Lansering av Hermine Hold

I samarbete med Hermine Hold

Idag lanserar vi äntligen vårt nya varumärke Hermine Hold, så kul! Som jag nämnt tidigare kommer det första släppet bestå av silkesprodukter i form av scarves, scarfettes och scrunchies. Hoppas verkligen att ni kommer att älska dem lika mycket som jag gör!

Blogg 1

Just nu köper man produkterna på hemsidan, www.herminehold.com, men snart kommer dem även att finnas på NK. Jag tycker att det är så viktigt att produkterna även finns att köpa i butik så att man kan se och känna på dem. Förhoppningsvis kommer de att finnas hos fler återförsäljare runt om i landet framöver!

Blogg 2
Blogg 3
Blogg 4

Kollektionerna som Hermine Hold lanserar kommer ju att vara inspirerade av en kvinnlig ikon, och den första kollektionen som lanseras idag är inspirerad av mig. Tycker verkligen att färgerna och mönstren är så fantastiskt fina. Jag har ju visat er mitt egna mönster “Isabella”, men som ni ser på bilderna ovan kommer de även i både art deco blommor, prickigt och i ett mönster med inslag från loggan. Så fina!

Efter detta släpp kommer snart också olika hair clips i massa färger och varianter. Ni kan hålla er uppdaterade på allt spännande som händer genom att följa Hermine Hold på instagram här och skriva upp er för nyhetsbrevet här.

I samarbete med Hermine Hold

   1. Når jeg kan forstå og læse både svensk og norsk kan de fleste her nok også læse 🇩🇰 Men jeg kunne jeg godt 😊

    1. Fortsätt skriva på danska! Det är charmigt och det är löjligt att tycka du ska skriva på engelska🤦🏼‍♀️ Man kan tycka att alla svenskar borde kunna läsa danska!😊

 1. Åh va vackert! Dock alldeles för dyrt för en student 🙁 hade varit kul med en budget-variant a la LCC i billigare material (men inte barnsligare motiv!) 🙂

  1. Inte bara för dyrt för en student kan jag lova dig Louise.
   Men alla har väl schalar hemma, så det är ju bara att knyta i håret om man vill.

 2. Har du blivit en ikon nu också, Isabella.
  Inte bara Näringslivets mäktigaste kvinna 2018 utan också en ikon.
  Och snart hela världens mäktigaste kvinna.
  Inte dåligt 🙂

  1. Storhetsvansinne ha ha eller som någon skrev det är ju ändå bara lotion o hårband Isabella säljer, ganska obetydliga produkter…

   1. Och Lotta, på ”dom obetydliga produkterna” så kan hon leva ett liv där hon kan göra precis vad hon önskar.
    Varför förminska det? Vilka produkter hade varit bättre att bli miljonär på enligt dig?

  2. ”De som är små inuti vill ofta vara mäktiga utanpå. De som är stora inuti vill sällan ha makten. Det är nog synd.” – Skalman

 3. Snygg sida och snygga produkter. Tyckte priset var lite väl saftigt dock, känns svårt att få volymer på det men kan ha fel 😊 Känns som att ni borde kunnat lägga er betydligt lägre…

 4. Tror tyvärr inte detta kommer vara någon vidare success. Hur många känner du som har klämmor eller en scarf i håret? Möter ingen efterfrågan och har dessutom för högt pris. Skor (Flattered) är en sak, det vill alla ha. Det man ser på bilderna ovan är dock en särskild stil som inte alla har. Lyxigt håraccesoar-märke lär bli magplask. Är inte det folk vill lägga ner pengar på.

  1. Jag förstår att du tänker som du gör men jag tror tvärt om faktiskt. Tror framförallt det blir en riktigt stor hit i vår & sommar med hårband av olika slag. Har redan känt av denna trend lite… Blir spännande att se! 🙂

   Jättefina produkter, så fint och feminint! Är student så det finns tyvärr inte en chans just nu men funderar på att göra egna.

 5. Det ser snyggt ut och perfekt födeseldagspresent. Min dotter har talat om HERMINE sedan du startade företaget. Hon fyller år i mars.

   1. Vet ej vad Bellas pappa heter med det är säkert han som skrivit kommentaren, Min dotter har pratat om hermine hold sen det startades?! Eller vad tror ni?

 6. Superfina håraccessoarer! Besökte sajten beredd att handla om jag fastnade för något – men jag har svårt att motivera en hårscarf eller -scarfette till det priset. Blev besviken, har verkligen sett fram emot lansering. Kommer att fortsätta följa er men ett köp blir det inte för mig i nuläget. Kul att ni äntligen lanserar dock! 🙂

 7. Hur säkerställer ni att det inte är barnarbete eller undermåliga villkor för de som producerar produkterna till företaget?

  Hur motiverar du det miljömässiga att transportera varor hela vägen från Kina?

   1. Hm har en CSR stab sedan länge. Jag är säker på att de barnarbetskompenserar till något projekt i Tyskland och därför har jag inget problem med att handla där.

  1. Ställer du dig dessa frågor innan varje gång du köper något? Antar att du i så fall specialbeställer dina kläder från din kommun? H&M och andra kedjor producerar inte sina kläder i Sverige så jag antar att du aldrig handlar? Annars är det dubbelmoral från din sida.

