Nio dagar ihop

Vi har ett högt tempo här borta men vad vi hinner med! Nio dagar har vi tillbringat tillsammans nu (vi reste förra söndagen och nu är det tisdag här) och det går väldigt bra. Vi trivs ihop hela gänget och som vanligt är det rak kommunikation om när man behöver äta, vila och egentid. Jag är nog den krångligaste i gänget för jag är som skalman. Jag behöver äta regelbundet (många mellanmål), få min sömn samt stort behov av egentid mellan varven. Men efter att ha rest ihop sedan några år tillbaka går allt extremt smidigt.

Jag och Emelie ses oftast 06-07 på morgonen, fix en timma och sedan komma Sascha. När jag klär på mig så kommer Pingis och sminkas (hon tränar och äter frukost när jag fixas). Jag äter frukost när Pingis sminkas och sedan åker vi iväg på jobb. Emelie får lite ledigt och Sascha hänger på och fotar. På eftermiddagen har vi en ny sminktid (Sascha ledigt) och sedan börjar kvällsjobb igen. Det är ett högt tempo men vi unnar oss långlunch när vi hinner och jag försöker ibland ta en powernap om kvällen blir sen. Tjejerna är oftast lediga på kvällen när Pingis och jag är iväg. Vi alla bor på samma hotell. Som sagt, det fungerar väldigt smidigt och ingen vill resa hem förutom jag då som saknar mina barn. Men jag är rätt bra på att vara närvarande i allt jag gör så jag njuter av tiden här och att vi faktiskt nått ett stort mål; lanserat i Australien!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Blandade bilder från Melbourne. Content för MYER, intervju med Swinburne University (dock på annat ställe) och lanseringsevent på MYER i Melbourne. Jag kommer aldrig någonsin att glömma det stöd jag får från mina läsare här borta. Ni dyker upp och supportar överallt. Jag är er evighet tacksam för det! Tänk, nu finns vårt märke Löwengrip i Australien! Wow!

 1. Du behöver väl inte mer sömn än någon annan? Förra året sa du att du sov typ 5 timmar per natt?

 2. 2 h sminkning, långlunch och powernap under en arbetsdag och det skulle vara högt tempo? På riktigt, skämtar du? Självklart förstår jag att ni jobbar mellan/efter dessa saker men kom igen, på ett vanligt jobb har man inte tid med något av detta.

   1. Ja vad som är ett högt tempo är ju verkligen relativt. De flesta av oss ”vanlisar” jobbar 8-9 timmar om dan med kanske en timmes lunch ( om vi hinner). Ska man sedan lägga till allt annat som Bella räknar in i sitt jobb eller har hjälp med som sminkning , träning, ta hand om barn , städa, tvätta m.m m.m så kommer nog många av oss upp till en ”arbetsdag” på 17-18 timmar.

  1. Et vanligt job er vel ca fra 8-16 😊 isabella arbejder ofte om aftens også. Min mand er selvstændig og folk forstår bare ikke at middag også kan være arbejdede og at telefon og mail er hele døgnet hvis man har kunder rundt i verden 🤷🏻‍♀️

   1. Kan du aldrig tänka kritiskt när det gäller Isabella? Ingen människa är perfekt, inte ens din idol.

   2. 8-16 med en timmes lunch är inte heltid, det är 35 timmar/vecka och inte 40. Bara throwing it out there.

    1. I Norge där jag jobbar (Mie är väl dansk eller norsk) så är en vanlig arbetsdag 8-16 (eller annan tidspunkt) med 30 min lunch = 37,5 timmar = 100% här. Så hon har rätt i det hon skriver 🙂

   3. Mie är en snäll person med vettiga komentarer. Hon är inte avundsjuk som så många av ni andra är.
    Mie du ör bäst. ❤️

  2. Fast det tillkommer ju väldigt mycket omkring som är energikrävande. Att vara ansvarig och hela tiden tillgänglig. Att aldrig vara riktigt ledig. Fatta stora och livsavgörande beslut. Ansvarig för andra människor. Ständigt vara i en framåtanda och skapa nya saker. Skapa nya och underhålla sina affärsrelationer. Hela tiden se representabel ut. För att inte tala om att vara ständigt kritiserad för hur man ser ut och vad man gör. Det är få människor som överhuvudtaget orkar med detta tryck!

   1. Nina H
    Instämmer till 100%.
    Folk förstår verkligen inte hur det fungerar på toppen.

    Heja Isabella och Pingis. Jag är djupt imponerad av framfarten.

    1. Jag menar att vad som beslutas får konsekvenser. Kommer livet framöver se ut si eller så. Eftersom hon har anställda så blir det ju också konsekvenser för dessa.

   2. Nu är jag övertygad om att hon skulle se presentabel ut utan 2 timmars sminkning och daglig stylist vid sin sida. 😉

    1. Ja det kan man ju tycka. Men nu lever ju hon offentligt och de flesta som lever så har stylister och sminköser. Speciellt inför möten och andra uppdrag. Det är inget konstigt. Vanligare kanske utomlands. Dessutom har hon ett skönhetsmärke och viktigt att hon är på ”topp”. Hon säljer inte produkter utan hon säljer en del av sin image. Tycker inte det är konstigt alls utan en naturlig del av jobbet.

     1. Det är inte ett måste att vara enda ansiktet utåt, få skönhetsmärken som har det så utan de använder kända modeller osv. Det är hennes val hon har gjort helt enkelt.

