Växtvärk, regn och P4 idag

Imorse när Sally och jag skulle kliva upp var det som att det fortfarande kändes som natt i kroppen. Sally sa ”Det är som att vi både har haft en lång och en kort natt”. Sally hade problem med växtvärk hela natten i ena benet och jag tyckte så synd om henne. Det finns väl inte så mycket att göra? Jag provade att massera men hon var så ledsen. Fy. Vi var vakna mellan 02-05, somnade någon kort stund i mellan. Vi lyssnade på Karlsson för att tänka på annat.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Dags att kliva upp! Vi åt frukost och sedan bytte vi om och gjorde oss redo för dagen.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Betongen ser nästan ut som en pool! Jag är inte speciellt väderstyrd av mig. När mina dagar är som mest maxade skulle någon kunna fråga mig på kvällen vilket väder det har varit under dagen och jag har inte minns det. Eller snarare lagt märke till det. Jag har aldrig strumpor eller strumpbyxor, alltid klackar och flänger mest mellan bilar och möten ändå. Så det är ju inte så konstigt. MEN sedan jag flyttade in i mitt hus så går det inte att undvika vilket väder det är och jag har insett att jag älskar utsikten oavsett. Det är att det utsikten ser så olika ut varje dag som gör det så vackert. Som en tavla.

Nu väntar jobb och ett sista visum-besök. 13.30 är jag med i P4 Extra och pratar vår nya hållbarhetschef. Väldigt roligt!

 1. Maj skriver:

  Vetekudde, värms lätt i mikro 2-3 min! Luktar lite vete , men det försvinner fort!

 2. Jag minns min växtvärk från barndomen, led jättemycket av detta.. det enda som hjälpte var att sätta sig utanför duschen och spola varmt varmt vatten på benen.. tills dom var ganska flammiga, efter detta så var det som borta, gick snabbt till sängen efter och kröp ner med växtvärken som bortrunnen.. svårt med små barn men man behöver inte ha skållande varmt kanske och strålarna från duschen ger ju lite distration med. hoppas ni hittar något som funkar. 💕

 3. Emma skriver:

  Magnesiumspray hjälper emot växtvärk. Spraya där man har ont.

 4. Här hemma använder vi värmekudde och det funkar sååå bra! 🙏🏻 Stackars Sally, har en son som lider väldigt och när det är som värst så blir det alvedon…

 5. Maria skriver:

  Hade väldigt mycket växtvärk som liten också, värmedyna är räddningen! Tar bort värken inom minuter!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..