Fredagsmys

Barnen hade gjort varsitt kuvert till mig och köpt fredagsblommor när jag kom hem. I kuverten hade de ritat teckningar och fått säga meningar som Lovisa sedan skrev ner, jag blev så rörd:

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Dock vet jag inte riktigt hur Gillis tänkte med maten där, jag vet ju mina begränsningar som mamma och jag kan ju räkna måltiderna som jag har lagat de senaste åren. Men kanske är pasta pesto och lagrade franska ostar från charken ändå favoriter hehe… Så fint hur som helst! De hade haft en bra dag på Leos lekland ihop. Lovisa har blivit som en del av vår familj. Hon var rätt från dag ett. Det är speciellt att leva hos en familj, dessutom offentlig med mycket som händer jämt (kaosig vinter) och handen på hjärtat är väl inte jag speciellt enkel alltid men hon kan läsa mig innan jag har förstått själv vad jag vill. Men framför allt så älskar barnen henne. Att det skulle fungera var det viktigaste.

Till middag blev det veg-tacos och sedan fredagsmys. Barnen är så fina ihop, de är bästa kompisar. Jag har förklarat för barnen att jag ska vara borta länge. Vi har kollat på kartan och pratat om alla djur som finns i Australien och vilka jag får klappa och inte klappa … :- )

Trevlig fredagskväll på er!

 1. Mona skriver:

  Män gillar att jobba och tjäna pengar. Och de gillar andra kvinnor. De gillar inte att ta hand om barn.
  Generellt

 2. Emmie skriver:

  Jag trodde också på genus tänket. Tills jag fyllde 30 ungefär.
  Då insåg jag att kvinnor och män är helt olika. Olika tankesätt, intressen, helt olika individer. Kanske därför så många förhållanden spricker.. Vad har man gemensamt med en man, Egentligen?
  Sex så klart,,, men det borde nog vara mer än så.
  Klart man kan båda tycka om till exempel att åka skidor, men det krävs mer än så.
  Och kvinnor är en miljard ggr bättre med barn. Generellt.
  Män är mer praktiskt lagda.

  1. Vc skriver:

   Patetiskt naiv slutsats. Större skillnader mellan kvinnor än män och kvinnor generellt. Antar att du inte ändrade dig vid 30 pga fakta utan gissande.

   1. Emmie skriver:

    Vc.. Kan säga att jag fick upp ögonen och blev mer klarsynt efter 30 års ålder. Fick upp huvudet ur sanden kan man också säga.

   1. Marie skriver:

    Vc. Vilken oförskämd kommentar! Emmie ”ändrade” sig säkert för att hon levt lite längre och blev mer erfaren.
    Som många av er här inne på bloggen tycks sakna. Erfarenhet..

   1. Moa skriver:

    VC. Varför kämpa? Det kommer ändå hända.. Det finns två kön, inte ett.

   1. M skriver:

    @Emmie – faktum kvarstår att det finns mer olikheter mellan en del kvinnor än mellan en man och kvinna per se.

  1. MrsT skriver:

   Tack Emmie. Håller helt med!

 3. Ann skriver:

  Så gulligt, och så fina barnen är mot varandra. Du ser, du är bra på att laga mat 😉 Gillis favoritmat kanske är pasta pesto då, ibland är det enkla godast, men du är säkert bra på mer än så. Tänkte på det att du skrev att du har migrän ofta, choklad och ost brukar utlösa migrän så det kan vara om du ätit mycket ost och choklad också. Hoppas ni har en fin helg!

 4. Nika skriver:

  Sjukt häftigt experiment ändå….liiite för många som går i fällorna 😘😋

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..