Fint bemötande

Scensamtalet var idag på Scandic Flesland i Bergen och innan det var min tur så hade hotellet förberett ett rum jag kunde äta lunch i. Jag blir alltid så rörd när jag möts av detta:

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Team Scandic Flesland; Jag tror inte att ni förstår hur mycket det värmer! Tack! Som jag sa till Simon ”här har dom köpt ballonger, skrivit kort och ordnat med mina favoritbär – Vad har jag gjort för att välkomnas såhär?!”. Att resa iväg på denna typ av jobb gör att jag missar tid med mina barn, därför värmer det lite extra i hjärtat.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Dagens scen-look! Kavaj från Stylein, polo från Andiata och klackar Mango. Byxorna vet jag faktiskt inte och vill inte be Simon vika bak lappen här i SAS-loungen … :- )

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Nu ska jag flyga hem! Vi hörs snart!

 1. M skriver:

  De välkomnar dig inte med prylar för att de är dina vänner? Du kanske har blandat ihop servicekänsla med vänskap? Inte riiiiktigt samma sak tyvärr….

 2. Fanny skriver:

  Jag tycker verkligen genuint synd om dig. Hoppas du vaknar en dag och inser vad lycka är och att det inte är något som man kan köpa för pengar.

  1. Mie skriver:

   Hvor er det synd for dig, at du ikke kan forså at man godt kan være lykkelig selvom man har meget materielt 😊

   1. Linnea skriver:

    Mike, det börjar bli pinsamt det här. Bara att inse.

    1. Mie skriver:

     Hvem er Mike ? 😅

     1. Linnea skriver:

      Autocorrect! Ska ta det igen:

      Mie, det börjar bli pinsamt det här. T.o.m. Berith är bättre än så.

     1. Mie skriver:

      Kære Linnea 😊 det vidste jeg godt… men jeg kan lide Isabella… hendes job… hendes liv og hendes mod 😊 du og andre her synes jeg er en træls 🇩🇰 Fordi jeg skriver postitivt… men du skulle prøve det 😊 det giver bare mere at være positiv end at være sur, negativ, misundelig og ond! Er et svært her så find en anden blog 😊 hvis du ikke kan lide Isabella eller hendes produkter, hendes måde at være mor på, hendes rejse liv… jamen hvorfor så læse med og blive sur og bitter 😊 uanset jeg bliver fordi hun er cool og elsker hendes produkter ❤️

 3. Anna skriver:

  Så fint välkomnande! Och snygg outfit!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..