ANNONS

25 kilo över huvudet och lördagsplanerna

/

Idag började jag morgonen tidigt med träning med Pontus, sista passet innan Australien. Vi körde överkropp idag och jag kan idag enkelt träna på 25 kilo i militärpress. Det är så härligt att få känna sig stark! I maj har jag tränat styrketräning i ett år med Pontus två gånger i veckan. Oftast kör jag två egna pass också så totalt 3-4 i veckan. Det är grunden för att orka med mitt jobb. Förut kunde jag boka av träningen när jag inte hann med jobbet men idag går träningen före. Likaså på helgerna fastän jag har barnen. Att komma iväg en timma är inget jag ruckar på. Det ger mig mer energi och jag vill vara en förebild som visar barnen vikten av träning i vardagen och inspirera till bra kost.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

När jag kom hem hade barnen varit iväg med Lovisa och handlat glass-buffé inför ikväll. Strutar, strössel och topping. Vid fem kommer nämligen Linus, Sheila, Rasmus och Michaela över samt alla barn. Sally och Gillis är så peppade på pyjamasfest och just nu dukas det och bestäms platser. Till oss vuxna har jag beställt catering från Beirut Café. Jag åt så mycket libanesiskt i Qatar och blev fast. Så mycket goda veg-alternativ. Jag längtar så mycket efter en lördagskväll här med hela gänget. Roligast blir det när det är blandat barn och vuxna.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Nu ska naglarna bli fina!

89
158

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00