Bella-bubbla, utomhusbio och meet & greet i Melbourne

Igår kväll gjorde jag något som inte hade fungerat för mig lika smidigt i Sverige, vi var på utomhusbio i en park! Min psykolog påminner mig ofta att hitta Bella-bubblor så det var precis vad jag skapade igår, jag promenerade dit osminkad med kollegorna i myskläder och så delade vi på en nacho-tallrik, chips och choklad ute i gräset. Det var Sing a long Grease, fantastiskt roligt. Jag förstår att det inte låter som en grej, osminkad och utomhusbio i en park på kvällen men för mig som har lidit av torgskräck länge var det stort. För tio år sedan befann jag mig i Kungsträdgården med några vänner på ett öppet kvällsevent och en man försöka pricka mitt huvud med en glasflaska. Det satte djupa spår och det har varit tufft att visarnas på offentliga platser med mycket människor efter det. Men igår så!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Alla sjöng med i alla låtar, så kul! Ovanför oss flög fladdermöss, lite läskigt men ofarligt. Jag hade glömt bort hur mysig Grease är. Vi promenerade hem vid elva och imorse väntade en meet and greet med mina följare här:

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Tusen tack för en mysig träff! Nu väntar snart ett nattflyg till Shanghai. Jag är lite osäker på om instagram fungerar där. Det gör de inte va?

 1. Emma H skriver:

  Hej! Åh var är den randiga skjortan ifrån? Så snygg!!!

 2. Helena skriver:

  Åh va kul att du gick på utomhusbion! Jag bodde i Melbourne för 15 år sedan och utomhusbion är fortfarande ett av de starkaste minnen jag har kvar. Värmen, skymningen, gigantiska flygande hundar i träden (och ovanför huvudet) och en piknik i gräset. Underbara minnen ❤️. Stort lycka till med Australien 🌸

 3. Mi skriver:

  Utomhusbio med god mat, myskläder, osminkad. I mina öron det absolut bästa du gjort. Nånsin. Av det du delat. Sånt behöver jag dagligen, för att njuta av vardagen. Ditt andra liv imponerar inte. Glad att jag inte behöver prestera lyx, glamour och intresse för att hållas på en plats som skulle ge mig ångest och sorg.

 4. Anna skriver:

  Mina kommentarer har inte gått fram idag, konstigt. Testar igen.
  Så mysigt med utomhusbio. Så fin du var i den randiga blusen. Tack för att du bjuder oss på trevliga bilder och hoppas resten av resan blir bra.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..