Vårt hem

När jag hämtade barnen idag så åt vi middag ihop. Lovisa och Ida hade köpt hem en massa ostar så barnen hade provsmakning. Väldigt kul. Dock vann den vanliga parmesanen, jag kan bara hålla med. Därefter badade vi och la vi oss sedan i tv-rummet uppe och kollade på film. Vi brukar ta bort ena sidans kuddar för då ryms vi alla tre på rad, väldigt mysigt. Jag brukar lägga bort min telefon på kvällarna innan de ska sova (om jag inte behöver vara stand by för att ta beslut men ofta kan de mesta vänta till efter åtta). Det är så skönt att få ligga tätt intill barnen och titta på något som de vill se. Ikväll blev det Mashas sagor. Det är väldigt avkopplade och jag brukar att passa på och djupandas med magen. Det är väldigt lätt att glömma det under dagen.

Eftersom att det bara är vi tre så får barnen oftast somna i min säng. Det har blivit viktigt att få ”ladda upp själen” med dom eftersom vi är i från varandra. Nu har jag snart bott själv (utan en man) i två år. Tiden går så fort. Jag vet att jag tjatar om det, men ni vet ju att jag alltid tänker på saker som jag är tacksam över innan jag ska sova – Och att ha ekonomisk möjlighet att bo såhär på egen hand, få ha ett eget sovrum som bara är mitt och aldrig behöva kompromissa med en partner är helt ljuvligt. Det hamnar på min tacksamhetslista varje kväll.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Nu väntar en kopp te och en bok!

 1. Emma skriver:

  Åh jag som ÄLSKAR att dela allt i mitt liv med människan jag älskar högst förutom mig själv (ja man kan både älska en annan och sig själv) ❤️

  1. titti skriver:

   Så klart önskar man ju inte bort en partner man älskar, det tror och hoppas jag att du förstår, A
   Men när den stora kärleken inte finns där, så är det väl fantastiskt att man trivs alldeles ensam.
   Jag känner precis likadant.
   Så tråkigt att en del människor blir provocerade av det och tror att man ljuger.

 2. Oj vad kräsna läsare, får man inte kommentera varje dag? Eller ofta? Finns det maxantal på kommentarer? Är inte bloggen till för att kommenteras??
  Människor, lägg er energi på något fint i livet istället. Om något skriver ”vädigt” väldigt mycket eller om någon kommenterar ofta, vad spelar det för roll? Meningen tror jag är att kommentera Isabellas inlägg, inte om varandra, då blir det bara påhopp tycker jag.

  Isabella, ditt hem är kanon, så fint och stort. Om du trivs är det det bästa.
  Må bäst och ta hand om dig. Trevlig helg <3

 3. A skriver:

  Jag bor i ett fantastiskt hus men skulle aldrig vilja vara utan min partner på kvällen:-( vem ska jag dela den vackra vyn med, vem ska jag sitta med framför brasan? Usch jag skulle aldrig vilja vara ensam, jag älskar honom. Ibland känner jag att du tycker det är fel med tvåsamhet:-( det känns så tomt när du hela tiden tar upp att du är så tacksam, du behöver inte bevisa något för oss läsare. Är det så du känner så är ju det fantastiskt. Men det lyser igenom att du kanske inte alls känner så då du hela tiden påpekar det.. den dagen när en man kommer in i ditt liv(för jag tror inte du kommer leva själv hela livet) kommer nog vara en självständig man som inte bryr sig om dina pengar, utan i själva verket tjänar mer än du gör. Pengar är inte en klyfta för att ha en relation, och att leva tillsammans är kravlöst och inget tvång eller kompromiss. Man vet när den rätta dyker upp. Inget spelar någon roll. Man, eller kvinna, pengar eller ej.. kram på dej

  1. B.L skriver:

   Håller med !

   1. Becca skriver:

    Underbart att även ta upp det positiva med att vara singel! Eftersom det andra alltid varit lite av en norm. Bra att vara tacksam över livet man har just nu-oavsett singel eller ej!

 4. Käthe skriver:

  Åh, ”Masha och björnen”! Serien upptäckte jag när första barnbarnet kom och den är helt otroligt fin, både animationen, storyn och ja allt. Finns ju på olika språk och ibland blir det Youtube och ett tag lät det nästan som om guldklimpen sa ett och annat ryskt ord! För såna avsnitt kunde också följa med ibland 🙂
  Ha en fin helg därute Isabella med familj och alla bloggläsare!

 5. Anneli skriver:

  Ni bor fantastiskt fint! Jag förstår känslan…Lyckorus.

  Ha en fin dag!

  Anneli

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..