Vår söndag

Här kommer vår söndag! Klockan är ställd på 04.30 så det blir ett kort inlägg med bilder istället. Men det har varit en mysig söndag med fokus på långfrukost, träning, gymnastik, barnkalas, shopping, manikyr och pedikyr på hotell-rummet och sedan roomservice.

Mina fina kiddos ❤️

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Träningspass efter frukost. Jag har kört två pass med PT denna vecka, ett pass igår med fokus på bröst, axlar och armar. Och idag (veckans fjärde) blev det intervallträning och rodd. Jag har lite som regel att ju högre jobbtempo, desto mer träning. Annars fixar jag inte stressnivån.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag älskar varmrökt lax!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Legobygge…

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Och gymnastik för Sally! Hon älskar det. Sedan blev det kalas för båda barnen så då åkte jag och shoppade lite träningskläder på Casall. Jag ska till värmen på torsdag så jag behövde lite tunnare plagg att träna i också.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Så fint sett från Casall

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Yoga-sett i en fin brun nyans

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Sedan hämtades barnen och Justina kom till hotellet för att göra manikyr och pedikyr. Jag trodde att jag var färdig med röd men tydligen inte. Jag älskar rött, klassiskt.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Och så blev det roomservice igen. Barnen älskar det. Gillis beställde pasta med tomatsås och parmesan och Sally tog pasta med köttbullar och gräddsås. Nu ska vi alla faktiskt sova. För min del väntar en riktig tidig morgon men jag ska stå på scen på förmiddagen i Malmö på Malmö Näringslivsdag och sedan hinna till Paris från Kastrup för att äta middag/ha möten med LVMH.

Full fart som vanligt!

 1. Dina barn verkar vara såå fina. <3
  Vilken härlig helg ni verkar ha haft, det gläder mig att ni njuter av varandras sällskap och gör både vuxen grejer likväl som barn grejer. 🙂
  Lycka till med vad du ska göra och trevlig resa.
  ps. jättefina naglar, även om jag har svårt för färgen rött så är det fint på andra. 😉

 2. Hej Isabella! Jag älskar era produkter och har snart bytt ut allt jag använder till Löwengrip. Älskar silver masken och ska beställa hem self tan drops denna veckan. Det ända jag saknar är en produkt för läpparna! Jag använder just nu Glo minerals liprevival och deras lip scrub, men eftersom de inte shippar till Sverige är lite alltid lite krångligt när det tr slut (måste köps på mig ett Iger varje gång jag är i USA) så, ja önskar verkligen en produkt som ”skrubbar” bort döds hudceller på läpparna, en som återfuktar, och kanske till och med en plump 😁

  Du är grym!
  Kram!

  1. Bästa och billigaste scruben får du genom att blanda vanligt strösocker med olivolja. Finns inget bättre! Huden blir såå mjuk och len efteråt. 👌

 3. Du har ju sagt att du aldrig nämner ett varumärke gratis, här nämns Casall två gånger men inlägget är inte reklammarkerat?

 4. Alltså ditt tempo!! Jag tycker att jag hinner med mycket när jag är ute och leker med barnen 1,5 timme, fixar lunch och följer på min 4 åring på dans 😂 Bra jobbat ! 💕

 5. Har länge följt dig och såg att du hade vagnen stokke. Vi är i vagnsökarsvängen och älskar verkligen de vagnarna, har du några tips? För/nackdelar?

  1. Vi har en Stokke trailz som vår dotter åkt i från 3 mån ålder till 2,7 år ca. Vi älskar den! Den har världens bästa gung, superbra packutrymme, hög så man har kontakt med barnet samt att jag gillar att den är ergonomisk. Tummarna upp! Kommer ha den till nästa barn också.

 6. Du har barnen varannan vecka och när du har dem tränar du, någon lämnar dem på kalas och du går och shoppar, någon hämtar dem, du har dem på hotell och håller bara på med ditt utseende. Herregud. Du smiter ut på kvällarna när de sover. Du har stand ins som lägger sig i sängen med dem. Sluta!

  1. Jag har också varit VV förälder, livet tar inte slut för att man separerar! Jag hade min nya man som gjorde precis det som Lovisa gör för barnen och vi har aldrig fått någon skit för det, snarare tvärtom så har vi blivit hyllade för att vi hjälpa åt. Och att nämna kalas är ju bara idiotiskt, självklart ska barnen få gå på kalas 😯 varför skulle dom sluta gå på kalas bara för att föräldrarna skiljer sig?

    1. Ja och hur engagerar inte Bella sig menar du? Vem är det som är seg egentligen? Ni vinklar allt till fel, stört. Hg, Hh, Kk och allt vad du kallar dig. Jösses.

