Plåtning med Vogue-känsla

I samarbete med Hermine Hold

Nu har Hermine Hold varit live i drygt en vecka, och det är helt fantastiskt vilken fin respons vi har fått! Det är så kul att se bilder på er när ni bär produkterna, så mycket fina uppsättningar och stylingidéer. Finns så mycket man kan göra! Hermine Hold har ett jättefint Instagram konto där man kan hitta massor med inspiration och idéer, ett koncept kontot har är att reposta bilder som taggar Hermine Hold. Ett kul sätt att bygga ett community på tycker vi.

HH_Isabella - 007
Våra scrunchies i silke är väldigt skonsamma för håret och finns i svart, mörkgrönt och beigt.

HH_Isabella - 008
Min egna signatur-scarf

Dagen efter lanseringen hade vi en stor plåtning i huset för den första kollektionen, som ju är inspirerad av mig och min stil. Temat var “Vogue Article”, (hur mycket älskar man inte det) och stylingen skulle vara en mix av min personliga tillsammans med Hermine Holds accessoarer. Sascha gjorde ett fantastiskt jobb, älskar alla looks vi tog fram till detta. Dagen började tidigt med hår och make med Emelie, då får jag min lugna stund till att dricka mitt morgonkaffe. Team Hermine Hold var på plats med moodboards och ledde dagen med deras kreativa tankar och idéer.

Screenshot 2019-02-28 at 15.03.48

Screenshot 2019-02-28 at 15.04.14
Moodboards för plåtningen. Så fint!

HH_Isabella - 004
Snart lanseras alla hair clips, den gröna färgen är så vacker.

HH_Isabella - 001
Bilderna ska fånga snapshots ur mina dagar. När jag jobbar, gör mig i ordning, packar för en resa.. Tillsammans med mina favoriter ur kollektionen. Denna Scarfette i silke älskar jag, i mönstret som heter “Isabella”. Sen vet ni att min favoritscarf är denna. Det ska bli så spännande när alla hair clips lanseras i slutet på mars. Glöm inte att prenumerera på Hermine Holds nyhetsbrev, där får man all information gällande viktiga datum och händelser.

HH_Isabella - 006-b
Just nu kan ni använda koden ISABELLA15 för 15%, koden gäller endast i 48h så skynda för att hitta era favoriter! Vilken Hermine Hold produkt gillar ni bäst hittills?

I samarbete med Hermine Hold

  1. Det gör ont i mitt språkhjärta att läsa denna kommentar.

   Du kanske själv ska lära dig att skriva korrekt innan du påpekar andras språk.

   1. J om man ska kritisera andras sätt att skriva så bör man skriva korrekt själv tycker jag. Din text är inte skriven korrekt.

    1. Elianne’es
     Instämmer till 100%.

     Jag har sagt det förut och jag säger det igen – jag är språkvetare.
     Isabella är en djävel på att driva bolag och sälja – hon är sämre på svensk grammatik. Vi vet det och jag personligen bryr mig inte. Detta är en blogg och inte ett vetenskapligt paper. Blunda och gå vidare.

  2. Det heter ”denna text” alternativt ”den här texten”, om man nu har ett språkhjärta och vill värna om språket 🙂

  3. Gör det ont i ditt språkhjärta att du skriver ”denna texten”, i stället för ”denna text/den här texten”, också?

 1. Hur har du så vita tänder om du dricker kaffe i mängder! Har du blekt tänderna? De är vitare än mjölk..

  1. Hört talas om Photoshop? På tal om att skicka in bilder där vi bär Isabellas produkter: kommer bilderna att publiceras? Vore sjyst att tala om hur de kommer att användas. Förväntas jag göra gratis reklam för produkten behövs informerat samtycke.

   1. Att man som en nöjd kund skickar in en bild till företaget man köpt nåt man är nöjd över är ju inte reklam.

    Inget ovanligt, dock så kan vissa företag ge en viss Rabatt till dom som ski kar in bild som tack.