     2. M 😊 det er nemlig hendes valg, et valg du slet ikke behøver at bekymre dig om. Det er hendes egne midler hun bruger 😊

     3. Kenza klarar ju uppenbarligen av att fronta sitt klädmärke och se chic och stylish ut varje dag utan att ha varken egen maketjej eller stylist utan plockar bara in det där det gäller stora event (ellegalan tex) eller fotojobb. Kan vara att hon har ett bättre utgångsläge😉. Eller så har hon bara fötterna på jorden helt enkelt.

    2. M 😊 helt sikkert… men det er hendes brand som hun er billedet på. Hun sælger beauty produkter jo ikke kaffe eller mel

 3. Bara för att nu lanserar betyder inte att ni finns. Omsättningssiffror för hela 2019 ser vi fram emot och då kan vi se se om effektmålet för lanseringen ör uppnått.

 4. Det måste vara så härligt att vara i värmen nu. Här i Malmö bara regnar det och blåser kalla vindar!
  Jag befann mig också på södra halvan av jordklotet för två år sedan och saknar att kunna gå barbent och i sandaler den här tiden på året. Njut för mig med!

 5. Mao jobb ca mellan. 9.30 till 12.
  Lunch kanske 12 till 13.30.
  Jobb 13.30 till 15
  Powernap 15 till 16
  Sminkning 16 till 17 och därefter middag m. M

  4 timmars jobb… Nice, men inte hårt jobb.

  1. Wow Ewa! Nu när du kläckt ur dig en så onödig kommentar så kan du fortsätta året med positiva härliga kommentarer 😍

  2. Du tror inte att hon jobbar nånting alls däremellan alltså..? Om du bara visste hur mycket jobb det är att vara influencer =)

 6. Det ser så lyxigt och kul ut. Snacka om att leva drömlivet.
  Att få se Australien, bara det är en dröm.
  kul att höra att det gick bra.
  GRATTIS till all framgång

  1. Drömlivet? Verkligen inte mitt.
   Bara här om dagen skrev hon om sin ensamhet. Hellre tillsammans med någon i en koja i skogen än ensam på ett lyxhotell i Australien.

   1. Lite måste man ju offra om man ska bli världens mäktigaste kvinna 🙂 Kom ihåg att det är Isabellas liv och vilja, inte din 🙂

 7. Du berättar om Emelies och Saschas arbetsuppgifter så det har jag förstått.
  Vad har Felicia alltså din och Pingis PA för arbetsuppgifter under resan?
  Hon verkar inte vara med så ofta på bild.

  1. Gissar att Felicia ska vara Bellas skugga och finnas tillhands om Bella behöver något, ett glas vatten eller en taxi…

 8. Kan du inte sminka dej själv ? Kroppsligt hårt jobb kan man inte säga att du har. Vad blir det i timmar effektivt arbete du gör?

 9. Kommer aldrig någonsin fatta behovet av att ha en MUA med sig till vardag och på affärsresor. Är det verkligen så extremt omfattande och tidskrävande att sminka sig själv på morgonen?

  Visst att ni blir intervjuade och ”frontar” ett skönhetsmärke offentligt, men seriöst, tror ni att kunderna och leverantörerna inte kommer ta er på allvar om inte ni är proffssminkade och fixade som nyss ur en hårsalong?

  1. Det hör ju till företagets idé och marknadsföring 🙂 Jag tror absolut att Isabella personligen skulle kunna fixa sånt själv, men det är ju för jobbet hon gör det 🙂

  2. Du förstår inte behovet skriver du, men det fantastiska är att du behöver ju inte heller förstå. Och vem har sagt att det är ett behov? Det är ju något hon vill och var ett av hennes mål, vare sig du förstår behovet eller inte.

 10. Du som alltid har folk runt dig och inte har en ensam stund mer än enstaka timmar i veckan är som Skalman?
  Nope.

  1. Skalman har ju en mat- och sovklocka? Handlar väl inte om egentid utan som hon skriver att hon behöver äta på vissa tider.

   1. Hon skriver ju att hon är extremt beroende av egentid. Tom att hon är svårare än sina med resenärer då hon är mer extrem i sitt behov av ensamtis. Så där speciell som bara Bella kan vara.

 11. Finns Löwengrip än så länge bara på Myer i Sydney och Melbourne?
  Har inte framgått om Löwengrip också finns i t ex Brisbane, Perth och Adelaide.
  Vore kul att veta.

 12. Skulle vara spännande att veta hur det gick till när ni ansökte om visum till Australien! För visst är det så att man måste ha arbetsvisum för att få jobba där borta (även om man inte är anställd i landet)? Eller minns jag fel? Undrar för att jag kanske ska dit och jobba med mitt eget företag i sommar!

 13. Hvor kommer den fine hvite genseren/ toppen du har på deg fra? Den med åpen v rygg. Nydelig genser.

 14. Skal selge mange produkter for å finansiere denne lanseringen? Hva koster den? Bare reise og opphold for dere 5 må jo koste flere 100000kr. Hvorfor satser du ikke på Norge/ Danmark der du har mange flere følgere, før du spretter ut i verden?

 15. En person som lever i egenregisrad dokusåpa. Inte särskilt unikt. Tänker på Kisa, Kenzie och vad de nu heter som också gör detta samt tusentals wannabes som imiterar. Fascinerande och skrämande, men jag kanske är i minoritet som känner så.

 16. Äkta R e d u c t i l. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi. Erbjudanden just nu.

  t h e y n c @ l i v e . s e

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..