ANNONS

Australien

/

… Och så har jag sagt hejdå till barnen. Tre veckor är vi ifrån varandra. Usch. Det gick inte att säga hejdå på något bra sätt, bara att pussas och kramas och försöka vara stark och lugn. Jag vet att jag kommer att bryta ihop under veckorna som kommer men det är okej. Mina vackra, smarta, roliga och modiga barn.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Tre väskor har jag med mig..

Mysig dag med mormor på besök idag

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Nu väntar sex timmar till Dubai. Sedan vänta i tre timmar innan nästa flyg går. 14 timmar till Sydney. Planen är att hålla mig vaken första resan och få läsa i timmar vilket jag ser fram emot och sedan ta sömntablett under andra sträckan och försöka sova så mycket som möjligt då. Vi landar i Sydney på tisdag morgon. Vi hörs när jag är framme! Stor kram på er allihopa.

68
220

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00