ANNONS

Säkerhet med adresslåset

/

I samarbete med Svensk Adressändring 

Efter förra hösten och vinterns alla händelser så har vi ett idag bra säkerhetsteam kring mig och hela bolagsgruppen, vilket har inneburit att jag behövt snäppa upp min säkerhet ytterligare en nivå på flera olika sätt. Därför är jag extra glad för mitt fortsatta samarbete med Svensk Adressändring! De har nämligen en tjänst som heter Adresslåset och fungerar som en försäkring som skyddar mot ID kapningar. Det bästa är att det bara tar en minut att registrera men att det sen förhindrar massor av problem. En ganska liten och enkel åtgärd men väldigt bra. Det blir tyvärr mycket vanligare med ID-kapningar.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Svensk Adressändrings värdeord är trygghet, enkelhet och säkerhet. Ord som jag anser de verkligen lever upp till! Företaget har funnits länge och känns väldigt tryggt. Deras tjänster gör det enkelt att på ett snabbt och smidigt sätt förbättra sin egen säkerhet. Adresslåset är en säkerhetsåtgärd alla kan och borde använda sig av. Tjänsten spärrar din postadress så ingen annan än du kan adressändra, eftersända eller lagra posten, tjänsten är dessutom gratis. Jag har tidigare råkat ut flera gånger för fula typer som försökt mixtra med min post och adress, så denna tjänst är verkligen något jag förespråkar.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Om man blir bedragen märker man det oftast för sent. Då har bedragarna hunnit beställa saker på nätet via faktura, och det märks först när man hunnit få hem en betalningsanmärkning. Jag har suttit i telefon många gånger för att försöka få rätt på felaktiga fakturor andra har beställt i mitt namn, så därför är det så skönt att det finns företag som Svensk Adressändring med tjänster som faktiskt förbättrar ens personliga säkerhet! Har ni låst er adress? Gör det här!

I samarbete med Svensk Adressändring

27
58

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00