ANNONS

Fredagsmys

/

Barnen hade gjort varsitt kuvert till mig och köpt fredagsblommor när jag kom hem. I kuverten hade de ritat teckningar och fått säga meningar som Lovisa sedan skrev ner, jag blev så rörd:

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Dock vet jag inte riktigt hur Gillis tänkte med maten där, jag vet ju mina begränsningar som mamma och jag kan ju räkna måltiderna som jag har lagat de senaste åren. Men kanske är pasta pesto och lagrade franska ostar från charken ändå favoriter hehe… Så fint hur som helst! De hade haft en bra dag på Leos lekland ihop. Lovisa har blivit som en del av vår familj. Hon var rätt från dag ett. Det är speciellt att leva hos en familj, dessutom offentlig med mycket som händer jämt (kaosig vinter) och handen på hjärtat är väl inte jag speciellt enkel alltid men hon kan läsa mig innan jag har förstått själv vad jag vill. Men framför allt så älskar barnen henne. Att det skulle fungera var det viktigaste.

Till middag blev det veg-tacos och sedan fredagsmys. Barnen är så fina ihop, de är bästa kompisar. Jag har förklarat för barnen att jag ska vara borta länge. Vi har kollat på kartan och pratat om alla djur som finns i Australien och vilka jag får klappa och inte klappa … :- )

Trevlig fredagskväll på er!

83
247

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00