Nio dagar ihop

Vi har ett högt tempo här borta men vad vi hinner med! Nio dagar har vi tillbringat tillsammans nu (vi reste förra söndagen och nu är det tisdag här) och det går väldigt bra. Vi trivs ihop hela gänget och som vanligt är det rak kommunikation om när man behöver äta, vila och egentid. Jag är nog den krångligaste i gänget för jag är som skalman. Jag behöver äta regelbundet (många mellanmål), få min sömn samt stort behov av egentid mellan varven. Men efter att ha rest ihop sedan några år tillbaka går allt extremt smidigt.

Jag och Emelie ses oftast 06-07 på morgonen, fix en timma och sedan komma Sascha. När jag klär på mig så kommer Pingis och sminkas (hon tränar och äter frukost när jag fixas). Jag äter frukost när Pingis sminkas och sedan åker vi iväg på jobb. Emelie får lite ledigt och Sascha hänger på och fotar. På eftermiddagen har vi en ny sminktid (Sascha ledigt) och sedan börjar kvällsjobb igen. Det är ett högt tempo men vi unnar oss långlunch när vi hinner och jag försöker ibland ta en powernap om kvällen blir sen. Tjejerna är oftast lediga på kvällen när Pingis och jag är iväg. Vi alla bor på samma hotell. Som sagt, det fungerar väldigt smidigt och ingen vill resa hem förutom jag då som saknar mina barn. Men jag är rätt bra på att vara närvarande i allt jag gör så jag njuter av tiden här och att vi faktiskt nått ett stort mål; lanserat i Australien!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Blandade bilder från Melbourne. Content för MYER, intervju med Swinburne University (dock på annat ställe) och lanseringsevent på MYER i Melbourne. Jag kommer aldrig någonsin att glömma det stöd jag får från mina läsare här borta. Ni dyker upp och supportar överallt. Jag är er evighet tacksam för det! Tänk, nu finns vårt märke Löwengrip i Australien! Wow!

 1. Äkta R e d u c t i l. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi. Erbjudanden just nu.

  t h e y n c @ l i v e . s e

 2. Rinö skriver:

  Helt galet vad dagarna går fort. Känns som du reste i förrigår.

 3. MK skriver:

  Vilken framgång! 😍

 4. Mila skriver:

  En person som lever i egenregisrad dokusåpa. Inte särskilt unikt. Tänker på Kisa, Kenzie och vad de nu heter som också gör detta samt tusentals wannabes som imiterar. Fascinerande och skrämande, men jag kanske är i minoritet som känner så.

  1. Gu skriver:

   +1

   Wannabees som vill bli sedda som individer, men lipar när de inte alltid är del av en grupp.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..