Sovmorgon och jobb hemifrån

Idag har vi en Hermine Hold-plåtning hemma hos mig så jag kunde ta lite sovmorgon med barnen. Vi gick upp strax innan åtta och åt frukost. Vi har ju tillgång till att äta det mesta här hemma men barnen vill bara ha skorpor just nu, Sally vill ha smör på med Gillis utan. Vi skivar upp lite färsk frukt bara för att de ska få någon variation, jag vill aldrig att barnens mat bara ska bestå av beiga saker. Jag lämnade vid förskolan vid nio. Inatt hände förresten en rolig sak, Sally började började med Google ”Hej Google”. Vi har ju en sådan röststyrd funktion hemma med Harman Kardon och nu börjar barnen få in det i deras liv. Det är verkligen annan tech-generation, de frågor Google hur djur låter och sånt. Så kul.

Gillis och Sally är för övrigt peppade på helg. Förskolan är nämligen stängd imorgon så barnen och Lovisa ska hitta på något roligt. Sedan väntar fredagsmys med mig och på lördag har vi bjudit över våra vänner. Linus, Michaela, Sheila och Rasmus. Totalt blir vi sex barn och Sally och Gillis har fått bestämma barnens meny och allt som ska köpas in. Sedna väntar pyjamasparty medan vi vuxna äter middag. Ser fram emot kvällen. Jag reser ju iväg i nästan tre veckor så det känns bra att avsluta helgen med mina närmsta.

Jag har aldrig varit ifrån barnen så länge någon gång. Klump i magen när jag tänker på det. Resan blev planerad i oktober så jag har hunnit bearbeta det och Odd är snäll som ställer upp. Men kör jag lanseringen i Australien och Kina nu så räcker det med besök där för i år.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Kaffe medan Emelie fönar mitt hår. Det blir en lugn och rolig dag hemma med Hermine Hold. Alla kollegor är så glada efter en lyckad lansering. Helt fantastiskt gjort av alla! Resan har precis börjat. Nu kör vi mot miljarden!

 1. Alice skriver:

  Odd är SNÄLL o ställer upp?!?!?! Det är ju hans barn!

 2. Anna skriver:

  Har Sally sagt att hon inte längre vill äta kött eller är det bara så att hon vill äta samma som Gillis?

 3. Nina skriver:

  Hej,

  Ska ni lansera era produkter i Kina eller i Hong Kong? Om ni lanserar era skönhetsprodukter kommer de testas på djur i Kina. Om jag inte missminner mig så är ett land som förfarande gör det. Om ni lanserar de i Hong Kong behövs de inte testas på djur.

 4. M skriver:

  Hej Isabella.. Det här är inte menat som ett påhopp utan bara som en vanlig fråga som jag funderade på:
  Varför köper du ett jättestort hus med alla bekvämligheter (du ska väl bygga pool+poolhus och köpa båt till sommaren?) när du är hemma så lite?
  Har för mig du skrev att du hyrt ett hus i södra Frankrike rätt länge i sommar plus att du ofta är på resande fot och sover borta.

  Som sagt, jag menar det inte som ett påhopp nu, så ni som kommenterar behöver inte gå på mig om det.. Bara nyfiken att höra av Isabella på hur hon tänker kring detta.
  Tycker ditt hus ser fantastiskt ut!

  1. Sofia skriver:

   För att hon kan… ? 😉

 5. Hanna skriver:

  Hej!
  Du har ju sammarbete med The solution och jag är väldigt nyfiken om ni tog några ”före-bilder”. Kommer du visa dessa och då även har med uppdaterade bilder? Vore jättekul att se 🙂

  Ha det fint!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..