ANNONS

Shanghai

/

… Och så är vi i Kina! Det känns faktiskt lite märkligt att vara här, ingen whats up, ingen instagram och hotellet bad mig att respektera det. Jag tänkte ladda ner en sådan där VPN-tunnel men eftersom Mandarin Oriental visste till min sociala media-bakgrund (det en bra rabatt och så en fin svit som jag kunde checka in 06.00 imorse samt kan ha kvar tills mitt nattflyg) så vet jag inte riktigt om jag vågar. Jag kan ju lika gärna skicka material till teamet hemma istället eller lägga upp senare när jag är Stockholm på lördag.

Hur som helst, vi tog ett nattflyg från Melbourne till Shanghai. Elva timmar. Jag köpte med mig en nudelsoppa med tofu och sedan tog jag en sömntablett och sov hela resan. Vi landade 05.00 imorse. Det tog lite tid att komma in i Kina. Hälsokontroll skulle passeras och så såklart kolla alla visum i evigheter.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vi checkade in på Mandarin Oriental och vi alla har fått så fina rum! Badrummet är favoritdelen. Vi åt en stor frukost direkt när vi kom och sedan ville alla fräscha till sig och duscha. Deras hotel manager kom ner och hälsade på oss samt påminde om sociala media-regler.

Vi är verkligen i Kina.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Nu väntar införsäljningsmöten hela dagen för Löwengrip. Otroligt roligt. Jag har träffat ett av bolagen tidigare, Blue Bell Group fast då var jag i Hong Kong. Sedan träffar vi också Parkson här borta. Pingis är redan på mig över att jag glömmer att ta emot och ge bort med två händer (visitkort etc), det är alltid kul att lära sig ny businesskultur! Önska oss lycka till!

80
132

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00