ANNONS

Lansering av Hermine Hold

/

I samarbete med Hermine Hold

Idag lanserar vi äntligen vårt nya varumärke Hermine Hold, så kul! Som jag nämnt tidigare kommer det första släppet bestå av silkesprodukter i form av scarves, scarfettes och scrunchies. Hoppas verkligen att ni kommer att älska dem lika mycket som jag gör!

Blogg 1

Just nu köper man produkterna på hemsidan, www.herminehold.com, men snart kommer dem även att finnas på NK. Jag tycker att det är så viktigt att produkterna även finns att köpa i butik så att man kan se och känna på dem. Förhoppningsvis kommer de att finnas hos fler återförsäljare runt om i landet framöver!

Blogg 2
Blogg 3
Blogg 4

Kollektionerna som Hermine Hold lanserar kommer ju att vara inspirerade av en kvinnlig ikon, och den första kollektionen som lanseras idag är inspirerad av mig. Tycker verkligen att färgerna och mönstren är så fantastiskt fina. Jag har ju visat er mitt egna mönster “Isabella”, men som ni ser på bilderna ovan kommer de även i både art deco blommor, prickigt och i ett mönster med inslag från loggan. Så fina!

Efter detta släpp kommer snart också olika hair clips i massa färger och varianter. Ni kan hålla er uppdaterade på allt spännande som händer genom att följa Hermine Hold på instagram här och skriva upp er för nyhetsbrevet här.

I samarbete med Hermine Hold

127

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00