ANNONS

Sally-dygn

/

Jag och mina kollegor som jag reser till Australien med på söndag var hos Chinese visa center idag för att få klart allt inför stoppet i Shanghai påväg hem. Vi ska träffa ett flertal spännande återförsäljare i Shanghai, dels Parkson och Farfetch. Men besöket krånglade så vi åkte därifrån utan visum. Nytt försök imorgon! Jag tillhör den kategorien av människor som aldrig oroar mig så det löser sig såklart. Vi har ordnat med visum i Ryssland och Saudiarabien tidigare så vi är vana med krångel och byråkrati. Idag har jag två olika pass för att förenkla.

Jag åkte hem och då väntade en Sally-dag. Första mamma-dagen på veckan har ju nämligen Odd Gillis en extradag. Många av er blir säkert upprörda när ni hör det men det är det barnen önskar så vi kör så. Jag tycker att det är supermysigt med Sally-tid. Vi åt middag länge tillsammans, pratade och gympade:

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Veckan som väntar är rätt lugn. Hämtningar, lämningar, gymnastik, skidskor, fredagsmys och så kommer mormor på söndag. Barnen har längtat. Nu har Sally somnat så jag ska jobba klart och sedan ta ett bad. Sedan jag flyttade in här så badar jag ofta, det är underbart att släcka ner, spela lugn musik i högtalarna och gå igenom dagen och vad som väntar. Jag har lovat mig själv att inte springa igenom dagarna och vara helt forcerad, jag behöver landa varje dag i mig själv för att behålla magkänslan.

Meditationen gör en enorm skillnad. Och ett annan enkelt men bra råd för er som orkar: Kliv upp 30-60 minuter tidigare imorgonbitti och ge dig själv en lugn start på tisdagen, ät frukost långsamt och andas. Det hjälper mig att inte komma upp i höga stressnivåer senare under dagen. Extra viktigt är det att hitta lugnet när en PMS-vecka startat… Som nu. När jag har en PMS-vecka tänker jag alltid lite extra på hur ljuvligt det är att bo utan en man.. :- )

66
246

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00