Kom och säg hej i Melbourne!

Vi kom till Melbourne igår, det första vi gjorde var att åka iväg och äta lunch. På söndagens schema stod bara en jobbmiddag så vi hade lite ledig tid. Det blev ett ställe som påminner lite om Strandbryggan, så vackert men lite för mycket folk och hög musik. Jag äter helt i lugn och ro men jag kan tänka mig att det är fantastiskt att tillbringa en lördag-eftermiddag där.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Arbory Aflot

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Så vackra parasoll!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Det var 36 grader ute, men ändå skönt

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

På kvällen väntade en jobbmiddag för Pingis och mig. Fiona var tidigare inköpare på MYER. Vi åt på ett fantastiskt japanskt ställe som heter Kisume. Son sagt all fisk är i världsklass.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Cod med fluffig miso, mums!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Imorse när jag vaknade tog jag en promenerad och köpte med mig en cappuccino. Sydney är fortfarande min favoritstad i världen (!) men det är spännande att få upptäcka Melbourne.

Idag väntar inspelning och intervju på Swinburne University ikväll. Kul att få inspirera studenter! Vill ni ses så har vi två olika träffar här i Melbourne. Det ena är i MYER imorgon klockan 12.00 med Löwengrip och den andra är en meet & greet-kaffe vid 11 på onsdagen. Det blir mer intimt och för att anmäla sig mailar du Felicia@economista.se – Så mysigt!

Vi hörs senare :- )

 1. Är det på Myer i Sydney och Melbourne som Löwengrip finns till att börja med? Vilka andra städer är planerade? – Myer har ju drygt 60 butiker i Australien.

 2. Du och dina klänningar, du ser så vacker ut.
  Wow att vara i Melbourne också, ditt liv är en enda stor resa nuförtiden. 🙂 Så härligt att få uppleva världen, att få resa runt. Du har verkligen jobbat hårt för att komma dit du är idag, det är grymt jobbat.
  ibland blir jag lite nyfiken på vad dina föräldrar tänker om dig, stolta som tuppar..höns.. ja jag vet inte hur man säger..
  Stor kram fina Isabella, lev loppan nu och hoppas det går bra.

 3. Du skriver ofta, väldigt ofta, att där du är i stunden är din favoritstad/favoritställe. Och de varierar mycket.
  Vill du ranka hur du tänker/känner = vilken plats/stad som verkligen toppar som din ”favoritplats”.
  Ha det skönt!

 4. En liten tanke angående reklambilderna.
  För mig blir det inte trovärdigt att Isabella gestaltar sig i vardagliga situationer som ”göra sig iordning ” och ”packa väskor”.
  Jag som läsare av bloggen har fått uppfattning att personal runt Isabella sköter sånt. Kanske använda dem i reklamen med scarfs och hårspännen 😉😁

  Väldigt fina scarfs. De kommer stå på önskelistan inför stundande födelsedag.
  Ang hårspänne har jag fått för mig att det sliter mkt på håret. Men det var många år sedan och HH har kanske skonsamnare utformning än de gamla metallspännena

 5. Du har ju inte varit på så många ställen egentligen. Mest hotelrum!! Det har du ju tom skrivit inlägg om!🤣

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..