ANNONS

Vårt hem

/

När jag hämtade barnen idag så åt vi middag ihop. Lovisa och Ida hade köpt hem en massa ostar så barnen hade provsmakning. Väldigt kul. Dock vann den vanliga parmesanen, jag kan bara hålla med. Därefter badade vi och la vi oss sedan i tv-rummet uppe och kollade på film. Vi brukar ta bort ena sidans kuddar för då ryms vi alla tre på rad, väldigt mysigt. Jag brukar lägga bort min telefon på kvällarna innan de ska sova (om jag inte behöver vara stand by för att ta beslut men ofta kan de mesta vänta till efter åtta). Det är så skönt att få ligga tätt intill barnen och titta på något som de vill se. Ikväll blev det Mashas sagor. Det är väldigt avkopplade och jag brukar att passa på och djupandas med magen. Det är väldigt lätt att glömma det under dagen.

Eftersom att det bara är vi tre så får barnen oftast somna i min säng. Det har blivit viktigt att få ”ladda upp själen” med dom eftersom vi är i från varandra. Nu har jag snart bott själv (utan en man) i två år. Tiden går så fort. Jag vet att jag tjatar om det, men ni vet ju att jag alltid tänker på saker som jag är tacksam över innan jag ska sova – Och att ha ekonomisk möjlighet att bo såhär på egen hand, få ha ett eget sovrum som bara är mitt och aldrig behöva kompromissa med en partner är helt ljuvligt. Det hamnar på min tacksamhetslista varje kväll.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Nu väntar en kopp te och en bok!

40
208

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00