ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Oslo Skin Lab

En viktig del av min dagliga rutin

/

Jag har ju berättat tidigare om att jag använder The Solution från Oslo Skin Lab. Det är ett collagenpulver som man blandar i till exempel en smoothie, eller yoghurten på morgonen. Det ger ingen smak och för att komma ihåg att ta det så brukar jag alltid ta pulvret på morgonen. Om jag måste iväg på något så tar jag pulvret i ett glas vatten. Det funkar lika bra. Jag var ganska skeptisk när jag började testa det för några månader sen men nu kan jag tydligt se resultat. Jag märker att det har försvunnit en hel del celluliter och det känns som rynkorna i pannan har slätats ut. Det finns flera studier om collagen och hur det påverkar vårt yttre, så det är inte bara min känsla utan det finns faktiskt bakomliggande fakta kring mina resultat.

Collagen finns naturligt i kroppen men desto äldre vi blir desto mindre producerar kroppen själv. Därför tillför man mer collagen i kroppen med The Solution som går ut i huden och stärker upp. Det är en naturlig boost inifrån vilket känns otroligt effektivt.

Oslo Skin Labs bild 1

Jag ser The Solution som ett komplement i min rutin att ta hand om mig själv. Där allt ingår som hudvård, dricka mycket vatten, träna och sova ordentligt. När jag har basbehoven på plats så är det kul och spännande att testa nya saker. The Solution kan jag verkligen rekommendera för er som är sugna på att testa. Snart kommer jag visa er före och efterbilder. Det är faktiskt fantastiskt!

Oslo Skin Labs 2

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag tycker verkligen att ni borde testa Oslo Skin Labs collagen-pulver och mina läsare får just nu ett grymt erbjudande med 65% rabatt på första paketet! När du tecknar medlemskap hos dem får du löpande påfyllning hemskickat och 30% rabatt på varje försändelse. Så smart och smidigt! Klicka här för Sverige, Norge, Danmark eller Finland

I samarbete med Oslo Skin Lab 

30
48

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00