Idag åker jag!

Det blev en väldigt mysig ikväll igår, barnen lekte så fint och alla röjde från 17-21. Jag var osminkad och gick i tights, skjorta, Chanel-ballerinas och Hermine Hold i håret. Tänk att bolaget lanserades i onsdag, det känns som vi funnits betydligt längre! Jag älskar första kollektionen så mycket. Är det någon av er som beställt?

Copyright 2019. All rights reserved.

Alltid skjortor från Gant – Dom bästa!

Copyright 2019. All rights reserved.

Pizza-buffé till alla barn

Copyright 2019. All rights reserved.

Och så glass i stora lass! Barnen lekte fint för sig själva i stort sett hela tiden så vi vuxna hade en lång middag med många spännande samtal. Mycket jobb-snack (något alla gillar) och så vända och vrida på relationer vi har runt oss och ge varandra råd. När alla hade gått så var jag och barnen pigga så vi gjorde te, hämtade äpplejuice och mer glass och gick upp och satte på en film och hade eget lördagsmys tills elva (!). Det var såååå länge sedan jag åt glass med kolasås och chokladströssel, barnsligt gott.

Copyright 2019. All rights reserved.

Imorse sov vi ut till halv nio, sedan tog jag en dusch medan barnen lekte i lekrummet och därefter dukade vi fram frukost (vi har haft förmiddagen själva). Vid lunch kommer Lovisa och då ska Sally och mormor iväg på gymnastik och Gillis och jag ska åka iväg och fika och ha egen tid. Sedan väntar lunch hemma hela gänget. Ida kommer också hit för att hjälp mig att packa ihop det sista. Med min ADHD har jag svårt att packa och ”komma iväg”. Flighten går inte förens sent ikväll. Jag har faktiskt lite resfeber och pirrighet i kroppen ….