The flower effect

I samarbete med Interflora

Trots att jag var väldigt ung och ekonomin inte var vad den är idag när jag flyttade hemifrån så prioriterade jag ändå att köpa snittblommor varje vecka. För mig har det alltid varit viktigt med en inspirerande miljö. Mitt jobb kräver ju att jag är kreativ och därför vill jag vara i miljöer som inspirerar mig och får mig att må bra. Därför gillar jag att testa nya hotell även om jag reser till en stad där jag varit förut. Hamnar jag i ett tråkigt konferensrum byter jag gärna. Det finns inget mer oinspirerade än gråa tråkiga konferensrum.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Blombuketter är verkligen ett enkelt och prisvärt sätt att förvandla helt vanliga rum till inspirerande och glädjefyllda. Mina favoritblommor är rosor eller liljor. Rosorna ska helst vara röda och liljorna stora och vita. Jag väljer liljor för doftens skull men det är rosor jag gillar mest. Interflora har ett fantastiskt utbud med olika rosbuketter. Jag tycker blommor skapar en speciell sinnesstämning som är svårt att framkalla av något annat.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Snart är det ju Alla Hjärtans dag! Oavsett om man befinner sig i en relation eller inte och jag har bestämt att lägga dagen på självkärlek. Det känns härligt. Fundera ut inför Alla Hjärtans dag vad som får dig att må bra och se till att göra det. Oavsett om det är att tappa upp ett bad, läsa en tidning eller äta din favoritchoklad. Dessutom är ett blombud den perfekta presenten även om det är till mamma, ett syskon eller en vän. Så en partner är faktiskt inte det enda alternativet. Alla mina blommor kommer från Interflora, de levererar samma dag i hela Sverige. Perfekt för impulsköp! Jag väntar inte på att någon kille ska skicka blommor så jag tänker njuta av en egen bukett. Egenkärlek är det viktigaste vi har.

I samarbete med Interflora

 1. Jag köper också hem så jag alltid har snittblommor det ger verkligen en annan känsla 😍

 2. Rinö skriver:

  Vilken vacker bild på dig med de röda rosorna 😍

  Så var det det här med att tänka på miljön. Visst är det härligt med blommor. Självklart köper jag oxå ibland, men det här med att spontanhandla eller köpa varje vecka, och att uppmuntra andra att göra det, njaaa jag vet inte jag. Du ska inte behöva en CSR manger för att fatta sånt. Du som läser så mycket! Du borde åtminstone ha ett hum om snittblommornas baksida.

 3. SÅ fin kjol! Vart kommer den ifrån?

 4. Anna skriver:

  Tack för att du påminner om hur viktigt det är med en inspirerande miljö!

 5. Linsen skriver:

  Du är faaaaaaannnttttaaaaasstiiiissskkkk

  1. Byt skriver:

   Nä.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..