Sista dygnet – Malmö och Paris

Män som ska intervjua mig har ibland en tendens att säga något grabbigt på scen till mig. Jag vet inte vad det beror på, antingen så tänker dom inte själva på det eller så vill de skämta till det. Jag kan ge er ett typexempel: Igår så blev jag presenteras upp på Malmö Näringslivsgala och den första frågan jag får är ”Jag var inte ditt största fan när du var yngre, kan vi bara lösa det först innan vi sätter igång med intervjun?”. Jag gjorde som så många gånger jag gjort tidigare. Jag svarar att ”Ja så det det ju vara. Men det är är faktiskt ditt problem och inte mitt”.

Sedan körde vi igång och hade ett fint samtal.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Tack för en fantastisk publik! Ert stöd, applåder och skratt är något som alltid hänger med mig under veckan. Det värmer i hjärtat.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Sedan väntade flyg till Paris! Jag är så otroligt kär i den staden. Det är något med ljuset och hur varenda vinkel är vacker att titta på.

Crillons personal hämtade upp mig

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag har flera favorithotell i Paris: hotel De Crillon, George V och Hotel Particulier Montmartre. Många gillar Hotel Costes men jag tycker att det är trångt, mörkt och inrökt.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag älskar att få vara på vackra platser som dessa. Att få kliva in i en ljuvlig, filmisk och inspirerande miljö. Det är som att min vanliga vardag i ett grått Stockholm plötsligt känns förvirrad. Det är ju såhär jag vill leva jämt.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Pingis och min middag med LVMH var väldigt trevlig. Det finns inte så mycket jag kan berätta om nu. Men häftigt att få in en fot i ett av världens bäst prestigefyllda och välskötta investmentbolag. Nypa sig i armen.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag gick ner halv åtta imorse och åt frukost. Färska bär och en croissant med mandel. Jag drack upp hela kannan med kaffe. Dock är jag fortfarande trött, eller kanske mer urladdad efter gårdagens middag? Hur som helst. Det är bara att ladda om. Nu har jag precis landat i Sverige och jag har en lång workshop för nya budgetmärket LCC och sedan har jag i kväll sent jobb, ett talaruppdrag. Det är långa dagar men jag gillar att köra på när tempot redan är uppe. Jag ska unna mig lite långledigt i helgen. Jag har en regel, jag får gasa om – Om det finns planerad återhämtning. Annars går inte ekvationen ihop. Jag ska orka i många år till.

Kram på er!

 1. Elin skriver:

  Vilket fantastiskt svar! Jag onskar att jag kunde finna mig lika latt i sadana situationer i vardagen!

 2. s skriver:

  Kanske sagts redan, men det handlar om att han medvetet eller ej vill markera att han inte tog ”blondinbella” på allvar och tar avstånd från den där unga dagboksbloggande tjejen men att du nu när du befinner dig i näringslivet har ”bevisat dig” och kan röra dig på hans nivå. Det ska liksom vara tydligt att det är nya Bella han intervjuar, inte den gamla. Trams såklart eftersom du är samma person men utvecklats, som alla gör. Perfekt svar av dig tycker jag, lite Ribbing-aktigt nästan!

 3. Ja såg det på din story! Lite oväntat av en sån ”PK” person som han att säga nåt sånt ! Grymt bra svarat!

 4. Anna skriver:

  Du skulle kunna begära att de bilar som hämtar dig är fossilfria. Ett enkelt sätt att hjälpa klimatet.

 5. Anna skriver:

  Blir du inte dålig i magen av så mycket kaffe på en gång?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..