ANNONS

Växtvärk, regn och P4 idag

/

Imorse när Sally och jag skulle kliva upp var det som att det fortfarande kändes som natt i kroppen. Sally sa ”Det är som att vi både har haft en lång och en kort natt”. Sally hade problem med växtvärk hela natten i ena benet och jag tyckte så synd om henne. Det finns väl inte så mycket att göra? Jag provade att massera men hon var så ledsen. Fy. Vi var vakna mellan 02-05, somnade någon kort stund i mellan. Vi lyssnade på Karlsson för att tänka på annat.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Dags att kliva upp! Vi åt frukost och sedan bytte vi om och gjorde oss redo för dagen.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Betongen ser nästan ut som en pool! Jag är inte speciellt väderstyrd av mig. När mina dagar är som mest maxade skulle någon kunna fråga mig på kvällen vilket väder det har varit under dagen och jag har inte minns det. Eller snarare lagt märke till det. Jag har aldrig strumpor eller strumpbyxor, alltid klackar och flänger mest mellan bilar och möten ändå. Så det är ju inte så konstigt. MEN sedan jag flyttade in i mitt hus så går det inte att undvika vilket väder det är och jag har insett att jag älskar utsikten oavsett. Det är att det utsikten ser så olika ut varje dag som gör det så vackert. Som en tavla.

Nu väntar jobb och ett sista visum-besök. 13.30 är jag med i P4 Extra och pratar vår nya hållbarhetschef. Väldigt roligt!

70
151

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00