25 kilo över huvudet och lördagsplanerna

Idag började jag morgonen tidigt med träning med Pontus, sista passet innan Australien. Vi körde överkropp idag och jag kan idag enkelt träna på 25 kilo i militärpress. Det är så härligt att få känna sig stark! I maj har jag tränat styrketräning i ett år med Pontus två gånger i veckan. Oftast kör jag två egna pass också så totalt 3-4 i veckan. Det är grunden för att orka med mitt jobb. Förut kunde jag boka av träningen när jag inte hann med jobbet men idag går träningen före. Likaså på helgerna fastän jag har barnen. Att komma iväg en timma är inget jag ruckar på. Det ger mig mer energi och jag vill vara en förebild som visar barnen vikten av träning i vardagen och inspirera till bra kost.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

När jag kom hem hade barnen varit iväg med Lovisa och handlat glass-buffé inför ikväll. Strutar, strössel och topping. Vid fem kommer nämligen Linus, Sheila, Rasmus och Michaela över samt alla barn. Sally och Gillis är så peppade på pyjamasfest och just nu dukas det och bestäms platser. Till oss vuxna har jag beställt catering från Beirut Café. Jag åt så mycket libanesiskt i Qatar och blev fast. Så mycket goda veg-alternativ. Jag längtar så mycket efter en lördagskväll här med hela gänget. Roligast blir det när det är blandat barn och vuxna.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Nu ska naglarna bli fina!

  1. Elin skriver:

    Jag känner igen mig i det du skriver om att det är svårt att prioritera träningen. Försöker verkligen träna på att inte skippa den trots att andra saker kommer emellan. Har du några tips? Hur har du gått från att vara någon som ibland hoppar över till att verkligen prioritera det?

  2. Cecilia skriver:

    Bra jobbat. Kroppen får snygg form av regelbunden viktträning!

  3. Sofia skriver:

    Militärpress är supertungt! Jobbar själv mot att klara 25 kg. men det blir nog bara stången ett tag till…

  4. OMG jag måste ha missat vad själva skivstången vägde 😂😂😂😂😂😂😂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..