   1. Så bara för att HM tillverkar under dåliga förhållanden är det ok för andra att göra det? Det är fullt rimligt att ställa frågan, det är många som inte vill stödja ohållbart tillverkade produkter.

   2. Jag brukar ställa både mig själv och affären de frågorna. Känns oerhört viktigt för mig att inte bidra till barnarbete, miljöförstöring i något land eller till en industri som kränker de mänskliga rättigheterna. Tänker inte du så ?

  2. Ewa – det mesta i sminkväg, kläder och andra varor produceras och transporteras från Kina eller Italien. Men Löwengrips skönhetsprodukter produceras ju i Sverige. Detta Hermine hold är ju inga billiga produkter så det är troligtvis framställt under bra förhållanden och villkor och utan barnarbete, därav priserna.

    1. Det garanterar oftast det, och det är ju silke/siden och det är ett fint starkt tyg som är lite dyrare och som kommer från Kina från början. Därav det lite högre priset antar jag, det är bra kvalitet, fint slitstarkt tyg.

 8. Tänkte just att jag med kort hår som kanske inte stylar det varje dag men ändå behöver möta människor i arbetet o önskar få till frisyren. Det har varit ”ok” att ha mössa i vinter men varmare tider? Önskar hitta ngt mellan hatt o keps men hittar inget. Denna produkt funkar för personer med längre hår och om ni ursäktar så verkar alla på företaget ha allt men inte kort. Men vi som har kort hår o vill styla lite men inte med små hårspännen? Var finns marknaden eller är det endast längre hår som gäller?

  1. Men jösses, bara för att det inte finns någon bild på en korthårig människa, så betyder inte det att man inte kan använda det som korthårig???

  2. Haha herrejisses vilken miss att inte ha en korthårig modell eller medarbetare också, vilken diskriminering. Tänk att det alltid går att hitta fel och något att klaga på. Men Viola då låter det ju som att det på sista bilden skulle vara perfekt för dig, något mellan hatt och keps. Skulle även funka med ett hårband som på nästa sista bilden även på ett kort hår. Problem solved 😉

 9. ÄNNU ett varumäke!? Du verkar väldigt duktig på att starta nya projekt, men inte lika duktig på att slutföra dem…

  Är det inte bättre att du satsar på en sak i taget och gör det bra innan du börjar på nästa?

  1. ADHD fungerar precis så, det går lätt som en plätt att starta upp projekt men innan blir de färdiga så tröttnar dom nåstans på vägen..ingenting blir någonsin färdigt.

  2. Hur tänker du att man ”slutför” ett varumärke? Ska Flattered gå i graven innan hon kan tänka på nästa? Hon har ju startat investmentbolag av bla det här skälet.

   1. Ja, det får du väl tycka, vet inte om du kommenterar nr 1 eller nr 2. Jag har stor erfarenhet av detta, lever med en man, han i sin tur har en son med ADHD, finns hos båda två, jag är varken bitter eller avundsjuk, hur kan man bli avundsjuk på sånt??? Jag bara konstaterar, ser samma mönster.

 10. Great looking products, but waaaaaay to expensive for me. I would have paid 300 SEK for a scarf, but your prices are double that. I’ll rather go to another brand.

 11. SÅ fina allihop😊 kunde inte bestämma mig för vilken jag ville ha så jag köpte en av varje. Bra att jag kunde betala med klarna så jag kunde ta det på faktura.

   1. ”Linda” din kommentar är töntig. Lägg ner Linda!

    Mycket fina scarves tycker jag, snyggt, ser väldigt fint ut men det är lite väl saftiga priser för min del. Klarna är bra Ullis, brukar också ibland handla med klarna. Kul att det kommer säljas på NK.

  1. Stannade fakturan på ca 14 tusen då eller slog du på stort och köpte även tofsar och scarfetter för totalt 18500? Låter hur som helst oerhört trovärdigt och som en smart investering. Hoppas flera tar efter, speciellt unga!

   1. Men snälla, Ullis menar nog inte att hon köpt en av varje av hela sortimentet. Kanske var det två eller tre hon inte kunde välja på så hon tog en av varje, av dem. Herregud låt henne. Varför allt detta tjafs och trams. Håller med om att allt var väldigt fint.

  2. Scarves på faktura = kredit ca 40% ränta !
   Det är bra …. skitbra investering . Förmodar att du står med foten innanför dörren till lyxfällan 😕
   Har man inga pengar att betala sin vara direkt för så man måste ta faktura? Ja få är det jäkligt illa.

 12. Sååå snygga !!! Alltså de är verkligen otroligt fina. Jag kommer aldrig att köpa de för de priserna ni lanserat de med men jag kan absolut tänka mig att tipsa om de privat, till bekanta som tycker om lyxprodukter. Själv har jag följt stilen fast med de snygga som Lindex har för bara någon hundring 😀 Så fin stil och så otroligt skoj att ha något snyggt till håret även till de dåliga dagarna. Det här är min räddning kan jag säga. 🙂

 13. Som student skulle jag aldrig köpa ett hårband för över 900kr! Jag tycker en gummisnodd som kostar 60kr är dyrt. Det är så lite material som inte ska kosta mycket enligt mig, inte värt det.

