Lax i badkaret

Jag har haft en väldigt bra dag idag. Jag började med ett morgonmöte med ICA och sedan åkte jag tillbaka till hotellet för att sända live på Löwengrips instagram. Vi släppte ju vår Instant Glow-serie igår och vi har nog aldrig släppt en produkt som haft så högt tryck runt sig. Kul!

Så roligt med alla frågor!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Dagens ena look, Max Mara

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Sedan väntade lunch med delar av Löwengrip Invest. Vi har lite av en tradition i vår bolagsgrupp att göra en övning där man ska säga positiv feedback till personen till höger. Det är en enkel men väldigt härlig övning. Så mycket pepp, känslor och sammanhållning.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Sprang iväg och köpte en ny necessär!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Sedan har vi i stort sett filmat hela dagen. Jag hade en 30 minuters lucka nu på kvällen innan jag skulle ha telefonmöte med Hannah. Tappade upp ett bad och skulle äta min middag i badet (älskar det) men jag TAPPADE min lax i vattnet.

Så typiskt.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Bara att kliva upp och ringa städ. Det blev inget mysigt bad utan tog telemötet efter en snabb dusch. Dock så knackade personal från Hotell Diplomat på med en ny låda mat. Bara sådär! Jag blev så rörd. Tack för den fina servicen ❤️

 1. Iris skriver:

  Alltså detta kommentarsfält är hysteriskt roligt. Tänk att så många bryr sig om huruvida du själv bör eller inte bör städa upp din lax ur badet (vilket i övrigt är ett rätt humoristiskt bekymmer att ha). Ett gott tecken på framgång det där, att folk bråkar om dina petitesser.

  Kram /iris

 2. Nina skriver:

  Haha… jag blir så fulla av skratt! Tappa laxen i badkaret. Precis så skulle jag också lyckas göra. Jag är så klantig, tappar o spiller jämt. Skönt att se att en inte är ensam om att klanta sig.

 3. Emms skriver:

  Inget konstigt att man ringer receptionen kanske, men det som retar upp folk är det dryga sättet hon skriver det på. Hon hade helt enkelt kunna utelämna att hon ringde städ, men hon vill ju sååååå gärna skriva det och på så vis visa att hon??? Ja, jag vet fan inte vad egentligen?

 4. Anonym skriver:

  Detta är ju fake. För att få reaktioner. Bara slänga i lite lax i badkaret och låta som en snobbig östermalmstant så blir jante tanterna GALNA! Hahaha underhållande love it!

 5. Frida skriver:

  Då blev de lite fesketur istället 😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..