Lax i badkaret

Jag har haft en väldigt bra dag idag. Jag började med ett morgonmöte med ICA och sedan åkte jag tillbaka till hotellet för att sända live på Löwengrips instagram. Vi släppte ju vår Instant Glow-serie igår och vi har nog aldrig släppt en produkt som haft så högt tryck runt sig. Kul!

Så roligt med alla frågor!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Dagens ena look, Max Mara

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Sedan väntade lunch med delar av Löwengrip Invest. Vi har lite av en tradition i vår bolagsgrupp att göra en övning där man ska säga positiv feedback till personen till höger. Det är en enkel men väldigt härlig övning. Så mycket pepp, känslor och sammanhållning.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Sprang iväg och köpte en ny necessär!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Sedan har vi i stort sett filmat hela dagen. Jag hade en 30 minuters lucka nu på kvällen innan jag skulle ha telefonmöte med Hannah. Tappade upp ett bad och skulle äta min middag i badet (älskar det) men jag TAPPADE min lax i vattnet.

Så typiskt.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Bara att kliva upp och ringa städ. Det blev inget mysigt bad utan tog telemötet efter en snabb dusch. Dock så knackade personal från Hotell Diplomat på med en ny låda mat. Bara sådär! Jag blev så rörd. Tack för den fina servicen ❤️

 1. Ringa städ??.. det är väl bara att tömma karet o plocka upp maten med händerna och slänga ??..det är ju trots allt du som klantade dig.. Jag hade skämts ihjäl över att ringa nån som ska städa upp efter mig för att jag har klantat mig o spillt..
  Hoppas att du bara skriver så för att provocera för inte kan det vara på riktigt 😱

 2. Bara kliva upp och ringa städ.. skojar du?! Kan du inte ens plocka upp efter dig själv? Gör du något ”jobbigt” själv någon gång Isabella? Ringer du efter hjälp om du till exempel spiller vatten eller något också?

 3. Ringa efter städ för att du tappade laxen i badkaret…?
  Vad hade du gjort om du var hemma och tappade en matbit i karet? Ringt efter hemhjälpen ?

  1. Ja, pinsam kommentar 😂
   K O M I G E N ! Varför skulle man inte ringa efter den SERVICE som ingår på ett hotell man betalar dyra pengar för att bo på?

   1. Ja, man kan kräva mycket av servicen på hotell. Däremot tycker jag personligen att man bör visa lite respekt och hyfs om man grisar ner utöver det normala. Har själv städat på hotell, men har aldrig jag fått städa bort mat från ett badkar. Det ”värsta” jag varit med om är bajränder i toaletten och lite spya i toaletten (dvs det man kan förvänta sig). Om jag var gäst på ett hotell och ovanstående hade hänt mig, hade jag försökt städa bort det själv (åtminstone det värsta). Jag har trots allt två händer (som man sedan kan tvätta med tvål) och vanligtvis finns det någon slags plastpåse eller soptunna i närheten. Men, men, vi är alla olika…

  2. Det är ju svårt att städa upp utan städprodukter. Det är ju inte bara att skölja ner skiten i avloppet (eller möjligtvis om det faktiskt hade varit skit). Tycker du är lite pinsam som inte kan tänka ett steg längre 🙄😂

   1. Detta tänkte jag också på! Jag hade också gjort som isabella och ringt städ. Hon hade ju ingenting att städa med…

  3. Kände likadant. En sallad kanske man kan städa upp själv… Känner att det börjar bli lite överdrivet tyvärr 🙈.

  4. Vadå pinsamt? Helt normalt när något hänt på hotellrummet. Det är en del av deras arbetsuppgift som jag som kund betalar för. Hade gjort exakt likadant.

   1. Jag hade skämts att ringa dit städ tbh.
    Bara ta lite servetter o gröpa ur skiten o tappa upp ett nytt bad samt ringa in room service.. altså vad i hell Isabella..?

   2. Varför pinsamt? Man bör inte spola ner laxen i avloppet eller slänga i toaletten. Man bör även städa badkaret med starkare produkter än tvål då lax är fett. Är väl inte ett dugg pinsamt att be om hjälp med städningen på ett hotell. Hur hade du hanterat det slängt laxen i papperskorgen ? Kanske det Isabella gjorde men ringde för tömning av den för att slippa odör.

   1. Kanske hon gjorde också men kanske behövde något att slänga maten i och därför behövde ringa städ. Vad är det som säger att Bella inte tog upp laxen själv och gjorde rent efter, för att hon ringde städ? Men städpersonal erbjuder ju alltid hjälp och det är inget konstigt eller pinsamt att ta emot städhjälp på hotell, eller att ringa dem för att få tillgång till städgrejer.

