Uppdatera vårgarderoben

I samarbete med Ellos 

I Australien är det strålande sommarväder, vilket känns så härligt. Under mina sista dagar hemma innan Australien fick jag känna på Sveriges första riktiga vårkänslor. Det är så tydligt hemma i Stockholm när det börjar närma sig vår. Energin bubblar i stan när solen börjar titta fram och människorna man möter på stan strålar på ett annat sätt. Tjocka vinterjackor åker av och byts ut mot tunnare kappor. Jag bytte ut min vinterkappa mot den här kortare vårkappan från Ellos. Älskar den mörkblåa färgen och att den knyts åt i midjan.  

Ellos bloggbild 1

Våren innebär för många en nytändning inom allt från jobb, socialt umgänge, träning och mode. Det är så intressant hur mycket vädret påverkar oss. Jag har alltid mycket energi men när dagarna blir längre och jag får mer naturlig d-vitamin blir jag ännu piggare. Jag älskar att kunna möta våren med en uppdaterad vårgarderob! Som ni vet använder jag aldrig strumpbyxor eller strumpor, så ingen skillnad där, men det känns så skönt att snart kunna byta ut alla stickade plagg mot tunna sommarlinnen eller liknande.  

Ellos bloggbild 2

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Några härliga bilder från en fotografering med en fin kjol och skjorta från Ellos. Jag älskar fickorna på sidan och detaljerna med knapparna fram. Ellos använder endast imitationsläder, vilket känns bra. Klassiska skjortor är som vanligt ett typiskt inslag i min garderob.  

Nu när det närmar sig vår så jobbar vi med andra material och tunnare plagg, mindre lager på lager. Många av er har bett om tips från Sascha så jag bad henne skriva ihop några av hennes bästa tips inför en stilsäker vårgarderob.  

 • Införskaffa en tunnare vårkappa. Det funkar med både långa och korta varianter, jag kommer satsa på en tunnare modell i en ljus nyans.
 • Platta skor. Det finns otroligt många olika varianter av platta skor i härliga vårfärger som kan piffa till vilken outfit som helst, rätt platt sko kan även funka för en festlig look. Beiga, jordnära och pastelltoner kommer jag leta efter!
 • Mitt bästa övergripande tips är att satsa på ljusare färger. Det är så lätt att man överanvänder svarta eller mörka toner under vintern, våga satsa ljust!

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Ni hittar alla mina mode- och inredningsfavoriter hos Ellos här. Just nu har Ellos dessutom ett fint erbjudande på utvalda produkter. Det gäller framförallt kappor, jeans/byxor och tröjor. Perfekt tillfälle att uppdatera vårgarderoben! Ni hittar Ellos erbjudande här.

I samarbete med Ellos

 1. Ann skriver:

  Nä nu vet jag inte riktigt. Det här är en fin liten morot som förtjänar respekt

 2. eKorren skriver:

  Varför är det så svårt att stava till Vogue?
  I synnerhet när namnet finns på fyra av bilderna man publicerar samtidigt…

 3. Cecilia skriver:

  Du skrev ju nyss att du bara använder skjortor från Gant…

 4. Pytte skriver:

  Nyfiken varför du valt att aldrig ha strumpbyxor/strumpor speciellt eftersom det ser udda ut och du vill ju verka världsvan.

 5. Malin skriver:

  Så du gillar egentligen platta skor men klär dig själv alltid i ”klackar”. Även inomhus med barnen. Eller har jag missuppfattat..?

  1. ”Många av er har bett om tips från Sascha så jag bad henne skriva ihop några av hennes bästa tips inför en stilsäker vårgarderob.”

   Det är ju Saschas tips…

   1. Malin skriver:

    Ok. Så då håller jag med om att Sascha har känsla för stil. Att det är svårt att få Bella att följa just det rådet är m a o ett faktum.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..