Sally-dygn

Jag och mina kollegor som jag reser till Australien med på söndag var hos Chinese visa center idag för att få klart allt inför stoppet i Shanghai påväg hem. Vi ska träffa ett flertal spännande återförsäljare i Shanghai, dels Parkson och Farfetch. Men besöket krånglade så vi åkte därifrån utan visum. Nytt försök imorgon! Jag tillhör den kategorien av människor som aldrig oroar mig så det löser sig såklart. Vi har ordnat med visum i Ryssland och Saudiarabien tidigare så vi är vana med krångel och byråkrati. Idag har jag två olika pass för att förenkla.

Jag åkte hem och då väntade en Sally-dag. Första mamma-dagen på veckan har ju nämligen Odd Gillis en extradag. Många av er blir säkert upprörda när ni hör det men det är det barnen önskar så vi kör så. Jag tycker att det är supermysigt med Sally-tid. Vi åt middag länge tillsammans, pratade och gympade:

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Veckan som väntar är rätt lugn. Hämtningar, lämningar, gymnastik, skidskor, fredagsmys och så kommer mormor på söndag. Barnen har längtat. Nu har Sally somnat så jag ska jobba klart och sedan ta ett bad. Sedan jag flyttade in här så badar jag ofta, det är underbart att släcka ner, spela lugn musik i högtalarna och gå igenom dagen och vad som väntar. Jag har lovat mig själv att inte springa igenom dagarna och vara helt forcerad, jag behöver landa varje dag i mig själv för att behålla magkänslan.

Meditationen gör en enorm skillnad. Och ett annan enkelt men bra råd för er som orkar: Kliv upp 30-60 minuter tidigare imorgonbitti och ge dig själv en lugn start på tisdagen, ät frukost långsamt och andas. Det hjälper mig att inte komma upp i höga stressnivåer senare under dagen. Extra viktigt är det att hitta lugnet när en PMS-vecka startat… Som nu. När jag har en PMS-vecka tänker jag alltid lite extra på hur ljuvligt det är att bo utan en man.. :- )

 1. Jag tycker det låter så fint och hälsosamt med en varsin dag. Kan inte förstå varför alla ska ha så mycket synpunkter på ANDRAS sätt att bygga upp en familj som separerade. Så länge barnen mår bra och ni mår bra är väl det som är bäst? 🙂 Det kan inte fungerar för ett annat par men det fungerar för er så kör på!

  Jag har aldrig haft pms tidigare när jag var yngre men efter 22 års ålder kom det och jag kunde inte för mitt liv förstå vad som hände med mig 1 gång i månaden fören jag läste någon artikel om det. Och nu har jag lärt mig leva med det och även min sambo 🙂

 2. Om du bara ska mellanlanda i Shanghai behöver du inte visum till Kina. Jag tror du kan vara där upp till tre dagar. Men då måste du kunna visa att du har en flygbiljett ut ur landet till annat land än det du kom ifrån. Inte exakt säker på hur det är men kolla upp det.

 3. johanna skriver:

  det är väl toppen att barnen får egentid med respektive förälder när dom vill ha det 🙂 Förstår inte varför folk skulle bli upprörda över det! ror du och Odd har stenkoll på era barn, deras behov och ser till deras bästa!

 4. Sara skriver:

  Skulle många par ha städhjälp och en kock så skulle fler relationer blomstra! Tror folk separerar pga av allt runt om själva barnen och varann. Så vem vet med nästa man kanske det kommer kännas mysigt med trots pms eftersom ingen behöver laga mat etc 👍

  1. Eva skriver:

   Ligger nog nåt i det ☺️

 5. Vad hade du för bilstol till Sally på instastory, såg smidig ut?:)

  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..