Popcorn och Netflix

En bra fredag på jobbet!

Men ännu bättre blev den när jag fick hämta barnen. Det blev veg-tacos till middag och prat om helgen. Imorgon flyttar vi in på hotell i några dagar. Som jag skrev tidigare så hyr jag ut huset till ett produktionsbolag som ska spela in en film här. Otroligt roligt. Barnen är så peppade på hotell till på måndag. De längtar efter roomservice och nutella hehe…

Jag flyger till Malmö på måndag för ett talaruppdrag på Malmös Näringslivsdag och sedan flyger jag vidare till Paris för att äta middag med LVMH för Löwengrips räkning. Det skulle verkligen vara en drömpartner. Det är så roligt att många fått upp ögonen för oss.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Men nu fredagsmys – Älskar barnens tv-rum ❤️ Imorgon kommer förresten vår favoritfrisör Emelie hit och ska klippa barnen. Sally vill ha kort som Lotta. Vågar jag klippa henne i page?!

 1. Malin skriver:

  Var kommer kläderna ifrån? Snygga!

 2. Anna skriver:

  Isabella, mår du verkligen bra? Sin senaste bild i svart byxdräkt, tänkte jag på. Du ser väldigt smal ut, inte hälsosamt smal utan sjukt smal. Kanske borde du öka ditt kolhydratintag lite grann? Bara en tante och jag menar inget illa alls. Reagerade brara direkt på din helkroppsbild.

  1. Kikki skriver:

   På vilket sätt tycker du att din kommentar på något sätt är okej att säga till någon?
   Tycker du att det hade varit okej om någon säger ”men hur mår du? Du ser väldigt fet ut, inte hälsosamt utan sjukt fet?”

   Jag är så jävla less på alla som tror sig ha rätten att kommentera en kropp bara för att den är smal. Jag är smal, väldigt smal. Är jag sjuk? Nej. Får jag i mig alla de näringsämnen kroppen behöver för att må bra? Ja. Får jag i mig tillräckligt med energi för att orka med dagarna och hård styrketräning? Absolut.
   Så snälla, lägg bara ner.

  1. Malin skriver:

   Tänkte precis tvärtom. Vad stark och snygg du ser ut Isabella! Styrketräningen syns!

 3. Becca skriver:

  Mysig helg❣️Lång page kanske?:)

 4. Hanna skriver:

  Tycker det ser obekvämt ut när sofforna står som dem gör.Man måste ju sitta och titta åt sidan när man ska se på tv.Åtminstone jag skulle få nackspärr.Om det är barnens tv rum borde väl sofforna stå så det är bekvämt att slappa och se på tv!?

  1. Anna skriver:

   Men varför skulle det vara obekvämt? Det ser väl väldigt bekvämt och mysigt ut för barnen att slappa och se på tv där, de kan ju ligga ner om de vill, eller sitta och antingen vrida kroppen lite eller huvudet lite – behöver inte bli obekvämt eller nackspärr. Snyggt, mysigt och säkert bekvämt och de flesta hade nog valt att möblera likadant.

   1. Malin skriver:

    Eller så fokuserar man på människan som sitter mittemot hellre och oftare än tvn…

 5. Prillan skriver:

  Hej. Det går tåg från Stockholm till Malmö. Du bokar via SJ.se eller mtrexpress.se

  Lycka till med din klimatkamp!

  1. Bjöen skriver:

   Boka Malmö med mtrexpress? Knappast va!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..