Min senaste beauty baby…

Något av det roligaste som jag vet är införsäljningsmöten. Då sätts sin idé eller produkt på prov och jag älskar det. Antingen går det vägen eller så gör det inte det och då får man en fantastisk möjlighet att vässa sin prestation eller ändra på sin affärsidé/produkt. Idag fick jag möjlighet att träffa H&M för att berätta om LCC Happy Beauty Care. Det är lillasyster till Löwengrip som jag ska lansera hösten 2019.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Imorse gick jag igenom presentationen för nya varumärket när jag fick mitt hår fint!

Det är SÅ kul att få jobba med framtagandet av LCC. Det spritter i varenda cell i mig! Jag och Hannah får ju gå loss i vår kreativa och lite yngre sida. Om LCC står det att LCC will bring happy beauty care to every girl’s life. Det ska vara roligt att använda – Och dela såklart. Till ett budgetpris men producerat i Sverige och väldigt skonsamt. Jag är helt till mig när står inne i duschen och får använda Birthday Cake shampoo och balsam eller warm milk and caramelized almonds-kroppsprodukter. När vi lanserar vill jag ha lanseringsfesten inne på Mr Cake och hela eventet ska vara ett stort klassiskt tårtkalas!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Mötet med H&M gick bra – Det är så roligt att få ha två timmar med engagerade, glada och professionella människor. De gav energi!

Nu får vi hålla tummarna!

 1. Rebecca skriver:

  Genom att ändra från ”girl” till ”person” kan fler känna sig inbjudna till att använda dina produkter, det är faktiskt så att fler än bara tjejer använder och tycker om hudvård! 😉

 2. Sofia skriver:

  LCC står väl för Löwengrip Care & Color? Står det fortfarande för det? Har för mig att ni inte skulle hålla på med color (nagellack, smink osv) mer och därför bytte ni till Löwengrip? 🙂

 3. Susawoo skriver:

  Det låter likt Ritual of Holli i idén…

 4. Martina skriver:

  Håller med andra om att det känns exkluderande att skriva ”girl”.. Håller även med om att orden och LCC inte funkar utan snarare xxx by Löwengrip. Som Marc by Marc Jacobs.

 5. Johanna skriver:

  lukta tårta känns väl sådär, men det finns säkert dom som gillar det! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..