Lansering av Hermine Hold

I samarbete med Hermine Hold

Idag lanserar vi äntligen vårt nya varumärke Hermine Hold, så kul! Som jag nämnt tidigare kommer det första släppet bestå av silkesprodukter i form av scarves, scarfettes och scrunchies. Hoppas verkligen att ni kommer att älska dem lika mycket som jag gör!

Blogg 1

Just nu köper man produkterna på hemsidan, www.herminehold.com, men snart kommer dem även att finnas på NK. Jag tycker att det är så viktigt att produkterna även finns att köpa i butik så att man kan se och känna på dem. Förhoppningsvis kommer de att finnas hos fler återförsäljare runt om i landet framöver!

Blogg 2
Blogg 3
Blogg 4

Kollektionerna som Hermine Hold lanserar kommer ju att vara inspirerade av en kvinnlig ikon, och den första kollektionen som lanseras idag är inspirerad av mig. Tycker verkligen att färgerna och mönstren är så fantastiskt fina. Jag har ju visat er mitt egna mönster “Isabella”, men som ni ser på bilderna ovan kommer de även i både art deco blommor, prickigt och i ett mönster med inslag från loggan. Så fina!

Efter detta släpp kommer snart också olika hair clips i massa färger och varianter. Ni kan hålla er uppdaterade på allt spännande som händer genom att följa Hermine Hold på instagram här och skriva upp er för nyhetsbrevet här.

I samarbete med Hermine Hold

 1. Ela skriver:

  Grattis! Men Hermine Hold scarfs är nog dyrare än Hermes (kostar rund 850 sek)! 🤔

  1. Ela skriver:

   Oops, tittade fel! HERMES är nog dyrare!

  1. Saga skriver:

   Lol Hermes scarfs ligger mellan 170-800 dollar

   1. Anna skriver:

    Då var Hermine Hold billigt i jämförelse. Och snyggt, mycket fint.

 2. Aa skriver:

  Gant har för 400’kr samma typ

 3. Majs skriver:

  Så sjukt dyrt, vem är den tänkta komsumenten?

 4. Sofoa skriver:

  Väldigt fina produkter, men som många är inne på, alldeles för dyra för att kunna motivera ett köp. Hade nog förväntat mig lite mer humana priser. Lite trist när man väntat länge på lanseringen.

 5. Har gått och väntat länge på lanseringen. För så snygga produkter 😍 Men så dyra blir absolut inget köp för mig. Hade dom varit billigare hade jag köpt flera styckna. Vilket överpris!

  1. Becca skriver:

   Håller med jättefina men överpris😆

  1. Ann skriver:

   Jättefina tycker jag också och tyckte också priserna lät lite höga men insåg sen att det är i sidentyg som ju är ett lite dyrare tyg, stark fin kvalitet med andra ord. Och en scarves använder man ju mycket, kan ha både i hår och runt hals så inte så dyrt när man tänker efter. Väldigt snygga.

   1. L skriver:

    Fast behöver man ens bra kvalité på en scarf man har i håret eller runt halsen, vad kan hända liksom?? Nja…

    1. A skriver:

     Det är ju hållbart, du knyter ju en scarf. Dessutom är silke/siden miljövänligt och skonsamt för håret, det sliter inte på håret.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..