Popcorn och Netflix

En bra fredag på jobbet!

Men ännu bättre blev den när jag fick hämta barnen. Det blev veg-tacos till middag och prat om helgen. Imorgon flyttar vi in på hotell i några dagar. Som jag skrev tidigare så hyr jag ut huset till ett produktionsbolag som ska spela in en film här. Otroligt roligt. Barnen är så peppade på hotell till på måndag. De längtar efter roomservice och nutella hehe…

Jag flyger till Malmö på måndag för ett talaruppdrag på Malmös Näringslivsdag och sedan flyger jag vidare till Paris för att äta middag med LVMH för Löwengrips räkning. Det skulle verkligen vara en drömpartner. Det är så roligt att många fått upp ögonen för oss.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Men nu fredagsmys – Älskar barnens tv-rum ❤️ Imorgon kommer förresten vår favoritfrisör Emelie hit och ska klippa barnen. Sally vill ha kort som Lotta. Vågar jag klippa henne i page?!

 1. Så fint tv-rum, blev mysigt med gardinerna.
  Nu lär du få en massa hån och arga kommentarer för att du ska flyga till Malmö och Paris. Och folk lär klaga på att du ska låta produktionsbolag filma i huset eftersom du har stalkers…. Så tröttsamt.
  Hoppas ni får en fin helg!

   1. Tror du det Johanna? Men vad är provocerande? Jag blir inte minsta provocerad av att Bella ska flyga eller låna ut sitt hus, måste vara väldigt lättprovocerade människor då eller helt enkelt människor som älskar att rasa, hata, tjafsa, håna och klaga på Isabella. Provokativt/provocerande för mig är typ Jockiboi back in the days, mr cool, porrbilder, våld, elakheter… men Isabella provocerar inte mig.

    1. Jaså? Själv har jag aldrig tyckt att provocerande omogna wannabes är speciellt jobbigt. Men Bellas flygande är riktigt sjukt när världen ser ut som den gör. När ska ni vakna folk?

     1. Men folk blir ju så provocerade tydligen inte bara för flygande utan för det mesta Bella gör. Hade hon åkt tåg så hade några gnällt och klagat över det också – ”men du som har stalkers hur kan du åka tåg….??”

    2. Bara för att du inte blir provocerad betyder väl inte att det inte är hennes syfte? Tänker att hon slår på stora trumman om att hon nu ska bli klimathjälte för att sedan skriva om inrikesflyg… tror inte det var en slump. Troligen noga infört i excelarket. Tycker det är tråkigt att du inte bryr dig mer om klimatet, men vissa vaknar sent. För mig är promotandet av den livsstilen mkt mer problematisk än det du nämner.

    1. Men det kanske inte passar i tid, kanske har hon andra möten så det inte hinns dit i tid till talet med tåg. Det hade nog klagats även om hon åkt tåg ” haha åker hon tåg nu har hon inte råd med flyg, nu vill hon smöra inför lansering” osv, var så säker.

 2. Ja, klart du vågar! Min tjej klippte nyss page och det är SÅ snyggt att locka upp oct busa till det 🙂 När hon var i Sallys ålder klipptw hon sidecut för hon ville se ut som Simon Zion i idol.

  Hoppas ni får en mysig kväll nu ❤️

 3. Klart hon ska klippa page om det är de hon är sugen på. Oftast har barnen funderar på beslutet ett tag och blir så stolta och nöjda efteråt. När min dotter var 6 tog hon fram frisrisyrboken med herrfrisyrer och visade en riktigt snagga frisyr, de midjelånga håret rök all världens väg och hon blev så fin, för att inte tala om hur nöjd och stolt hon var som gjort de. Så mitt tips är att lyssna på din dotter. Det är ju bara hår å det växer ju ut igen.

 4. Klart hon kan klippa page. Barn är söta i alla frisyrer. Men jag hoppas Sally själv får bestämma vilken frisyr hon vill ha.

    1. Malin! All heder till dig som tänkte till istället för att direkt skriva något spydigt med taggarna utåt så som 99.9% av personer här gör, föredömligt! 🙌

 5. Jadå, klipp henne som Lotta om hon vill! Håret växer ju snart ut igen! Bra att de får bestämma över sin egen kropp, även om så små barn så klart behöver vägledning och stöd i det som gäller hälsa och säkerhet. Men en Lotta-frisyr är varken ohälsosamt eller farligt 🙂 I dagens värld tror jag det är oerhört viktigt att de får utveckla integritet, och att det vet i ryggmärgen att deras kropp är deras kropp som de själva bestämmer över.

