LCC Happy Beauty Care

Idag har vi spelat in filmer för Löwengrips svenska återförsäljare på Clarion Sign, det gick fort och jag pratade om vår Instant Glow-serie. Den har varit slutsåld på flera håll, så roligt.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

För några år sedan var vi här på Clarion Sign och gjorde content för LCC, då ammande jag Gillis så han fick följa med. Nu i efterhand förstår jag inte hur jag orkade jobba och ha med bebisar under tiden, man sov ju knappt!

… Lite annan styling haha!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

När jag kom tillbaka till kontoret hoppade jag in i möte med vår superbyrå GLHF gällande vårt nya LCC som släpps efter sommaren. Syftet med vårt lillasystermärke är att ta fram ett svenskt ungt budgetmärke till för oss med känslig hud. Dofterna är helt ljuvliga och så roliga att jobba fram. Jag vill äta upp allt. Däremot har vi svårt att sätta slutgiltiga designen…

… Eller…

Vad har ni för feedback? Bring it on!

  1. Cecilia skriver:

    Nr 1 känns lite stökig och som att det är lite för mycket information. Samt att t.ex shiny inte är något man kanske önskar av ett torrschampo. Nr 2 känns sött, lite mer cleant, men lite barnsligt. Inte helt säker på vilken målgruppen är, men tror det skulle tilltala under 18 mer än över 18. Söt stil, men som sagt beroende på vem som det är tänkt för 🙂

  2. My skriver:

    Tyvärr tror jag att båda designerna är mer åt det ”barnsliga” hålet. Men jag kommer givetvis köpa det ändå men hade såfall önskat bild 2.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..