ANNONS
Integritet på Tailsweep

Fint bemötande

/

Scensamtalet var idag på Scandic Flesland i Bergen och innan det var min tur så hade hotellet förberett ett rum jag kunde äta lunch i. Jag blir alltid så rörd när jag möts av detta:

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Team Scandic Flesland; Jag tror inte att ni förstår hur mycket det värmer! Tack! Som jag sa till Simon ”här har dom köpt ballonger, skrivit kort och ordnat med mina favoritbär – Vad har jag gjort för att välkomnas såhär?!”. Att resa iväg på denna typ av jobb gör att jag missar tid med mina barn, därför värmer det lite extra i hjärtat.

Copyright 2019. All rights reserved.

Dagens scen-look! Kavaj från Stylein, polo från Andiata och klackar Mango. Byxorna vet jag faktiskt inte och vill inte be Simon vika bak lappen här i SAS-loungen … :- )

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Nu ska jag flyga hem! Vi hörs snart!

65

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00