  5. Förklara gärna varför det är det pinsamt att ringa städ om man bor på hotell och tappat sin mat? Det är inte direkt så att hotellrummet är utrustat med några städredskap?

    1. Pappret luckras ju upp om det är vatten kvar i badkaret. Släpper hon ut vattnet följer det med fiskbitar vilket är urkorkat. Lax går inte bara att skölja bort med vatten, pinsamt att inte tänka längre. Ska hon slänga laxen, det som inte ligger och skvalpar i avloppet, i papperskorgen kommer det börja lukta. Det är ett hotellrum, städprodukter finns inte tillgängligt.

     Det är helt självklart att hotellet hellre städar upp laxröran själva än att låta er klåpare slaska med uppblött papper och låta resterna spolas ner och orsaka stopp samtidigt som fetthinnan är kvar i badkaret. Har ni seriöst aldrig bott på hotell?! 🙈

 4. Jag jobbar som hotellstädare och jag skäms å deras vägnar. Jag har sett mycket och det finns inte mycket som förvånar mig längre, men jag har då aldrig behövt städa upp mat ur badkaret!

 5. Varför inte bara tömma badet, torka upp laxen med toapapper, skölja ur och ta ett nytt bad? Samt beställa ny mat samtidigt? Haha. Skumt

  1. Fast nej… Jag hade iaf velat göra rent badkaren med något sorts rengöringsmedel innan. Laxlukt och fett försvinner inte av att man bara sköljer.

 6. Äckligt å äta i badrummet tycker jag. Känns ohygieniskt att äta i samma rum som man bajsar i. Näe äta gör jag helst vid matbordet. 😊

 7. Känner du ingen skuld till personen som skall städa upp din lax i badkaret? Obehagligt att du ringde och inte tog upp den själv. Förstår att du känner dig ensam på djupet. Ingen förälder, partner eller barn kan älska någon som är så kall i hjärtat. Den handlingen la lite förklaring till de frågor man haft som läsare vad gäller din ensamhet.

  1. Sara, de enda som är obehagligt är din kommentar.

   Att skriva så om någon och dennes familj är inte okej. Du känner inte Isabella eller hennes familj.

   Nej fy på dig!

  2. Vad fan skriver du Sara?! Skuld? Det är städpersonalens jobb som de får betalt för, men du vet inte om Isabella tog upp det själv eller inte för att hon ringde städ, hon kan ha behövt nån hink, påse, rengöringsmedel… Skulle hon vara kall i hjärtat för det?! Du verkar mer obehaglig och kall i hjärtat Sara, kanske du som är ensam, och bitter. Isabella är ju inte ensam för att hon inte har en partner just nu, kanske dejtar hon kanske inte men hon har vänner, barn, föräldrar….

 8. Hej Isabella.
  Vad grym du är, så otroligt imponerad över vad du åstadkommit i livet (och fortsätter att göra). Jag håller på och startar upp egen näringsverksamhet. Jag förstår om du inte har tid eller möjlighet att läsa det här, men om du eller någon av dina fina läsare känner för att ge lite feedback så besök gärna mig på https://infriad.com

  Hoppas ni får en fin alla hjärtans dag imorgon allihopa!
  Kram Julia

 9. Men fy!
  Hade INTE blivit så glad som städpersonal om jag kommit upp till ett hotellrum för att ta hand om en sådan sörja i badkaret…
  Kan ärligt säga att jag aldrig hade ringt efter städpersonal om jag hade gjort detsamma, hur mycket pengar jag än hade haft på banken.
  Hade varit alldeles för pinsamt.
  Möjligtvis om jag hade orsakat stopp i avloppet, men inte annars.
  Men jag gissar att detta inlägg var till för att provocera?

  … Annars vill jag också kommentera att din gråa klänning var väldigt snygg på dig tycker jag!

 10. Ringa städ? Inte ta upp det med papper själv? Begriper det inte. Du bygger bolag men är handlingsförlamad när det kommer till annat. Jobbar själv med städning och det är himla frustrerande när folk inte kan städa upp minsta lilla grej själva. Så tror jag städpersonal på diplomat hotel känner om dig med.

 11. Herregud du hade väl kunnat torka upp själv eller har du helt glömt hur man gör? Du har väl inte alltid hsft ett team? Äta i badkaret???? Ge dig

 12. Ringa städ? Ta papper och ta bort det själv. Begriper det inte. Du Bygger bolag men är helt handlingsförlamad när det gäller allt annat. Förnedrande för nån annan att ta bort din lax från badkaret. Vet det själv när jag jobbar med städning.

