ANNONS

Ett filmtips!

/

I samarbete med Nordisk Film

Jag har faktiskt längtat efter denna dag. Inte bara för att det är Alla Hjärtans Dag utan för att jag ska på en efterlängtad semester i värmen över helgen. Jag har sprungit på i 180 sedan jag kom tillbaka från julledigheten för fem veckor sedan (!). Investeringsmöten i London, nytt projekt med Conde Nast, jobbvecka i NYC, föreläsning i Bergen, konferens i Åre, jobb Malmö och möten i Paris. Samt allt som har hänt på kontoret och i bolagen under samma tid. Plus en rättegång på det. Puh! Min plan är att ligga i skuggan och läsa vid en sandstrand tills på söndag och blicka ut mot havet. Lugn och ro för själen.

Men innan jag åker iväg så vill jag ge ett filmtips. Interflora som kanske är det bolaget som mest andas Alla Hjärtans dag – är nämligen sponsor till den bioaktuella filmen Eld & Lågor, som har premiär idag. Det är en färgstark och verklighetsbaserad kärlekshistoria som utspelar sig på 40-talets Djurgården i Stockholm, där en förbjuden kärlekshistoria står i centrum. Blommor och blommornas språk har en viktig roll i filmen. Ni kan läsa mer om filmen och se trailern här. Extra spännande är att modellen Frida Gustavsson gör sin debut som skådespelerska! Älskar starka kvinnor som vågar byta bana och testa nytt. Filmen visar verkligen kraften i blommor, hur de berör och förändrar en sinnesstämning. En vacker och känslosam film, perfekt för en Alla Hjärtans dag-date.

Men innan jag åker så väntar ett besök till min frisör Emelie! Stor kram på er!

I samarbete med Nordisk Film

42
111

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00