Hotell Diplomat, NK-runda med barnen och ett boktips

Vi har haft en härlig lördag. Jag var och tränade vid lunch och när jag kom tillbaka så var Emelie på plats och klippte barnen. Gillis har verkligen avskytt att klippa sig och det var en pärs i flera år att få ordning på hans tjocka hår (brås på Odd) . Men med Emelie (som är min fantastiska frisör) går det hur bra som helst.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Sally var SÅ nöjd efteråt. Älskade unge! Hon berättade att hon kände sig äldre :- )

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vid tre så åkte vi till hotellet och checkade in. Sedan körde vi en lördags-runda på NK. Det var trevligt men jag får svårt att förklara för barnen varför folk vill fotas med mig. Sally sa att de kanske tyckte att jag hade fint hår.

Ja kanske det, svarade jag.

Alla fick välja en varsin sak, Gillis köpte lego och Sally den enhörningen som är ovanför på bild. Jag köpte beautyprodukter nere på Tom Ford. De hade kommit in en ny kroppsolja som var lite mer bronzig. Perfekt till min resa till Qatar nästa helg.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Sedan blev det smågodis på nedre plan (så bra utbud – Framför allt på choklad)! Det var flera som kom fram och sa att barnen var så fina mot varandra. Det värmer i hjärtat. Dom är väldigt snälla mot varandra, Gillis erbjöd sig att hjälpa Sally med allt hon inte nådde.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vi köpte godis till Lovisa också! Hon har ett rum bredvid oss. Väldigt smidigt.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Barnen älskar Hotell Diplomat. Enligt Gillis är det hans favorithotell i hela världen. Vet dock inte hur sant det är. Jag menar, han har bott på en hel del tjusiga ställen i hans femåriga liv. Jag älskar också Diplomat, det är som ett andra hem men jag frågade varför och fick ett typiskt underbart barn-svar ”för att det finns marabou i minikylen och dom har båtar utanför. Dessutom får man äta middag i sängen här”.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Barnen beställde American Pancakes med nutella till middag. Det kommer inte gå till historien som den mest hälsosamma lördagen i mina barns liv men däremot desto mysigare.

Och yes… Vi åt middagen i sängen.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

De har sett på film och jag har läst denna The Power of the Actor. Det är en bok om skådespeleri men ändå kvalar den in på en av de bästa management-böcker som jag har läst.

Trevlig kväll från oss tre ☺️

   1. Den eneste creppi her er vist dig! Jeg kommenter på en blog jeg helt frivillig har valgt at følge fordi jeg beundre bloggens hoved person! Hvad laver du her ? Skaber dårlig energi ? Eller ?

     1. Sekten som klagar, letar fel och hånar är mer obehaglig, där snackar vi obsessed och det är inte charmigt alls.

   2. Vad löjliga ni är! Det här är inte den första bloggen jag läser där återkommande alias ses i kommentarsfältet. Vad är egentligen skillnaden mellan ni andra som kommenterar, säg vart tredje inlägg, jämfört med någon som kommenterar varje? Ska Mie likt ”Blondinbellas största fan” behöva byta alias för att ni inte ska reagera? Lugna ner och låt henne kommentera säger jag.

   3. Johanna du är mer creepy som alltid skriver skit, hånar och klagar, du är här minst lika mycket som Mie ju. Det handlar om att ni inte kan ta att Isabella får beröm och snälla kommentarer, det stör dig och det är ganska sjukt och creepy. Ganska säker på att ditt namn börjar på C.

 1. Hej Isabella! Har följt dig till och från några år och beundrar dig verkligen! Jag har aldrig skrivit till dig tidigare men kände nu att jag vill ställa en fråga till dig.
  Jag tittade på programmet ”svenska nyheter” igår efter Skavlan och där hade dem med en bild som du lagt ut där du skriver att du spenderar 24h i luften eller något liknande. Och efter att även ha lyssnat på Greta Tunberg undrar jag hur Du tänker kring klimatkrisen och vad Du gör för att tänka på miljön och vår planets framtid?
  Mvh Mia

  1. Svenska nyheter är ett satirprogram….. Men läs ett tidigare inlägg om Isabellas syn på klimatfrågan och hennes resande. 😊

 2. Hej. Jättefint blev håret. Ville bara göra dej i
  uppmärksam på att hela Sallys ansikte syns på bilden där hon blir klippt.