  2. Men herregud Lina! Vadå någon lämnar dem på kalas och någon hämtar dem?? Var läser du det? Det var väl kanske Bella som lämnade och hämtade dem. Vad är fel med att de är på hotell, de verkar ha det jättebra där. Finns fler mammor som tränar trots att de har barnen och som smiter ut efter att barnen somnat. Sluta Lina!

 7. En sån mysig och härlig söndag ni haft, så mycket ni hunnit med. Så fin gullig bild på barnen där de håller om varandra, så sött. Sallys nya frisyr blev jättefin, så gulligt. Såå gott med varmrökt lax mums. Bra att du skrev hinna och inte f-ordet som tydligen är så känsligt nuförtiden haha så folk slipper bli upprörda och kränkta 😉

 8. Mina tre söner äter högkvalitativt kött. I USA har vegetariska män upptäckts ha låg spermiehalt. Nästan hälften av köttätare. I Indien får pojkar i annars vegetariska hem äta kött när de uttövar sport, man har där märkt att vegetariska män inte kunde hävda sig i internationellla sporttävlingar. Jag reagerar på att ett litet barn får ett sådant inflytande utan att rimligtvis ha kunnat aatt sig in och förstått magnituden av ett sådan livsstil.

  1. Haha kan du skicka referenserna på det. Vore intressant att läsa vad du grundar det uttalandet på eftersom det är helt möjligt att få i sig tillräcklig mängd näringsämnen och maktronutrienter via vegetarisk och vegansk kost. Förutsatt att man vet hur man bör äta förstås 🙂

    1. Haha, en artikel från en kvällstidning är absolut inte samma sak som vetenskapliga referenser….. Hört om källkritik?
     Jessica, +1!

     1. ”Referensen till forskaren”, herregud. Märks att du inte har någon högre utbildning. Hade varit intressent med relevanta referenser till faktiska vetenskapliga studier.

     2. Hahahah herregud. Att tro att ”säger Eliza Orzylowska som forskade om saker på ett universitet i California” är en korrekt referens är ju helt sinnessjukt. Hela världen borde få en ordentlig lektion i källkritik.

      Vad jag kan se i artikeln finns ingen referens till en vetenskaplig rapport. Dvs vi har ingen aning om hur, av vem eller i vilket syfte studien är gjord (den kan alltså teoretisk sett vara gjord på 2 personer av ett företag som gynnas ekonomiskt av att folk äter kött). Därför går artikeln inte att lita på ett dugg.

      Snälla tänk till lite ibland <3

    2. Jag säger inget om vare sig vegetarianer eller köttätare…. Men sökte upp orginalartikeln och det var ju inte utevarandet av kött man misstänkte som orsak. Anledningen som man misstänkte var ett högt intag av soja som innehåller phytoösrogener.

  2. Jag har hittat studien angående att män som äter vegetariskt har låg spermiehalt. (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27280539) De har bara gjort tester på knappt 30 vegetarianer (dvs väldigt få) och jämfört det med ca 500 icke-veg. Det skulle behöva göras en storskalig studie eller fler studier innan man kan dra några slutsatser. 🙂

   Här har du en länk till en vetenskaplig artikel gjord på Cambridge där de har sammanställt närmare 60 olika studier/artiklar angående ”The long-term health of vegetarians and vegans”

   https://www.cambridge.org/core/journals/proceedings-of-the-nutrition-society/article/longterm-health-of-vegetarians-and-vegans/263822873377096A7BAC4F887D42A4CA#

   Som du ser när du läser den (om man inte är van att läsa vetenskapliga artiklar så ger abstract en bra överblick) så tyder dessa studier på att vegetarianer har mindre risk att få en rad olika sjukdomar samt har en bättre hälsa ”overall”. 🙂

 9. Hej Isabella,
  Tack för en super trevlig blogg, mycket roligt att följa din vardag! Så kul att du också gillar träning!
  Måste fråga dig, kan du vara snäll och tipsa mig om vad modellen heter på de svarta shortsen och linnet från Casall, som du provar i det här inlägget, super fint! Tycket det är svårt att hitta snygga tränigsshorts….
  Kramar Anna

 10. Så fina barn du har! Lilla Sally ser ut som Britta i Bullerbyn med den lila rosetten! Underbar frisyr på ett barn, de ser verkligen ut som just barn i klassiska frisyrer! Och Gillis ser så fin ur han också, och verkar vara så omtänksam mot sin syster.

 11. Hej!
  Undrar vad du hade för storlek på överdelen på sportbehån casall? Jag har så svårt att hotta något som sitter fint och bra. Men den här va ju super snygg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..