I Malmö

 I samarbete med Löwengrip  

Alltså jag har en snart fyra årig dotter som är precis som jag. Imorse strax innan 05 så tog jag en dusch och under tiden så öppnar Sally dörren till badrummet och säger ”mamma, hotellet ringer oss och vill prata med dig”. Då har receptionen ringt upp när Emelie väntat nere i lobbyn och Sally har klivit upp och svarat. Jag blev så förvånad över att hon dels var vaken och sedan att hon liksom klivit upp och svarat. Jag ser fram emot att få värva in henne i vårt framtida skönhetsimperie. Hon kommer att älska det.

Hur som helst, nu befinner sig Simon och jag i Malmö. Jag ska strax prata på scen hos Malmös Näringslivsdag. När jag är klar så hämtar en bil mig och kör mig till Kastrup i Danmark. Därifrån flyger jag till Paris. En lång men väldigt rolig dag.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Dagens look nr 1 (byter ikväll igen). Topp från Andiata. Älskar deras kortärmade polotröjor. Kjolen kommer ifrån Hugo Boss och skor Stinaa J.

Förresten! Just nu har Kronans Apotek ett fint erbjudande på Löwengrip inför Alla hjärtans dag. Jag och Hannah hade en livesändning tillsammans med Kronans tidigare i veckan där vi pratade om våra bästsäljare som jag inte klarar mig utan. De är perfekta för snabbstyling om du ska gå direkt från jobbet till alla hjärtans dag-middagen. Ni hittar erbjudandet här!

 1. Anna skriver:

  Hmmmm snittblommor är väl en stor belastning på miljön? Varför inte inspirera med växter som har långlivslängd och klimatsmartare. Tror du måste böja tänka mer övergripande hur du presenterar din livstil då den är enormt miljö påfrestande som den är..vilket är en fantastisk möjlighet att förändra och lära hur och vad man kan tänka på, t.ex snittblommor och miljö påfrestande bud. Hej Hej och ha det fint!

  1. P skriver:

   Anna tror att du m¨ste börja tänka att du gör som du vill andra gör som dom vill. Det går inte att tjata in det här, det blir ofta tvärt om då.

 2. Katja skriver:

  Fundering; ska Saly störa mamma.?
  Smart tjej
  När sade eller såg flickan sin mamma svara i hotel telefon

 3. J skriver:

  Ett lugnande meddelande till ni som kommenterar

  Sally kommer förmodligen få jobba med precis vad hon vill. Bella kommer inte tvinga henne. Men hon blir nog glad om Sally vill jobba med Löwengrip. Kanske är det så att Sally redan nu pratar om det. Alla barn har drömmar. Men de kan alltid ändras!

  Hoppas detta tar bort er enorma oro lite så ni kan andas ut och få ordentligt med sömn inatt. ❤

 4. B skriver:

  Störde mig så sjukt mkt på att konferencieren på Malmös näringslivsgalan började intervjun med att säga att han inte var Isabellas största fan när hon började! Tyckte det var ganska oproffsigt och förminskande! Och vad svarar man på det liksom? Fast bellas svar var klockrent. 👍🏻

  Dessutom var hon 14 år när hon började, herregud cut her some slack liksom. 😂

  1. Hh skriver:

   Sluta lipa. Allt är inte förminskande.

   1. P skriver:

    Fast DEN inledningen var förminskande.

  1. Tess skriver:

   Vad svarade bella?

 5. Åsa skriver:

  Sally kanske blir byggarbetare 😊

  1. mlf skriver:

   Så nedlåtande skrivet om oss byggarbetare!

   1. Katja skriver:

    Åh så nedlåtande till överklassen🤣 …. men överlåtande till fattiga pensionär…

   1. J skriver:

    Inget nedlåtande alls, var inte ett självvalt offer!

   1. M skriver:

    Lättkränkt? Vore ju fantastiskt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..