Sista flighten hem

… Snart är jag hemma! 10 timmar mellan Shanghai och Dubai gick snabbt. Jag sov hela rutten. När vi var framme väntade en stor frukost inne på Emirates lounge. Tog också en dusch. Att inte känna mig fräsch tycker jag är det tuffaste med att resa. Jag duschar helst både morgon och kväll (fastän jag lever själv hehe) men som tur är finns det bra möjligheter till de i loungerna. Innan jag flög köpte jag med mig saker till Gillis och Sally. Gillis fick leksaks-ninjor och Sally fick en klänning i silke och hårspännen. Sedan köpte jag hem fina chopsticks och soya-skålar. Barnen älskar att öva med pinnar så nu får dom egna :- )

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Det är Odds vecka på måndag igen men planen är att ses lite ändå. Det har varit tufft såklart att vara ifrån barnen i två veckor men det har underlättat att ha haft fullt upp. Sex riktigt bra möten i Kina och många lärdomar senare. Men just nu ser jag fram emot att komma hem till mitt fantastiska hus. Det finns inget hotell i världen som slår det (det var mitt mål!) . Jag längtar efter att ta ett bad med alla produkter och öppna kylskåpet och se allt gott som alltid är preppat, tända en brasa och se ut över utsikten. Att köpa huset var de bästa beslut jag tagit, att få ha en lugn oas som väntar med mycket natur runtom. Det är precis vad jag behöver som flänger mycket. Vi hörs hemma i Sverige. Kram!

 1. Jag trodde det var varsin ninja till barnen (dom var ju himla söta.) Jag kan nästan lova att dottern hade gillat att få en också.

 2. Fy fan vilka vidriga människor det finns. Blir mörkrädd när jag läser vissa kommentarer här.
  Vilka idioter!

  Fina presenter du har köpt till barnen. Tack för en fin blogg!

  1. I skriver:

   Eller så provocerar hon fram negativa kommentarer, ibland med flit. För att få fart på kommentarsfältet. Kamratuppfostran kommer som brev på posten efter negativa kommentarer. Isabella kan sitt jobb. Hon började inte blogga igår.

   1. Lovisa skriver:

    Exakt. Det är mycket möjligt att Sallay får en av dom där ninjorna, men det skriver hon inget om. Vettigt föräldraskap är inget folk kommenterar..

 3. Alla ni med dömande kommentarer kring Isabellas uppfostran- jag läste ingenstans i inlägget att hon ville ha tips om hur man skall vara som förälder ?

  1. Ffj skriver:

   En alkoholist ber sällan om hjälp heller…

 4. Emma skriver:

  Man blir inte viktigare för någon än man gör sig. Så länge barn har en annan anknytningsperson kommer de inte fästa vikt vid personer som inte är närvarande. Tror inte heller barn har behov av personer som inte vill vara närvarande. Det är inte ett dugg synd om barn som får kärlek och omvårdnad, även om det till största delen är en förälder som tillgodoser detta. Min far brydde sig om mig och sitt jobb. Han valde att bo långt ifrån resten av familjen pga arbetet, jag blev aldrig beroende av honom och har aldrig skuld elakt honom för detta heller.

 5. Irene skriver:

  Näringslivets mäktigaste kvinna 2019 är Åsa Bergman. Årets framtidshopp är Greta Thunberg (väckans affärer).

  1. E skriver:

   Ja och visst var det härligt att Isabella hamnade på plats två bland entrepenörer, då snyggt jobbat av en så ung tjej 👍🏻😉

   1. Gy skriver:

    Var hamnade hjärnan bakom allt; Pingis?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..