  Näe ni har nog valt fel målgrupp här. Vi som följer dej är vanliga människor, hade vi varit rika hade vi inte haft intresset att gå in och läsa din blogg.

  1. Helene 😊 du ved tydeligvis ikke meget om at være “rig” 😂 tror ikke kun det er “svenson” som følger isabellas job… det er måske blot dem som brokker dig højst 😉

   1. Ja då antar jag du har mer i inkomst än mig som har studiebidrag🤔😊 Eller alternativ bor hemma utan utgifter🤣

 14. Det ser ut att vara jättefina produkter! 🙂 Dock alldeles för dyrt för mig, men det kanske finns en målgrupp som har råd 🙂

 15. Hej. Jag tycker det är jättedåligt att du/ni enbart släpper i sthlm. Alla av dina läsare/köpare bor ju tyvärr inte där. Jag vill se och prova nåt innan jag köper därav att jag inte gillar att handla online

  1. De släpps inte endast i Sthlm. Bland annat kommer Atelier 42 som öppnar i Mars i Trollhättan sälja HH. Finns säkert fler runt om i landet som tar in dem.

 16. Blev lite sugen på den rosa-blommiga (?) som är inflätad i håret men den finns ju inte ens… dessutom alldeles för dyrt, skulle aldrig lägga nästan tusen kr, eller ens halva priset, på en scarf till håret!

 17. Hur tänker du kring material val såsom silke? Förstår att det är ett exklusivt och bra material men måste finnas andra alternativ. Valet att vara vegan/vegetarian är det för djurens skull för isf blir det ju dubbelmoral med tex päls och silke vilket båda kommer från djur?

   1. Varför är du så aggresiv? 8 gånger har du kommenterat under bara detta inlägg. Hånfulla kommentarer till de som inte tycker som du, det skapar en otrevlig ton och tillför inget då folk tröttnar på att kommentera med risk att Isabella tappar följare.

  1. Men ida inga djur kommer till skada när silke framställs.

   Värst vad vissa ska få allt att låta dåligt, leta fel och vända allt till fel, så kritiska till allt som har med Isabella att göra. Trist, och man undrar varför.

 18. Grattis till lanseringen! Jättefin hemsida och fina produkter! Däremot nämnde du i ett tidigare inlägg att ni skulle lägga er i en prisklass där fler skulle kunna få chansen att handla era fina produkter. Skulle vara intressant att veta hur ni resonerar kring priserna och vilka ni riktar er mot med den höga prislappen? Såg verkligen fram emot att handla men får nog hålla mig till lite billigare alternativ 🙂

  1. De är ju i siden/silke så därför blir det ju lite dyrare. Det är ett fint, starkt tyg som är lite dyrare. Så det är bra, fin och hållbar kvalitét

  1. Nej inte över 1000 kr, kollade nyss hemsidan och det var priser mellan 299 och 995 tror jag det var, och allt är ju i silke/sidentyg så då kostar det ju lite mer. Det är ett fint, starkt tyg så bra kvalitét bör det vara.

   1. Jo över 1000 kr. Dem tar ut en fraktkostnad på 29 kr. Så beställer du en scarf får du betala över 1000 kr, närmare bestämt 1 024 kr.

    1. Jaså ska man räkna fraktkostaden också ojdå, ja men frakt tillkommer ju alltid på alla olika varor och hemsidor vad du än beställer. Priset på de dyraste scarfsen är 995 och inget annat. Väldigt vad folk letar fel och vänder det så mycket de kan till dåligt. Men miljövänligt tyg är det och slitstarkt och skonsamt för håret.

  1. Du sätter ju först upp håret med vanlig toffs/hårsnodd och virar sedan runt sjalen runt tofsen!😅🤷🏼‍♀️

 19. Jätte fina bilder, gillar att modellerna inte ser så sminkade ut. Tycker scarfarna ser väldigt fina ut men skulle gärna veta mer hur ni tänkt kring prissättningen. Tycker de känns lite väl dyra. Hur landade ni i priset? Säkert många som kommer köpa ändå.

 20. Har gått och väntat länge på lanseringen. För så snygga produkter 😍 Men så dyra blir absolut inget köp för mig. Hade dom varit billigare hade jag köpt flera styckna. Vilket överpris!

  1. Jättefina tycker jag också och tyckte också priserna lät lite höga men insåg sen att det är i sidentyg som ju är ett lite dyrare tyg, stark fin kvalitet med andra ord. Och en scarves använder man ju mycket, kan ha både i hår och runt hals så inte så dyrt när man tänker efter. Väldigt snygga.

    1. Det är ju hållbart, du knyter ju en scarf. Dessutom är silke/siden miljövänligt och skonsamt för håret, det sliter inte på håret.

 21. Väldigt fina produkter, men som många är inne på, alldeles för dyra för att kunna motivera ett köp. Hade nog förväntat mig lite mer humana priser. Lite trist när man väntat länge på lanseringen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..