Internationella kvinnodagen och premiumchoklad

I samarbete med Green & Blacks 

Idag är det Internationella kvinnodagen, en viktig dag värd att uppmärksamma ur många aspekter. Jag älskar att jag omringar mig av starka kvinnor varje dag. Det finns så mycket kvinnor, mödrar, systrar i världen och de förtjänar att hyllas varje dag. Vi är verkligen super-women allihopa. Mitt team i Australien är ett klockrent exempel på ett power-kvinnoteam.  

Jag hoppas att alla vi kvinnor får tillfälle att göra något vi älskar just idag. Något som jag, Sally och Gillis älskar att göra är att testa massa olika chokladsorter och ha chokladprovning hemma. Det är verkligen något jag skulle göra idag om jag var hemma med barnen, det får bli chokladprovning när jag kommer hem istället! Det är en mysig grej att göra tillsammans, något alla uppskattar.   

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Gillis som är vegetarian frågar ofta om det är djur i något av det vi äter. Därför känns det extrakul att ett av de varumärken hela familjen älskar, Green & Blacks, även erbjuder vegansk choklad. Green & Blacks har ett stort utbud av just mörkchoklad som är vegansk, det gillar även jag då jag tycker om att försöka äta veganskt och dessutom älskar mörkchoklad. Alla deras choklader är premium, fairtrade och 100% ekologiska. Kvalitén på råvarorna är fantastiskt, det känner man verkligen på den intensiva smaken. Det är kul för barnen att testa olika choklader, inte bara mjölkchoklad som barn oftast serveras.  

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Efter en långkväll, när jag varit på en middag eller gala, älskar jag att slänga mig på sängen omringad av mina bästa tidningar och få njuta av choklad. Ungefär såhär kan det faktiskt se ut… 🙂 Green & Blacks choklad är inte bara god utan deras förpackningar är dessutom otroligt vackra att se på. Så de får gärna ligga framme på köksbänken och sukta mina gäster!  

Eftersom det är Internationella Kvinnodagen idag ska jag göra något jag älskar, och det är att äta choklad! Så ska därför unna mig lite Green & Blacks dagen till ära. Ni hittar chokladen i närmsta dagligvaruhandel.

I samarbete med Green & Blacks

 1. En stark kvinna behöver inte mätas i prestation utan i inspiration. Prestation är en av många resultat sprungna ur inspiration. Inspiration kan skapa mening och leda till prestation. En prestation kan likväl vara att bojkotta näthat och elaka kommentarer som att ta hand om sin familj eller driva ett företag.
  When dreams come true. Looking forward to see you..Obama

 2. Zv skriver:

  Älskar G&B chokladen!! Och speciellt bra är att den är fairtrade! Inte ofta jag bryr mig om dina samarbeten, men den här är bra! Choklad med bra samvete!

 3. Fanny skriver:

  FaceTime:ar du inte med dina barn nu när du är ifrån dom så länge? 💞😊

  1. Nä förmodligen inte mtp att hon inte postar det här på bloggen. Står det inte här så har det aldrig hänt eller hur? 😃🤷🏼‍♀️

  1. Vilken tur du inte är allergisk mot mjöl och chockad i kors då 👍🏼🤷🏼‍♀️

 4. H skriver:

  +1

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..