 6. Man kan säga att man reser eller åker till Paris också.Det är ju ganska självklart du flyger så varför nämna det varje gång? du gör det i varenda inlägg.

  1. Eftersom det är så självklart så spelar det ingen roll! Ni är bara en liten klick som har hakat upp er, ordet i sig är inte provocerande. Släpp det och ägna energin åt något som hjälper miljön på riktigt!

   1. Håret gick inte att sätta upp när man skulle leka, håret var i ansiktet och åkte ur uppsättningar på gymnastiken och fotbollen. Enklast är långt hår med fläta, även inför skolfotograferingar.
    Ja, mitt hår växer knappt ut, beror iofs på sjukdom

 7. haha det är svårt det där med hår, min yngsta har hår till rumpan och jag får inte klippa alls, min äldsta har till halva ryggen och vill klippa kort kort kort. Lilla vill jag klippa lite och stora vill jag inte klippa alls. 😀
  Livet.
  Men som de flesta säger här inne, det växer ut igen. Jobbigt bara om de inte passar i det och man själv ångrar sig haha.

  Coolt att de ska spela in film där!
  Ser fram emot att få se vilken film det blir.
  Lycka till med affärerna, ha en fin helg och mys massor med barnen. <3

   1. Min man och jag skulle definitivt diskutera en eventuell klippning om vår dotter skulle vilja klippa sitt hår kortare. Jag skulle bli skitsur om han tog henne och inte sa något.

   2. Jag och sonen hölll på att busa där hemma. Han ville prova smink då han såg att jag sminkade mig. Det gick förstås bra. Sen tog vi fram kökssaxen och klippte sidorna korta. Kul var det och hår växer ju ut igen. Sonen blev nöjd, men hans pappa blev riktigt förbannad för att jag inte frågat om det var ok för hans del.

 8. Men Gud så fina kläder och vad fin du ser ut Isabella! Du är då verkligen en vacker kvinna.
  Vad härligt att få lyxa till det med helg på hotell och med barnen också, men att du vågar hyra ut bostaden nu när du har stalkers efter dig titt som tätt? Läskigt när man ändå inte vilka människor det är som är där.. Men du kanske har koll på sånt? Kameror och vaktmänniskor. 😀
  Hur som helst så önskar jag dig det bästa i livet och den mysigaste helgen. Kram

 9. Absolut, klipp henne! Ett typiskt sådant tillfälle då man kan låta barn få välja och sen ta ansvar för sitt val. Vissa saker får barn helt enkelt inte välja, men när de kan få göra det så tycker jag att de ska få göra det. Man växer med att ta beslut och sedan få ta konsekvenserna av dem. Tror inte hon ångrar sig. Och gör hon det, så växer det ut igen. Go for it!

 10. Annars hade ju detta varit ett utmärkt tillfälle att klimatkompensera genom att ta tåget till malmö istället för flyg men jag antar att det som vanligt var tomt snack från luftslottet löwengrip, jag menar bara tänk om detta luftslott kunde arbeta liiite med välgörenhet. Det gör alla stora företag men lilla löwengrip vill behålla sina pengapåsar själv.

  1. Luftslott? Men om det är ett luftslott så finns det ju inte, det är ju då inte på riktigt så hur ska de då arbeta med välgörenhet? Alla stora företag skriver du gör det men löwengrip är ju lilla skriver du sen, märkligt skrivet emma. Tåg kanske inte passar att ta i vissa fall med tider att passa osv men hon klimatkompenserar kanske även denna gång.

 11. Hej Isabella,

  Jag väntar mitt första barn i sommar och har inga planer på att sluta jobba. Jag och min partner driver ett företag som gjort enorma framgångar det senaste året och jag älskar det, vill absolut inte missa något eller lämna över ”mina uppgifter” till någon annan. Visst letar vi en assistent till mig men jag vill ändå fortsätta vara business samtidigt som jag ska ta hand om vårt barn. Går det? Du gjorde samma sak om jag inte misstar mig? Berätta snälla hur du hade det och gjorde när du fick dina barn och ändå fortsatte att driva dina företag?

  1. Känner du verkligen såhär så borde du nog inte ha skaffat barn. Livet och jobblivet förändras MKT när man får barn och är du inte villig att göra den förändringen låter det väldigt konstigt. Ditt barn går väl före allt eller?
   Visst du kan säkert lösa att jobba nån timme här och där när hen sover men utöver det kommer ditt barn att behöva dig hela tiden de första månaderna och före ett års ålder är ett barn för litet att lämnas till nanny mer än nån enstaka timme här och där. Ja, man blir ”fast” med barn men det är ju ett val du har gjort eller hur?

