Måndag, långfrukost, träning och glow i en burk

Jag tränade rätt sent idag, snäll start efter resan och tidsomställning, men jag klev ändå upp 06 för att ha en lugn mysig morgon. Spelade musik, drack kaffe och åt frukost i evigheter samtidigt som jag läste nyheterna. Bra start på veckan. Sedan blev det träningskläder på och åka iväg till gymmet. Vädret ute var helt fantastiskt, kallt men så ljust och soligt. Träningspasset var tungt efter två veckor iväg och långa flygresor. Jag tränar själv när jag är bortrest men det blir inte samma sak utan Pontus. Framför allt märker jag hur rörligheten blir sämre så jag känner mig alltid som en stel tant första passet efter en frånvaro.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag älskar mitt stora badrum som är som ett eget spa med alla ljuvliga produkter överallt…. Jag vet inte om ni ser lilla burken till höger i plast men där i ligger ett prov på vår daymask. Det är en ansiktsmask som man har på dagtid, huden återfuktas rejält och en stor dos av c-vitamin. Utöver de vårdande egenskaperna så är masken alldeles gyllene och lägger sig som sammet på huden. Min stora favorit! Daymasken och vår glow-mist lanseras i maj. Tills dess får jag nöja med mig med prover i plastburkar, är inne på burk nummer tre. Perfekt när jag inte vill sminka mig men ändå känna mig jämn och glowig!

 1. Köpte din whipped cream som ska ge ett så fint glow! Men alltså, är det inte en ansiktskräm man kan ha smink ovanpå? Mitt smink blev helt smuligt när jag hade foundation och lite puder ovanpå. Kunde även ”rulla” av krämen när jag applicerat den, inte alls någon stor mängd. Går den inte in i huden? Kändes som den låg utanpå bara… för den summan är jag väldigt besviken. Väldigt söt doft också. Kändes som jag gick runt med ansiktet fullt med kolhydrater 😆 Nä jag vet inte…

 2. Millan skriver:

  Ska man vara blank i fejset och matt i håret nu mera? Jag gjorde tvärtom på speed datingen i går och ingen valde mig. Så trist. Nu ska jag göra tvärtom och hoppas på det bästa. Ha det gott.

  1. Emilia skriver:

   Se ut som DU vill, inte som andra tycker. Man blir väl kär i någons personlighet, inte utseende? Jag tycker iallafall att en fin insida är viktigare än utsidan.

   1. I skriver:

    Nja, det är utsidan som räknas på speedatingen och det gäller inte att bli kär utan att någon vill se dig igen. Om endast insidan räknades skulle kosmetikindustrin ha gått i graven för länge sedan.

 3. Mie skriver:

  Altid spændende med nye produkter 😊

 4. Anna skriver:

  Även de färdiga produkterna är väl i plastburkar?

 5. Tess skriver:

  Perfekt när du inte vill sminka dig? Du har ju smink, och är väldigt hårt sminkad från morgon till kväll? Eller? Confused.

  1. P skriver:

   Du menar dom gånger du ser henne på bild…
   För du vet, hennes dygn är mer än så.

   1. H skriver:

    Nej, #truman show

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..