Effektiv första dag

Första dagen i Australien har gått fantastiskt bra. Landade 07, träning, lunchmöte på fantastiska Iceburg vid Bondi Beach och sedan 1,5 h intervju tillsammans med Pingis på Sydney School of Entrepreneurship och SACC om hur vi byggt upp Löwengrip samt lanseringen hos MYER här. Det kom 200 personer och lyssnade – Otroligt roligt. Här kommer bilder från dagen, jag ska upp tidigt imorgon så det blir inte så mycket mer text just nu. Men bor ni i Sydney och vill komma på en kaffe-träff på torsdag morgon så har vi några platser över. Maila till Felicia@economista.se för att få veta mer om tid och plats!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Nu ska jag sova, natti!

 1. Wow vilka härligt bilder, speciellt havet och simbassängen ihop.
  Mäktigt att vara där och göra business, hoppas det går bra, vilket jag antar att det gör.
  Du är grym på allt du gör, du lyckas alltid på ett eller annat sätt.
  Kör hårt och ha en fin tisdag.

   1. Fast det här är ju en lunch med en extern part, så inte jämförbart med ett besök på kontoret. Jag har varit på jobb utomlands och lagt en semesterresa i anslutning, men det innebär ju inte att man man följer med mig på möten. Det skulle se mycket märkligt ut.

  1. Han är ju ofta med på merparten av de arbetsresor Pingis gör utomlands, så det är en fullt normal fundering tycker jag. 🙂 Dessutom sitter han ju med på arbetsluncher, så då kanske han har en roll i företaget?

 2. Du är verkligen wow-snygg Bella. Snyggt klädd och kläderna sitter som en smäck. Ja ni har verkligen hittat din stil du och Sascha. När det kommer till stil och utseende inspirerar du mig.

    1. Hg 😊 jeg er som dig en følger… jeg er så her fordi jeg faktisk ser op til det Isabella har opnået. Jeg ved ikke hvorfor du er her men jeg håber det er med et positivt sind 😊 vil du ikke være så rar at lade være med at komme med den slags beskyldninger… om jeg er stalker! Tror godt du ved at sådan et menneske sjældent vil noget godt. Prøv at rejse dig fra din beskyttende skærm og gå ud og se dig i spejlet ❤️

  1. Nina har du räknat, har du studerat bilderna noga och försökt räka ihop rätt antal? Men tänk om det sitter fler människor på ena hållet, där man inte riktigt ser när raderna slutar. Ja tänk om det bara var 60 pers eller 197 och så skriver Bella 200. Usch vilken hemsk lögn.

 3. Kommentar angående bilderna:
  Är man på affärslunch och representerar ett bolag mm så sitter man inte med armbågarna på bordet som Pingis och hennes fästman gör på en av bilderna.

  1. P Svensson
   Är du öht säker på att den ‘regeln’ finns i Australien?

   Isabella – du e så djävla bra.
   Alla avundsjuka stackare gråter och vi som stöttar – vi gläds åt dina framgångar.

  2. Jag tror att de är ganska slipade så det vet nog vad som är ok och inte. Bella verkar ju lägga en hel del energi på att se representabel ut.

  3. Aldrig förstått mig på det där. Tycker inte ens att det ser otrevligt ut att ha armbågarna på bordet? Känns så jäkla stelt att sitta med dom fint i knäet hela tiden.

   1. Håller med. Jag ”vet” att det är fult sitta med armbågarna på bordet men orkar helt ärligt inte bry mig. Vill jag har armbågarna på bordet så har jag det (oftast).

 4. Låter som en bra dag, hoppas du kommer ha lite tid att se Sydney också även om jag vet att ni är där på affärsresa, men det är en underbar stad.

 5. Härliga bilder! Kul att ni fått en bra start och att talet/föredraget/intervjun gick bra på engelska. Heja dig du är så cool, charmig, rolig och har utstrålning och mycket klokt att säga, alltid intressant att lyssna på. Det sticker i ögonen på vissa att du får hålla föredrag, göra bra samarbeten och vara i Australien. Du är stark Bella, Go girl! Hoppas ni får det fortsatt bra och att allt går som ni önskar.

   1. På vissa skrev hon. Uppenbarligen inte dig då ”Ih”. Så varför ta åt dig? Klart som fan att det sticker folk i ögonen, det gör det alltid när någon är framgångsrik. Av alla miljoner som läser Bellas blogg finns det såklart någon som det sticker i ögonen på. Är det du, är det jag, är det någon annan som kommenterat? Ingen vet. Och exakt vem eller vilka det är spelar nog ingen roll.

    Ha en bra dag!

 6. Lyssnade lite på intervjun, tycker ni verkar komplettera varandra bra du och Pingis. Tycker det är fint att höra att du fokuserar på det positiva i livet, att det så klart finns baksidor med att vara en offentlig person men att det positiva av tex positiva kommentarer på bloggen ger mer än de negativa. Ni verkar båda ha en bra inställning och jag blir glad av att se två framgångsrika kvinnor som inte ber om ursäkt utan står för vad ni tycker, tänker och hur ni driver ETA företag.

 7. Kul att det gick bra och var uppskattat. Men 200personer? I videon från livestreamen finns inga 200 personer på plats, inte ens i närheten.
  Varför hålla på och överdriva och ljuga om mycket? Vi hade tyckt det var lika bra och att du var lika duktig om det var 50 personersom var på plats. Men håll dig till sanningen kvinna och sluta förvrid, hitta på och överdriva. Du behöver inte det.

  1. I början av videon när de håller på och förbereder ser man alla stolar och en liten läktare, men när de pratar så är det filmat närmare så man ser inte alla människor. Eftersom detta var viktig för dig så kan du ju sätta dig och räkna stolarna i början 😉 ser ut att vara ca 150-200 sittplatser.

 8. Herregud, du är snart 30 år, rest större delen av tiden och ändå kan du inte engelska. Skämskudden var framme. Hoppa av skolan var kanske inte så smart ändå.

  Du borde gå och jobba med ditt uttal av orden ”just” och ”question”. Grammatik ska vi inte ens gå in på, vet inte var jag ska börja…

  1. Och du, Anna, bör gå någon slags kurs om hur man beter sig och inte beter sig! Samt skaffa dig en hobby! Har man inget snällt att säga så ska man vara tyst!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..