  1. Fick verkligen scrolla upp och zooma in rejält för att se det. Men jag zoomar inte alla bilder i vanliga fall så kanske därför jag inte reagerar 🙂

   1. Oj sorry va inte så insatt i Lovisas situation trodde hon hade ett eget hem och bodde/hjälpte till när Isabella hade barnvecka.

   2. Oh sorry va inte så insatt i Lovisas boendesituation, trodde hon hade en egen bostad och bodde hos Isabella när hon hade barnvecka

  1. Förlåt men det är så tydligt att du kommenterar hela tiden bara för att göra reklam för din egen blogg. Jag förstår dig och dina kommentarer släpps ju igenom men det blir lite mycket.

 3. Men vilken mysig dag!! Så söt hon är som blir så stolt över sitt nyklippta hår hihi sötnosen.
  Härligt att sova på hotell, barn är inte så krävande och komplicerade, klart att det är bästa hotellet närman får äta vid sängen och dessutom har choklad i frysen. Det är inte mer ett barn behöver för att vara glada. Det krävs inte alltid presenter, snygga kläder och allt vad det är i lyxvägar. 😉
  Trevlig kväll

 4. Lite nyfiken på om du har personskydd med dig när du är ute med barnen? NK på en lördag skulle jag personligen undvika om jag vill hålla en låg profil.

 5. Hej Isabella,

  Om du tycker om management-böcker kan jag tipsa om The Fearless Organization av Harvard-professorn Amy Edmondson. Mycket bra. 😊

  Tack för inspiration.

  Ida

 6. Roligt att Sally blev nöjd med sin fina frisyr!
  Hehe nä inte den mest hälsosamma dagen men det låter som att ni hade en härlig dag ihop och det trumfar det mesta!
  Kram!

 7. Ingen tvekan på vilken klok och rättvis mamma du är, speciellt med så väluppfostrade barn. Hoppas du suger åt dig extra av dessa positiva kommentarer och låter dom negativa sväva förbi. Ha en fortsatt mysig helg!

 8. Åh så fin frisyr! Klippte själv min dotter på (snart) 5 år för några veckor sedan efter att hon velat göra det länge. Underbart att se hur stolta de blir 😍 Hon kändes som 7 😅

 9. Hold da op! Jeg vidste godt at der var en del her som kun ynder at skrive negativt, men at de også nu begynder at anfægte min person det er nu overraskende… at skrive jeg er creppy og stalker type og at Isabella burde være bekymret fordi jeg poster mange men positive kommentarer… det er for meget! Så I får jeres vilje 🤷🏻‍♀️ Kære Isabella god vind fremover, jeg forholder mig tavs. Knus fra 🇩🇰

   1. Jo det är positivt med Mie och inget fel på något vis att hon ger beröm till Isabella och ibland säger ifrån till er som letar fel, gnäller, hånar och klagar. Det är ni i sekten som är störda och besatta och som inte klarar av att det skrivs snällt och beröm till Isabella. Och ni är några få som skriver massa skit i olika nicks och namn, och vi är nog många som fattar var ni kommer ifrån och att en viss pådrivare är här också. Ni hänger ju här lika mycket som Mie, ni kan inte låta bli.

     1. Jeg er IKKE Mie… jeg er hendes partner. I har vundet! Så tør jeres øjne piger 😊 fra vores front kommer der ikke mere positive kommentarer til isabellas blog og ikke flere kritiske kommentarer til de som bare er generelt negative 😊 facit… bliv ved med jeres barnlige kommentarer… alternativ skab jer det liv som i åbenlyst misunder Isabella ❤️

    1. Du brukar hugga annars Jenny, på det mesta Bella gör, det verkar fel på allt och det klagas och gnälls, du letar fel och hånar.

     1. Christian! Vi är många som gillar – och tycker som – Mie. Men vi drunknar här inne i allt gnäll. Mie behövs. Kram!

 10. Så himla härlig dag låter det som! Och visst är det fantastiskt med barns tankar och kommentarer (Gs svar på varför det var hans favorithotell).

 11. Tycker det är tråkigt att folk inte kan skilja på när det är ok att gå fram till dig och låta dig vara ifred.

  När du är med dina barn är du mamma Isabella och inte kändisen Isabella. Då tycker jag ej det är ok att gå fram till dig.

 12. Jag hade nog sagt till barnen att många vill ta foto med dig (mamma) för att många vet vem du är och tycker att du gör ett bra jobb :).

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..