Australien

… Och så har jag sagt hejdå till barnen. Tre veckor är vi ifrån varandra. Usch. Det gick inte att säga hejdå på något bra sätt, bara att pussas och kramas och försöka vara stark och lugn. Jag vet att jag kommer att bryta ihop under veckorna som kommer men det är okej. Mina vackra, smarta, roliga och modiga barn.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Tre väskor har jag med mig..

Mysig dag med mormor på besök idag

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Nu väntar sex timmar till Dubai. Sedan vänta i tre timmar innan nästa flyg går. 14 timmar till Sydney. Planen är att hålla mig vaken första resan och få läsa i timmar vilket jag ser fram emot och sedan ta sömntablett under andra sträckan och försöka sova så mycket som möjligt då. Vi landar i Sydney på tisdag morgon. Vi hörs när jag är framme! Stor kram på er allihopa.

 1. Krister skriver:

  Att resa via Dubai är uselt!
  Emirates är ett bolag från
  ett av världens diktaturer.
  Du är inget föredöme när
  det gäller MR!

 2. Tm skriver:

  Är det pga dåliga försäljningssiffror som Beauty Bay har slutat sälja Löwengrip?

 3. Usch vad jobbigt att inte gå träffa barnen på tre veckor. Det vet jag inte om jag skulle palla. Tiden kommer dock gå fort och snart är du hemma hos dina barn igen.

 4. Hur fungerar långa flygresor med din ADHD? Jag har bara en släng av adhd, men ändå skulle jag ha jättesvårt att ”läsa i timmar”. I teorin låter det underbart, men i praktiken blir jag uttråkad och vill aktivera mig. Hoppas resan går bra iallafall! 🙂

 5. Tips är att vika enligt konmarimetoden, då blir det inte skrynkligt och så får ni plats med fler saker i färre väskor, loovar! =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..