   2. Haha jösses Mila. Skicka in bilder? Hört talas om instagram och hashtagga och reposta annars? 😉 Du behöver nog inte vara orolig för att du gör gratis reklam utan informerat samtycke.😂 Det väljer man ju dessutom själv om man vill göra.

   3. Det står i inlägget att de repostar taggade bilder, du ska inte skicka in bilderna någonstans. Låt bli att tagga bilderna med Hermine Hold så blir du inte uppmärksammad på HH:s insta. Inget informerat samtycke behövs, det är du som antingen taggar eller låter bli.

 2. Jag tycker allt är jättefint. Så himla fin du är i håret på dessa bilder, snyggt när du har det lite vågigt busigt sådär. Fint med spänne så som på bilden. Du passar bra i uppsatt hår också, finns nån bild där du har knut där du är så fin. Smidigt med hårklämma att sätta upp håret med, inte minst på sommaren när det är varmt men det är snyggt också.

 3. Kanske bara är jag men alla produkter känns sååå omoderna, liksom stylingen! Bilden med dig i soffan där du bär scarfetten känns så 60-tal…. på ett dåligt sätt…

  1. Det er rigtigt at der er lidt 60 vibes og lidt Brigitte bardot over flere af isabellas billeder… men det er simpelthen så flot og lige hende ❤️

 4. Väldigt fina produkter men lite väl överpris för ett tygstycke… Är ju inte direkt vänliga priser om man säger så när en scarf kostar närmare 1000kr. Varför är just denna scarf så mycket bättre än en scarf på t.ex. Åhlens för 100kr? Mönstret finns ju på mer ekonomiska alternativt om man absolut vill ha liknande bara att det inte är märke då.

  1. Tänkte detsamma, tycker de är fina och tänkte gå in och kolla men 1000kr för ett hårband som man troligtvis slarvat bort inom en månad kändes galet dyrt… synd!!!

 5. Har ni någon moderator? Om ja, gör inte denne sitt jobb. Folk kallar varandra för psykopat!!!! Cyniskt att släppa igenom detta.

  1. Menar du min kommentar? Jag kallade U, G, H för psykopat då hen mobbar och trakasserar andra som kommenterar här. Den kommentaren står jag för och kommer kalla henne psykopat igen om hen fortsätter.

   1. Rinö 😊 du har jo ret… det ville jo være positivt hvis de personer som KUN er negative bliver udelukket. Jeg tror nu også der af og til bliver udelukket nogen, husker et par stykker som jeg ikke ser her mere. Det er selv klart en balancegang for en vis forskellighed i kommentarfeltet giver jo også et “flow” men det er ikke rart at blive kaldt ting og sager blot fordi man er positiv 🤷🏻‍♀️

     1. Mobbning är inte att vara psykopat. Så uppenbarligen vet du inte vad psykopat är. Därför tipsar jag om att läsa på om det först. Att kalla någon psykopat är ju också mobbning, gör det dig till psykopat då? Nej.

     2. Du har rätt, mobbning behöver inte vara att va psykopat. . Är det ok för dig om jag kallar henne störd?

     3. Vet inte varför du påpekar andras mobbning när det är samma sak du själv gör tillbaka? Eller är det bara ok om det är du som gör det i ”självförsvar”? eller vad du nu vill kalla det.

 6. Jag kan inte låta bli att häpnas över vilken otroligt stilig och vacker kvinna du är. Du var alltid söt som ung men att du skulle bli såhär vacker. Din elegans är otrolig. Du passar verkligen i alla kläder, jeans och kjolar samt finbyxor, du ser klassisk ut i allt. En klassisk kvinna. <3

  Dina klämmor och hårband är verkligen jättefina dock aningen för orimligt dyra kan jag tycka personligen, men jag önskar dig all lycka till med att sälja de till lite mer välbärgade människor 😉

  Ha en fin kväll

 7. Tyvärr får man intrycket att kollektionen inte alls tagits emot så bra. Inte en enda svar eller kommentar från någon som beställt något från H.H och alla bilder man sett på instagram är från folk som fått produkter gratis i samband med lanseringen. Är ni nöjda med försäljningen hittills?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..