Bella-bubbla, utomhusbio och meet & greet i Melbourne

Igår kväll gjorde jag något som inte hade fungerat för mig lika smidigt i Sverige, vi var på utomhusbio i en park! Min psykolog påminner mig ofta att hitta Bella-bubblor så det var precis vad jag skapade igår, jag promenerade dit osminkad med kollegorna i myskläder och så delade vi på en nacho-tallrik, chips och choklad ute i gräset. Det var Sing a long Grease, fantastiskt roligt. Jag förstår att det inte låter som en grej, osminkad och utomhusbio i en park på kvällen men för mig som har lidit av torgskräck länge var det stort. För tio år sedan befann jag mig i Kungsträdgården med några vänner på ett öppet kvällsevent och en man försöka pricka mitt huvud med en glasflaska. Det satte djupa spår och det har varit tufft att visarnas på offentliga platser med mycket människor efter det. Men igår så!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Alla sjöng med i alla låtar, så kul! Ovanför oss flög fladdermöss, lite läskigt men ofarligt. Jag hade glömt bort hur mysig Grease är. Vi promenerade hem vid elva och imorse väntade en meet and greet med mina följare här:

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Tusen tack för en mysig träff! Nu väntar snart ett nattflyg till Shanghai. Jag är lite osäker på om instagram fungerar där. Det gör de inte va?

 1. Hej! Var i Shanghai förra veckan o för mig funkade Instagram på 4G men inte på wi-fi. Lycka till!

 2. Har du några följare i Australien som inte är från Norden?
  Om Löwengrip ska lyckas som märke i Australien behöver ju fler än nordiska tjejer och kvinnor i landet down under köpa produkterna.
  Alla vet ju inte vem Isabella Löwengrip är.
  Hur ska du nå ut till alla konsumenter med att Löwengrip finns hos Myer?

  1. Genom stt höra det hon gör.
   Buhhh
   Häng med lite nu.

   Det går från mun till mun.
   Träffar hon Nordiska tjejer och dom uppskattar produkten så kommer det att spridas till deras Australiensiska vänner.

   Bella har stenkoll på sånt, oroa dig inte.
   Annars hade hon inte varit där hon är idag.

 3. Älskar också Grease! Men för ett tag sedan när jag kollade på filmen igen så slog det mig hur otroligt sexistiskt den är, så jag var tvungen att stänga av hahaha… men ja, jag tycker om den ändå 🙂 man får väl påminna sig själv att den spelades in när samhället såg annorlunda ut än vad den gör idag! Kan även störa mig på typ Vänner som också drar kvinno skämten lite väl långt ibland…

  1. Sofia
   Själv är jag fortfarande väldigt förtjust i Pretty Woman. Det är verkligen inte världens bästa historia och förfärligt att glamorisera prostitution på det viset – men ändå 🙂

   Shanghai – heja, heja!

 4. Låter fantastiskt med utomhusbio och nachos i gräset!
  Själv hade behövt de och tror de flesta tycker det låter underbart!
  Förstår också att du säkert saknar dina barn, även om du inte skriver jätte mycket om de. Försök att njuta av egentid, den är så otroligt viktig! Läs, fundera, vila och bara andas!
  Barnen finns kvar när du kommer hem och då är jag säker på att ni får massa kvalitetstid! ❤️

 5. Välkommen till Kina! Lasta ner en VPN innan du reser. Då fungerar det mesta fast ibland lite trögt.

 6. Instagram/facebook/google etc. fungerer bare med en VPN som router IP-adressen din om fra et annet land utenfor Kina. Kinesere bruker XHS for instagram, Weixin for messenger, Baidu etc. for Google osv. God tur!

 7. Utomhusbio är supermysigt, där blev jag lite avis 😀 Förstår inte varför de inte arrangerar det där jag bor, vi har ju väder till det, hmf.
  Lycka till i Shanghai. 🙂

  1. Håller med, det hade varit fint med bilder då du är osminkad och ofixad också. Mer naturligt vill vi se 🙂

  2. +1
   Otroligt tråkigt att du inte vill visa dig naturlig längre. Jag saknar de ostylade, oredigerade halvdåliga vardagsbilderna. De där du inte poserar, tänker på vinklarna och där allt inte är ”ljuvligt”.

 8. Tror Kina har öppet instagram på vissa ställen, så Kina inte ska verka så hemskt. Men som andra sagt, fixa en VPN!
  Så himla mysigt med utomhusbio, haha önska sånt fanns i Sverige. Men man får väl fixa en egen hemma på altan kanske, dra med en projektor ut och ett lakan 😂😭
  http://Www.caloveline.com

 9. Sån jädrans powerwoman!!
  Vilken härlig grej förresten, utomhusbio. Önskar det fanns fler här i Sverige, speciellt nu när vi börjar få så pass varma somrar. 🙂

 10. Facebook, Youtube och Google funkar bara om man har VPN. Instagram funkar, men nätet är ofta segt. I alla fall var det så när jag var där för fyra år sedan.

 11. Vilken underbart rolig kväll. Utomhusbio tror jag inte att det varit i Linköping någon gång men däremot har VM sänts på storbildsskärmar utomhus. Hur härligt är det inte att kunna sitta utomhus och kolla på film!

  1. Linköping har utomhusbio i Trädgårdföreningem varje sommar. Förra sommaren var det även utomhusbio i Berga och Skäggetorp eventuellt på något mer ställe.

 12. Isabella den första har nu gått på utomhusbio helt osminkad. CNN, Izvestija och BBC verkar ha missat händelse.

 13. Mina kommentarer har inte gått fram idag, konstigt. Testar igen.
  Så mysigt med utomhusbio. Så fin du var i den randiga blusen. Tack för att du bjuder oss på trevliga bilder och hoppas resten av resan blir bra.

 14. Utomhusbio med god mat, myskläder, osminkad. I mina öron det absolut bästa du gjort. Nånsin. Av det du delat. Sånt behöver jag dagligen, för att njuta av vardagen. Ditt andra liv imponerar inte. Glad att jag inte behöver prestera lyx, glamour och intresse för att hållas på en plats som skulle ge mig ångest och sorg.

 15. Åh va kul att du gick på utomhusbion! Jag bodde i Melbourne för 15 år sedan och utomhusbion är fortfarande ett av de starkaste minnen jag har kvar. Värmen, skymningen, gigantiska flygande hundar i träden (och ovanför huvudet) och en piknik i gräset. Underbara minnen ❤️. Stort lycka till med Australien 🌸

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..