Bergen

Klockan ringde 04.45 imorse. Jag och barnen somnade samtidigt i min säng så jag har ändå fått några timmar sömn. Jag smög upp och mötte Lovisa i dörren. Hon gick och la sig med barnen eftersom de låg i min säng och jag ville inte att de skulle undra var jag var när de vaknade. Jag berättar ju såklart allt för de innan men ändå. Emelie knackade på strax innan fem, jag gjorde kaffe och satte på Beyonces gamla låtar och sedan gjorde Emelie i ordning mig. Vi är så glada över att vår masterclass i Glow är slutsåld i Sydney, helt sjukt. Jag har 30 000 följare i Australien, i min värld är det inte så stort antal men tillräckligt för etablering. När vi är där om några veckor väntar PR och intervjuer samt lanseringsevents för Löwengrip hos MYER.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Sminkstolen och så en ring light. När vi går upp så tidigt (eller förbättrar på kvällstid) behöver vi ljusförstärkning. På resor så har vi med oss en fast mindre. Dock är Emelie så rutinerad så hon hade nog kunnat gjort mig i sömnen. Jag kommer aldrig glömma när vi är fast i kvällstrafik i NYC och vi är sena till ett Löwengrip-event, då ber hon chauffören att stanna till, sedan hämtar hon all make up från bakluckan och Sascha håller upp sin telefon för att få ljus. 10 minuter senare såg jag som ny ut! Håret gjorde vi inne på toaletten då det behövdes eluttag…. :- )

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag körde själv till Arlanda och mötte upp Simon. Vi åt en god (och rejäl) frukost och pratade jobb innan vi klev på vår flight. Idag är det bara han och jag som reser, det var länge sedan vi hade tid bara vi två så det känns extra roligt. På dagens agenda står ett talarjobb i Bergen. Jag får hjälp med lämning och hämtning av barnen men hinner hem till nattning. Jag har som regel att få hjälp med max en dag i veckan. Barnen tycker dock bara att det är roligt att få ha tid med Lovisa och Ida hemma. De brukar åka och göra något roligt, som bowla, fika eller äta ute.

Denna resa är den första som vi klimatkompenserar – Men framför allt inte den sista. Dessutom körde jag på el ut till Arlanda och där går det att ladda. Baby step.

 1. Maria skriver:

  Så inga tankar kring att det kanske är olämpligt att dina barn sover med en av dina anställda? Inga tankar kring gränslöshet och fysisk intimitet med anställda? Oklarheter för dina barn gällande relationen med dina anställda som kan (och på sikt kommer) att bytas ut?

 2. Jag är supernyfiken på vad det är för kamera som sista bilen är fotad med? 🙂

 3. Anna skriver:

  Kul att höra att du har börjat klimatkompensera, fortsätt så 😀

 4. Så himla fint att ni börjat tänka mer på miljön tycker jag! Toppen! <3

 5. Js skriver:

  Förstår ju att du menade väl och det var säkert ingen fara då du förklarat för barnen kvällen innan men min spontana reaktion är ju att det kanske känns bättre att vakna o veta att mamma gått men man vet att det är bara att gå ner så finns det en vuxen där el sitter i en stol i rummet el vad som – än att det plötsligt ligger någon annan i sängen brevid dig som du kanske först i tröttheten tror att e mamma men så är det sen någon annan. Förstår ju att dina barn har en bra relation till sin Nanny men ändå. Din personal är ju ändå inte du.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..