Vår söndag

Här kommer vår söndag! Klockan är ställd på 04.30 så det blir ett kort inlägg med bilder istället. Men det har varit en mysig söndag med fokus på långfrukost, träning, gymnastik, barnkalas, shopping, manikyr och pedikyr på hotell-rummet och sedan roomservice.

Mina fina kiddos ❤️

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Träningspass efter frukost. Jag har kört två pass med PT denna vecka, ett pass igår med fokus på bröst, axlar och armar. Och idag (veckans fjärde) blev det intervallträning och rodd. Jag har lite som regel att ju högre jobbtempo, desto mer träning. Annars fixar jag inte stressnivån.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag älskar varmrökt lax!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Legobygge…

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Och gymnastik för Sally! Hon älskar det. Sedan blev det kalas för båda barnen så då åkte jag och shoppade lite träningskläder på Casall. Jag ska till värmen på torsdag så jag behövde lite tunnare plagg att träna i också.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Så fint sett från Casall

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Yoga-sett i en fin brun nyans

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Sedan hämtades barnen och Justina kom till hotellet för att göra manikyr och pedikyr. Jag trodde att jag var färdig med röd men tydligen inte. Jag älskar rött, klassiskt.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Och så blev det roomservice igen. Barnen älskar det. Gillis beställde pasta med tomatsås och parmesan och Sally tog pasta med köttbullar och gräddsås. Nu ska vi alla faktiskt sova. För min del väntar en riktig tidig morgon men jag ska stå på scen på förmiddagen i Malmö på Malmö Näringslivsdag och sedan hinna till Paris från Kastrup för att äta middag/ha möten med LVMH.

Full fart som vanligt!

 1. Carla skriver:

  Hej!
  Undrar vad du hade för storlek på överdelen på sportbehån casall? Jag har så svårt att hotta något som sitter fint och bra. Men den här va ju super snygg!

 2. Ninna skriver:

  Så fina barn du har! Lilla Sally ser ut som Britta i Bullerbyn med den lila rosetten! Underbar frisyr på ett barn, de ser verkligen ut som just barn i klassiska frisyrer! Och Gillis ser så fin ur han också, och verkar vara så omtänksam mot sin syster.

 3. johanna skriver:

  vilken härlig söndag 🙂

 4. Anna B skriver:

  Hej Isabella,
  Tack för en super trevlig blogg, mycket roligt att följa din vardag! Så kul att du också gillar träning!
  Måste fråga dig, kan du vara snäll och tipsa mig om vad modellen heter på de svarta shortsen och linnet från Casall, som du provar i det här inlägget, super fint! Tycket det är svårt att hitta snygga tränigsshorts….
  Kramar Anna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..