Våra egna varumärken!

Att komma hem var ljuvligt. Jag ville liksom njuta av allt samtidigt så jag visste inte om jag skulle duscha, laga lunch, gå ut, mysa runt, spela musik… Jag ville uppleva alltihop. Ida och Lovisa har alltid gjort något i huset medan jag varit borta och efter dessa två veckor hade hela huset fått en uppdatering. Barnens rum är fantastiska, ser fram emot när de kommer hem.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

I mitt arbetsrum hemma har vi (de) hängt upp alla mina brands. Snacka om peppigt! Hermine Hold-scarfarna blev så fina inramade. Visste ni att vi hade en halv miljon besökare på vår hemsida första dagen? Det är helt otroligt! Beställningarna kom från 14 länder på några timmar.

Nypa sig i armen-moment.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Löwengrip och Flattered! Flattered var min första lite större del-exit (Spiltan köpte en del förra året) men har forfarande kvar 20%. Målet med Nordic Tech House är att kunna bygga och lansera flera varumärke som vi skalar upp globalt. Vad jag har i min pipeline håller jag dock hemligt ett tag till…

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Utsikten är som en levande tavla. Snön är borta och havet glimrar fint! Vad härligt det kommer att bli att se min pool nedanför här i sommar. Livet är ibland som en dröm. Alla mina mål nås.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Nu väntar en kväll med att kika på inspiration till kläder. Kan vara så att ett av de nya brandsen har med det att göra… Kram på er!

   1. JK – Jag blir nyfiken på vad det är som stör folk så mycket att andra kommenterar? Vad gör det dig om Mie ofta kommenterar? Jag kanske har missat något, är hon elak? Bara undrar.

 1. Kul att du är hemma igen Isabella. Underbart att ha någon som fixar i ens hem. jag tror du kommer att släppa klädkollektion. Eller att Sasha kommer att göra det eftersom de är hon som fixar alla kläder och stiler eller? Oavsett vem det är som släpper den så ser jag fram emot den för hon har verkligen snygg stil, du har jättefin klädstil. Otroligt klassig och presentabel.
  Lycka till. <3

 2. Du skriver att du inte vet vad du ska göra. Vill uppleva allt. Hur vore det om du ville uppleva lite tid med Dina barn!

   1. Här är det väl inte längre frågan om livsval, utan prioriteringar. Efter en lång arbetsresa förbryllar det kanske att träffa barnen inte är prioriteten nummer ett. Oberoende vems vecka det är frågan om för tillfället är flera veckor en lång tid för barnen och kanske det första i tankarna kunde vara att ordna gemensam tid.

    1. Det kan bero på massor av olika saker att hon inte träffar barnen i dag (om hon nu inte gör det, vi vet inget om det!) det kan bero på att O har tagit barnen och åkt i väg någonstans, att barnen är magsjuka och att de inte vill sprida smittan vidare, att någon av barnen, eller båda, mår bäst av kontinuitet och blir snarare oroliga av att hoppa fram och tillbaka, att O är förbannad på Isabella och straffar henne för att hon är borta, att Isabella är en dålig mamma och inte bryr sig om barnen (vilket är föga osannolikt för oss som har följt Isabella i många år) Att Isabella pga. sina diagnoser har svårt att gå från jobbresa till barnfokus….ja det kan bero på MÄNGDER av olika orsaker, men mest sannolikhet är att O och Isabella gör vad som är bäst för sina barn.

     Och tror ni _på riktigt_ att de inte gör det, så är det er förbannade skyldighet att lämna in en orosanmälan!

     1. Du satte verkligen ord på exakt det jag också tänkte skriva som svar på kommentaren från Maria!

      Låt Isabella och Odd sköta umgänget med sina barn utifrån vad som är bäst för barnen och dem!

  1. .. hon umgås för fullt med sina barn när dom är hemma har jag fått uppfattningen av.
   Sluta skuldbelägga mammor. Så omodernt.

 3. Jag måste få slå ett slag för Löwengrips Intimate Care Cleansing Oil ! Jag har haft svårt att hitta något som inte torkar ut, Löwengrips återfuktar och funkar perfekt.

 4. Jag är intresserad av att höra vad idén var med Hermine Hold? Det är ju inte nytt med snoddar och scarfes?

  1. En sån där kommentar är riktigt märklig.
   Alla nya saker som kommer ut finns ju redan??
   Ett nytt skomärke, varför tänker du?
   Varför öppna en sminkbutik, det finns ju redan sminkbutiker?
   Hur många klädmärken finns det?
   Hade det räckt med ett tycker du?
   Så klart ville hon göra just sina scarfer, snoddar och spännen.

   1. Såklart men man har alltid en idé att just ens egna vara ska sälja fast de redan finns. Skulle de vara annan kvalité? Annat utförande? Vad motiverar priset etc

 5. Halv miljon besökare. Är det unika besökare?
  Det skulle vara intressant att veta hur många av dessa som handlade? Du ska ju ha 1.5 miljoner följare. Att bara 1/3 klickade vidare på din länk är inte så mycket.

 6. Ditt arbetsrum ger mig lite trumpvibbar. Inga böcker, pärmar eller papper framme. Men du kanske har allt i datorn?

  1. Trumpvibbar? Vad får dig att tänka på Trump? Det finns ju pärmar om du tittar noga. Men annars har hon nog, som de flesta idag, allt i datorn. Hon har väl även annat kontor också.

 7. Men när du är hemma, vill du verkligen ha det som utställning för dina produkter? Jag fattar om du har dom framme där du gör dig i ordning. Men i bokhyllor? Nja….

  1. Utställning? Men det är ju i bokhyllor i hennes arbetsrum. De flesta entreprenörer är stolta över sina alster/produkter. Passar ju bra i arbetsrummet, produkterna symboliserar ju hennes bolag och visioner.

  2. Ja, uppenbarligen vill hon det. Eventuellt kan det vara så att Bella kan tänka bättre för sig själv än vad du kan, eller vad tror du? ”Nja…” 🙄

 8. känns det som ett hem ? Verkligen ! Används som fotostudio och showroom för produkter. Eller finns det ett eget space där du har saker som är mer privat där minnen finns där du fixar själv med din energi ett utrymme som är du.

  1. Mångas hem används som fotostudio och showroom, ganska vanligt. Vanligt bland bloggare men även artister och entreprenörer, många jobbar hemifrån och många har sitt företag hemma. Om du tänker efter så har du nog sett en del andra som ofta har kameror och produkter i sitt hem.

   1. Hennes kommentar visar på att du och ganska många andra här inne, är ganska störda. Inte mår så bra. Är fega.

   1. För att vi (som tur är) inte bor i en diktatur där vi censurerar åsikter som inte passar enligt oss själva. Alla får komma till tals helt enkelt. Ljuvligt!

 9. Vad roligt att du såg fram emot att få laga mat, trodde inte du var så intresserad av det? 🙂
  Kan tänka mig att det du längtar allra mest efter nu är att få träffa barnen? ❤️
  Ha en fin söndag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..