Sök till CSR-manager

Minns ni vår nya CSR-tjänst jag berättade om förra veckan? Nu har vår HR-avdelning tagit fram en annons jag gärna vill dela med er här. Ifall ni är rätt för tjänsten så sök! Ni kommer få jobba med världens härligaste team. 

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Är du den vi söker? Har du erfarenhet av ledande arbete i en roll med stor passion för hållbarhet, kreativitet och projektledning? Vi erbjuder en spännande resa, medryckande utmaningar och stora möjligheter att bidra i en kreativ arbetsmiljö i en bolagsgrupp redo att förändra ett helt näringsliv

Vår framgång bygger på hårt, ihärdigt och målmedvetet arbete. Vår vision är att förändra sättet att se på inte minst hållbarhet men också flera sätt att skapa mervärde för våra kunder, samarbetspartners och leverantörer. I rollen som CSR Manager tar du en plats i ledningsgruppen med uppdrag att granska, värdera och uppmärksamma områden inom bolagsgruppen där vi brister. Vi brinner också för att utveckla vår produktion, närvaro och gärning. Här tar du en plats i vårt kreativa team där du tillsammans med ledningsgruppen projektleder och genomför kommande satsningar.

Dina främsta ansvarsområden:

 • Ha ett helhetstänk och utveckla bolagsgruppens hållbarhetsarbete
 • Ifrågasätta befintliga tillvägagångssätt och hitta nya lösningar för att öka bolagens närvaro både inom och utanför Sverige
 • Skapa och projektleda kommande evenemang med fokus på välgörenhet och entreprenörsskap
 • Utveckla hållbarhetsarbetet tillsammans med våra kunder och samarbetspartners.
 • Projektledning
 • Administrativa uppgifter

Du som söker har förmodligen erfarenhet i liknande arbetsroll. Eller en akademisk utbildning, högskola eller annan relevant utbildning inom givet område. Vi prioriterar sökande med arbetserfarenhet i liknande roller.

Vi kommer att fästa stor vikt vid din personliga profil där förmågan att skapa struktur och kunna driva många parallella aktiviteter är viktig. Du har förmågan att kunna prioritera, fatta egna beslut, vara kvalitetsmedveten samt har sinne för ordning och reda. Du motiveras av att vara efterfrågad och ha en samordnande roll, med förmågan att ta egna initiativ. Du gillar att växla mellan att arbeta självständigt men har lätt att samarbeta med andra och vara lyhörd. Som person är du lugn och trygg i dig själv, besitter hög social kompetens och rätt mental inställning – dvs det finns inga problem bara olika utmaningar i arbetet. Du vet vikten av att ligga steget före i din planering, samtidigt som du trivs i en miljö som är föränderlig och prestigelös.

Rollen kräver mycket goda kommunikativa egenskaper i svenska och engelska, både tal och skrift. Du har mycket god PC-vana med kunskaper i MS office paket, samt insatt i och har förståelse av sociala medier.

Hos oss får du vara med och påverka – mer än du tror! Du erbjuds ett självständigt och omväxlande arbete i en dynamisk miljö. Våra medarbetares idéer och egna initiativ är inte bara välkomna utan en självklar förutsättning för att vi som företag ska fortsätta driva utvecklingen i branschen. Vi är måna om att du ska lyckas och trivas hos oss, din anställning inleds därför med ett anpassat introduktionsprogram kopplat till Löwengrip Invest, våra produkter, din tjänst och våra värderingar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning på 6 månader. Tillträde snarast efter överenskommelse, placering på vårt huvudkontor i Stockholm. Du mailar din ansökan till: gunilla@economista.se

Sista ansökningsdatum: 24/ 2

 1. Monica skriver:

  Vilken härlig weekend! Underbart sätt att sluta veckan på. Det är du sååå värd. Mycket bättre att ta många småresor än en lång för att återhämta sig efter jobb. Ett par dagar är allt man behöver ibland. Du gör helt rätt. Njut och ha en bra helg Isabella! /M

  1. Ggg skriver:

   Du är inte miljömedveten märks det.

 2. A skriver:

  Sluta flyg så jävla mycket. As easy as.

 3. Emma skriver:

  Ska bli intressant vad som händer här. Nyss annonserade de efter en erfaren och kvalificerad chefsekreterare till Isabella och Pingis. Slutade med att de anställde en 18-årig praktikant som tilltalade Isabellas magkänsla.

  Finns det kollektivavtal?

 4. Emma skriver:

  Finns kollektivavtal?

 5. Ellen skriver:

  Hej Isabella!
  Läser igenom vad ni söker och blir helt tokigt peppad. Jag läser företagsekonomi i Jönköping, med inriktning Hållbarhet och Miljö –
  på engelska. (Sustainable Enterprise Development). Jag hade alla dagar i veckan sökt detta jobbet om det inte hade varit för att jag har tar examen först nästa sommar. Hoppas och tror på att fler företag kommer lägga ut denna typ av tjänst framöver, då det är så viktigt med kloka och smarta val i alla typer av företag!

  Hoppas ni hittar rätt person för jobbet! Om några år kanske det kan var jag! 🙂
  Stor kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..