Den lilla svarta och mitt hemmakontor

Igår efter att jag hade haft fredagsmys med barnen och nattat dom så bytte jag om till en klänning från ett av mina svenska favoritmärken Viktoria Chan och så klackar och åkte iväg på en middag vid 21.00. Lovisa bor ju här så hon kunde snällt passa under tiden. Det är min fördel av att ha mycket energi, jag får ut så mycket av en dag.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag ÄLSKAR att få bära tjusiga kläder och känna mig feminin. Det behöver inte vara så komplicerat, en svart enkel klänning, fönat hår, god parfym och rött lack. Något som gör det där lilla extra är att smörja in mig med en kroppsolja som jag mixar med lite skimmer (finns ingen optimal så Emelie och jag ska ta fram en egen glowprodukt för kroppen till Löwengrip – Längtar!). Sedan gör en läpp-penna i läppfärg och ett fint läppglans underverk.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Barnen och jag sov till halv nio imorse. Vi vaknade alla i min säng. Så mysigt. Lovisa tog en välförtjänt sovmorgon så vi gick ner själva och hade en mysig frukost ihop. Idag väntar träning, frisör här hemma (Sally ska få klippa kortare, hon är så peppad!) och sedan checkar hela gänget in på hotell i eftermiddag.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Mitt kontor här hemma håller på att bli klart! Det är så fint! Här kommer några bilder.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Fotar med kameran sedan när det är klart! Ha en fantastisk lördag alltihopa ❤️

 1. M skriver:

  Ja tänker på när ni bodde i det gamla huset, då var ni ute nästan jämt och hängde i varandras trädgårdar och på ”gatan”. Det känns som om ni inte alls gör det på samma sätt nu. Kan du sakna det? Kram

 2. Hanna skriver:

  Har du erfarenhet av vittleende.com ?

 3. Johanna skriver:

  Åh varifrån är tavlan med apan? så himla fin!!

 4. S skriver:

  Jag är också nyfiken på upplägget med Lovisa. Jag tycker att du är en stark förebild och sådana behöver vi fler av istället för bittra tråkiga kärringar som brukar kommentera här. Kärringar som bara vill vara hemma och lata sig och inte jobba.

 5. emilia skriver:

  Hur kan du använda parfym och massa andra parfymerade produkter när du säger att du har astma och är känslig mot dofter? Blir det inte jobbigt för dig?
  Genuint nyfiken då jag själv också har astma och är känslig. Jag blir jättesjuk när folk har parfym på sig.

  1. Cecilia skriver:

   Komplicerat det där, min dotter har astma och reagerar på vissa dofter men andra inte. Hon älskar att bära parfym själv.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..