ANNONS

En härlig torsdag

/

Det är så mysigt att ha jobbdagar från huset, idag hade jag min första plåtning med Hermine Hold. Bilderna blev superfina. Vi har fått en jättefin start, både online men också på NK. Just nu har vi bara allt i silke hemma samt scrunchies men snart kommer alla våra spännen.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Älskar klackarna från Mango! De är så duktiga på skor. Jag njuter så mycket av att få se alla vackra plagg som hänger i min garderob. Sascha har gjort ett fantastiskt jobb, vi har hittat min stil.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Img 3174.jpg

En annan stjärna jag får jobba med varje dag är ju Emelie. Hon skapar så fina look:er. Tänk att vår Beauty-kväll med Vogue i Australien är slutsåld. På söndag åker vi. Det är en dröm som blir sann. Att få flyga ner till andra sidan jordklotet för att lansera mitt skönhetsmärke på en stor kedja som MYER. Och att dessutom få flyga med min make up artist, stylist och assistent. Efter tuffa månader bakom mig njuter jag av att livet känns rofyllt, spännande och problemfritt. 

Nu ska jag hämta barnen!

33
157

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00