Frankrike fem veckor!

Bland mina livsmål finns att köpa hus i St Tropez. Jag älskar franska rivieran så mycket. Man kan tro att St Tropez är stökigt men varför jag har kärat ner mig i byn är för att den är så lugn men mycket har en hög kvalité. Förra sommaren flängde jag alldeles för mycket och jag längtar efter att vara på samma ställe och bjuda över vänner dit istället. Därför, som delmål innan jag kan köpa ett hus, har jag hyrt ett hus i fem veckor. Det ska bli underbart att få vara där så länge och hitta en vardag. Efter Almedalsveckan flyttar jag, barnen, Lovisa och Ida (mitt hemmateam) ner hit. Odd kommer också ner senare. Jag har hyrt ett riktigt drömhus där vi har gott om utrymme. Jag längtar massor.

Idag blev allt klart. Jag är så glad! Nu kan jag spurta med jobb för i juli vet jag att jag har tid för återhämtning. Jag ser fram emot långa frukostar med barnen med färskt bröd, kaffe och croissanter. Bada i poolen och luncher på Club 55 och middagar med alla vänner. Jag har också en målbild i huvudet när barnen har somnat och jag ligger själv ute på terassen i kvällsvärmen, läser och äter goda praliner.

Huset är ett sätt för mig själv att fira hur långt jag har kommit. Det är viktigt för mig med belöning. Resan har bara börjat.

… Nu ska jag sova. Jag ska upp tidigt imorgon. Jobb väntar i Bergen i Norge.

Natti!

 1. Emma skriver:

  Hoppas iochmed dina stalkers att detta faktiskt inte är de ”riktiga ” huset som ska hyras. Behövs bild för att locka läsare men hoppas inte Bella är SÅ dum annars..

 2. Therese skriver:

  Så härligt! Förra våren hyrde vi en lgh på rivieran under en månad, sambo och två barn under 4. Det var helt fantastiskt att gå och köpa bröd på samma bageri varje morgon, köpa några leksaker i strandaffärerna, mackor till lunch på stranden och ha det som vardag! En fantastisk månad! Hoppas att du får en lika härlig tid!

 3. Darko skriver:

  Kommer Greta ner med tåg så att ni kan ha en miljöworkshop? Tycker det är såå bra att du sträckt ut handen till henne och vill göra skillnad från miljö så hoppas verkligen Greta kan tåga mer till Franrike och spåna idéer med dig!

 4. Åsa skriver:

  Lite kvällslektyr till dig Isabelle och er andra också

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..