   1. Ja lite tvål på karets kanter. Spola och det är ett minne blott.
    Något Bella hade klarat av helt själv. Men det är inte lika flådigt.

 13. Ringa städ för lax i badkaret var nog dagens roligaste.. 😂 Hur svårt kan det vara..? Jag tänker att när du visar dina barn detta exempel, vad sänder du då ut för signaler? Nu kanske inte dom var med men vid nästa tillfälle något liknande inträffar..

 14. Varför bor du på hotell när du säger dig älska ditt hem så otroligt mycket. Hade du gjort det hade du varit i ditt hem istället för att göra allt för att slippa vara där mer än nödvändigt. Vad är det du flyr ifrån hela tiden?

 15. Sjukt ofräscht! Både att äta i badkaret, tappa maten i badkaret och att sedan ringa efter hjälp för att städa upp sin skit. Usch va grisigt! Där hade jag nog skämts för mycket för att ringa städ utan att först ta upp det värsta själv och göra fint och sedan be om att få det skurat lite pga olycka.

  Herregud…

  1. Exakt.. håller med.. själv så snyggar jag till innan mina härliga städtjejjer kommer och städar hemma hos mig. Så det är enkelt för dom:-)

    1. För att man plockar undan grejer som ligger ‘i vägen’. Kläder, småsaker, prylar. Det ska inte en hemstädare behöva ta hand om!

    2. För att som städare så underlättar det något enormt om det är i ordningplockat och inte berg av disk! Vi som jobbar med städ finns inte för att plocka undan andra skit! Vi finns inte för att man ska kunna släppa saker där man står och så kommer vi och plockar upp det! Dom flesta städfirmor som utför hemstäd dammar, dammsuger, städar kök, badrum och vårtorkar golven! Det är inte vårat jobb att krypa omkring och plocka upp skit och slita på våra kroppar mer än vi redan gör! Man gör som A skriver av ren respekt för de människorna som jobbar hemma hos dig!

 16. Hahaha 😂 så vågnede de svensk husmødre op her en torsdag morgen 😁… god Valentinsdag damer… også til de af jer som åbenbart arbejder på hotel og utrolig nok er ansat til at gøre rent på rummet

  Isabella ⭐️

 17. Jag gjorde något liknande för ett par år sedan på ett hotell. Tappade min lax (som var grillad) och det var inte i badkaret men på golvet (icke matta).

  Tog upp det och började torka. Använde tvål och pappershanddukar. Försökte få bort det ett bra tag och det gick inte så bra. Det stank rätt rejält.

  Så i slutändan ringde jag receptionen och jag dom skicka upp rengöringsmedel eftersom shower gel inte tar bort fett så bra. Dom insisterade på att komma och städa.

  Jag tackade, dricksade och önskade att jag inte slösat en halvtimme på hela processen utan ringt dom från början… Känns som att Isabella tog rätt beslut från början.

 18. När dina barn spiller eller tappar något, lär du dem att knäppa på fingrarna så kommer någon och plockar upp, eller lär du dem att torka upp efter sig själva? Att det funkar i Löwen–house är väl en sak, men sen, på dagis, i skolan och senare universitet?

  1. Lite skillnad på hotell dock, där vill de dessutom att städpersonalen städar istället för gäster så det blir ordentligt gjort.

 19. Haha kan inte alla bara låta varandra vara. Jag hade också ringt efter hjälp om jag bodde på hotell.. sköt er själva

 20. Detta är ju fake. För att få reaktioner. Bara slänga i lite lax i badkaret och låta som en snobbig östermalmstant så blir jante tanterna GALNA! Hahaha underhållande love it!

 21. Inget konstigt att man ringer receptionen kanske, men det som retar upp folk är det dryga sättet hon skriver det på. Hon hade helt enkelt kunna utelämna att hon ringde städ, men hon vill ju sååååå gärna skriva det och på så vis visa att hon??? Ja, jag vet fan inte vad egentligen?

 22. Haha… jag blir så fulla av skratt! Tappa laxen i badkaret. Precis så skulle jag också lyckas göra. Jag är så klantig, tappar o spiller jämt. Skönt att se att en inte är ensam om att klanta sig.

 23. Alltså detta kommentarsfält är hysteriskt roligt. Tänk att så många bryr sig om huruvida du själv bör eller inte bör städa upp din lax ur badet (vilket i övrigt är ett rätt humoristiskt bekymmer att ha). Ett gott tecken på framgång det där, att folk bråkar om dina petitesser.

  Kram /iris

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..