ANNONS

Sovmorgon och jobb hemifrån

/

Idag har vi en Hermine Hold-plåtning hemma hos mig så jag kunde ta lite sovmorgon med barnen. Vi gick upp strax innan åtta och åt frukost. Vi har ju tillgång till att äta det mesta här hemma men barnen vill bara ha skorpor just nu, Sally vill ha smör på med Gillis utan. Vi skivar upp lite färsk frukt bara för att de ska få någon variation, jag vill aldrig att barnens mat bara ska bestå av beiga saker. Jag lämnade vid förskolan vid nio. Inatt hände förresten en rolig sak, Sally började började med Google ”Hej Google”. Vi har ju en sådan röststyrd funktion hemma med Harman Kardon och nu börjar barnen få in det i deras liv. Det är verkligen annan tech-generation, de frågor Google hur djur låter och sånt. Så kul.

Gillis och Sally är för övrigt peppade på helg. Förskolan är nämligen stängd imorgon så barnen och Lovisa ska hitta på något roligt. Sedan väntar fredagsmys med mig och på lördag har vi bjudit över våra vänner. Linus, Michaela, Sheila och Rasmus. Totalt blir vi sex barn och Sally och Gillis har fått bestämma barnens meny och allt som ska köpas in. Sedna väntar pyjamasparty medan vi vuxna äter middag. Ser fram emot kvällen. Jag reser ju iväg i nästan tre veckor så det känns bra att avsluta helgen med mina närmsta.

Jag har aldrig varit ifrån barnen så länge någon gång. Klump i magen när jag tänker på det. Resan blev planerad i oktober så jag har hunnit bearbeta det och Odd är snäll som ställer upp. Men kör jag lanseringen i Australien och Kina nu så räcker det med besök där för i år.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Kaffe medan Emelie fönar mitt hår. Det blir en lugn och rolig dag hemma med Hermine Hold. Alla kollegor är så glada efter en lyckad lansering. Helt fantastiskt gjort av alla! Resan har precis börjat. Nu kör vi mot miljarden!

51
152

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00