  2. Det är klart det går! Kom ihåg bara att ta hand om dig själv så att du håller. Sova, äta, träna, meditera – alla basgrejer behöver vara på plats. Superbra att du också vill delegera det som tar din energi.

   Du är fri att designa livet precis så som du vill så jag älskar att du tar ansvar över dina drömmar och gör det. Heja dig!

  3. Men lyssna inte på neggo kommentarerna, löjligaste jag har läst.
   Jag driver också eget, har sju anställda och har jobbat eget under 15 års tid. Dessutom i Italien, utan massa härliga föräldraförmåner.
   Jag fick barn för fem år sen, lyckas ändå utveckla företaget och växer fortfarande.
   Lycka till!

  4. Du låter väldigt kall i förhållandet till ditt ofödda barn. Vill du verkligen ha barn undrar jag? Låter som om det hade varit klokt med att vänta tills rätt tid är inne. Men du kommer att glömma din sintällning till din bebis när han/hon är född. man blir totalförälskad i sin bebis och allt annat blir betydelselöst. Lycka till.

 12. Vår dotter ville så gärna klipp kort, lob/page så så fick det blir. Hade vi inte låtit henne göra de hade hon nog gjort det själv 🤣
  Det växer ju ut, värst var det för mej!

 13. Grymt snygg outfit!!!! Den tåls kopieras:-) Vart har du/ni shoppat? Så himla kul att se din resa i stil sista åren:-) Tycker du har hittat din hotspot nu:-)

 14. Ja, klipp henne om hon vill det😄Min mamma envisades att klippa mig som Skrållan i Saltkråkan när jag var liten och jag HATADE det… Så jag är för att barn får välja själva (så länge det inte är helt galet😊)

  1. Är du allvarlig? Precis som att allt förändras på stående basis så förändras även ibland ett tillfixat hår, även om det är fixat, ser det inte EXAKT lika dant ut som ‘alla andra dagar’. Ta en titt på dig själv i spegeln och säg att det är annorlunda för dig.

 15. Isabella!

  Om du överhuvudtaget vill vara trovärdig med din påstådda vilja att leva mer klimatvänligt, så MÅSTE du sluta flyga inrikes. I synnerhet en så kort och lättrest sträcka som Sthlm-Malmö. Du åker dit på 4,5 timme.

  Det är beklämmande att du, t.o.m endast typ fem dagar efter att du gjort ditt klimatuttalande, till synes helt oreflekterat flyger till Malmö när det går så lätt att resa. Det går utmärkt att både resa bekvämt, hyfsat avskilt och med goda arbetsmöjligheter i 1:a klass.

  Du skulle kunna göra en ENORM skillnad och vinna mycket respekt om du officiellt ändrade hållning gällande dina inrikesresor.

  1. Precis min tanke också! Det känns så otroligt tankeslöst att hålla på och flyga fram och tillbaka flera gånger i veckan!

 16. Hej. Det går tåg från Stockholm till Malmö. Du bokar via SJ.se eller mtrexpress.se

  Lycka till med din klimatkamp!

 17. Tycker det ser obekvämt ut när sofforna står som dem gör.Man måste ju sitta och titta åt sidan när man ska se på tv.Åtminstone jag skulle få nackspärr.Om det är barnens tv rum borde väl sofforna stå så det är bekvämt att slappa och se på tv!?

  1. Men varför skulle det vara obekvämt? Det ser väl väldigt bekvämt och mysigt ut för barnen att slappa och se på tv där, de kan ju ligga ner om de vill, eller sitta och antingen vrida kroppen lite eller huvudet lite – behöver inte bli obekvämt eller nackspärr. Snyggt, mysigt och säkert bekvämt och de flesta hade nog valt att möblera likadant.

 18. Isabella, mår du verkligen bra? Sin senaste bild i svart byxdräkt, tänkte jag på. Du ser väldigt smal ut, inte hälsosamt smal utan sjukt smal. Kanske borde du öka ditt kolhydratintag lite grann? Bara en tante och jag menar inget illa alls. Reagerade brara direkt på din helkroppsbild.

  1. På vilket sätt tycker du att din kommentar på något sätt är okej att säga till någon?
   Tycker du att det hade varit okej om någon säger ”men hur mår du? Du ser väldigt fet ut, inte hälsosamt utan sjukt fet?”

   Jag är så jävla less på alla som tror sig ha rätten att kommentera en kropp bara för att den är smal. Jag är smal, väldigt smal. Är jag sjuk? Nej. Får jag i mig alla de näringsämnen kroppen behöver för att må bra? Ja. Får jag i mig tillräckligt med energi för att orka med dagarna och hård styrketräning? Absolut.
   Så snälla, lägg bara ner.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..