Hotell Diplomat, NK-runda med barnen och ett boktips

Vi har haft en härlig lördag. Jag var och tränade vid lunch och när jag kom tillbaka så var Emelie på plats och klippte barnen. Gillis har verkligen avskytt att klippa sig och det var en pärs i flera år att få ordning på hans tjocka hår (brås på Odd) . Men med Emelie (som är min fantastiska frisör) går det hur bra som helst.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Sally var SÅ nöjd efteråt. Älskade unge! Hon berättade att hon kände sig äldre :- )

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vid tre så åkte vi till hotellet och checkade in. Sedan körde vi en lördags-runda på NK. Det var trevligt men jag får svårt att förklara för barnen varför folk vill fotas med mig. Sally sa att de kanske tyckte att jag hade fint hår.

Ja kanske det, svarade jag.

Alla fick välja en varsin sak, Gillis köpte lego och Sally den enhörningen som är ovanför på bild. Jag köpte beautyprodukter nere på Tom Ford. De hade kommit in en ny kroppsolja som var lite mer bronzig. Perfekt till min resa till Qatar nästa helg.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Sedan blev det smågodis på nedre plan (så bra utbud – Framför allt på choklad)! Det var flera som kom fram och sa att barnen var så fina mot varandra. Det värmer i hjärtat. Dom är väldigt snälla mot varandra, Gillis erbjöd sig att hjälpa Sally med allt hon inte nådde.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vi köpte godis till Lovisa också! Hon har ett rum bredvid oss. Väldigt smidigt.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Barnen älskar Hotell Diplomat. Enligt Gillis är det hans favorithotell i hela världen. Vet dock inte hur sant det är. Jag menar, han har bott på en hel del tjusiga ställen i hans femåriga liv. Jag älskar också Diplomat, det är som ett andra hem men jag frågade varför och fick ett typiskt underbart barn-svar ”för att det finns marabou i minikylen och dom har båtar utanför. Dessutom får man äta middag i sängen här”.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Barnen beställde American Pancakes med nutella till middag. Det kommer inte gå till historien som den mest hälsosamma lördagen i mina barns liv men däremot desto mysigare.

Och yes… Vi åt middagen i sängen.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

De har sett på film och jag har läst denna The Power of the Actor. Det är en bok om skådespeleri men ändå kvalar den in på en av de bästa management-böcker som jag har läst.

Trevlig kväll från oss tre ☺️

 1. johanna skriver:

  åh älskar ändå Gillis svar ”dom har choklad i kylen och båtar utanför” klockrent! 🙂

 2. Maria skriver:

  Hej! Är Hayley fortfarande au pair hos er?

 3. Jag hade nog sagt till barnen att många vill ta foto med dig (mamma) för att många vet vem du är och tycker att du gör ett bra jobb :).

  1. B skriver:

   Varför ljuga? Bara fans som vill ha en b-kändis selfie ju.

 4. EMELIE skriver:

  Tycker det är tråkigt att folk inte kan skilja på när det är ok att gå fram till dig och låta dig vara ifred.

  När du är med dina barn är du mamma Isabella och inte kändisen Isabella. Då tycker jag ej det är ok att gå fram till dig.

 5. Hanna skriver:

  Åh den boken har jag också läst! Två gånger! Verkligen SÅ bra och en bok som fler borde läsa 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..