ANNONS

LCC Happy Beauty Care

/

Idag har vi spelat in filmer för Löwengrips svenska återförsäljare på Clarion Sign, det gick fort och jag pratade om vår Instant Glow-serie. Den har varit slutsåld på flera håll, så roligt.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

För några år sedan var vi här på Clarion Sign och gjorde content för LCC, då ammande jag Gillis så han fick följa med. Nu i efterhand förstår jag inte hur jag orkade jobba och ha med bebisar under tiden, man sov ju knappt!

… Lite annan styling haha!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

När jag kom tillbaka till kontoret hoppade jag in i möte med vår superbyrå GLHF gällande vårt nya LCC som släpps efter sommaren. Syftet med vårt lillasystermärke är att ta fram ett svenskt ungt budgetmärke till för oss med känslig hud. Dofterna är helt ljuvliga och så roliga att jobba fram. Jag vill äta upp allt. Däremot har vi svårt att sätta slutgiltiga designen…

… Eller…

Vad har ni för feedback? Bring it on!

202
136

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00