Plåtning med Vogue-känsla

I samarbete med Hermine Hold

Nu har Hermine Hold varit live i drygt en vecka, och det är helt fantastiskt vilken fin respons vi har fått! Det är så kul att se bilder på er när ni bär produkterna, så mycket fina uppsättningar och stylingidéer. Finns så mycket man kan göra! Hermine Hold har ett jättefint Instagram konto där man kan hitta massor med inspiration och idéer, ett koncept kontot har är att reposta bilder som taggar Hermine Hold. Ett kul sätt att bygga ett community på tycker vi.

HH_Isabella - 007
Våra scrunchies i silke är väldigt skonsamma för håret och finns i svart, mörkgrönt och beigt.

HH_Isabella - 008
Min egna signatur-scarf

Dagen efter lanseringen hade vi en stor plåtning i huset för den första kollektionen, som ju är inspirerad av mig och min stil. Temat var “Vogue Article”, (hur mycket älskar man inte det) och stylingen skulle vara en mix av min personliga tillsammans med Hermine Holds accessoarer. Sascha gjorde ett fantastiskt jobb, älskar alla looks vi tog fram till detta. Dagen började tidigt med hår och make med Emelie, då får jag min lugna stund till att dricka mitt morgonkaffe. Team Hermine Hold var på plats med moodboards och ledde dagen med deras kreativa tankar och idéer.

Screenshot 2019-02-28 at 15.03.48

Screenshot 2019-02-28 at 15.04.14
Moodboards för plåtningen. Så fint!

HH_Isabella - 004
Snart lanseras alla hair clips, den gröna färgen är så vacker.

HH_Isabella - 001
Bilderna ska fånga snapshots ur mina dagar. När jag jobbar, gör mig i ordning, packar för en resa.. Tillsammans med mina favoriter ur kollektionen. Denna Scarfette i silke älskar jag, i mönstret som heter “Isabella”. Sen vet ni att min favoritscarf är denna. Det ska bli så spännande när alla hair clips lanseras i slutet på mars. Glöm inte att prenumerera på Hermine Holds nyhetsbrev, där får man all information gällande viktiga datum och händelser.

HH_Isabella - 006-b
Just nu kan ni använda koden ISABELLA15 för 15%, koden gäller endast i 48h så skynda för att hitta era favoriter! Vilken Hermine Hold produkt gillar ni bäst hittills?

I samarbete med Hermine Hold

 1. Sunny skriver:

  Ååå den vita tröjan med öppen rygg! Sååå fin! Bara måste veta var den är från? 🙂

 2. Petra skriver:

  Du borde ha lockar oftare. Ser jättefint ut.

 3. Hanna skriver:

  Så fina bilder och Såå fin beige kappa. Var kan man hitta den ??

 4. Vart är den ljusa kappan ifrån? Så fin!

 5. Kajsa skriver:

  Jättefina bilder! 💜

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..