Snart alla hjärtans dag

I samarbete med Daniel Wellington

Snart närmar det sig Alla hjärtans dag. I år kommer jag fira kärleken till mig själv och mina vänner. Som ni vet så älskar jag accessoarer. Det är dessutom en gåva jag tycker passar perfekt till alla hjärtans dag. Oberoende vem man ska ge bort presenten till. Vi hade så kul när vi fotade materialet till detta samarbete. Tänk att det kan vara såhär kul att vara på kontoret! Världens bästa team.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Daniel Wellingtons snygga armband finns nu till ett väldigt bra pris tillsammans med klockorna i en fin presentförpackning. Klicka här för att se hela utbudet. Perfekt att de kommer i ett paket redo att ge bort. Ni vet att jag älskar allt som underlättar min vardag.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Använd koden ISABELLA för att få 15% rabatt på hela sortimentet, utöver Daniel Wellingtons övriga erbjudanden. Dessutom får man en hjärtberlock vid köp av en läderklocka. Här hittar du även deras Alla hjärtans dag-erbjudande. I det erbjudandet får du en färdig presentförpackning med klocka, armband och hjärtberlock med 10% rabatt.

I samarbete med Daniel Wellington

 1. Aino skriver:

  Fina Bella! Apropå hållbarhet är uppmuntran till konsumtion mycket värre än många kanske tror. Vi MÅSTE sluta normalisera mängden vi konsumerar. Framför allt för att det är ett måste för miljön, men också för att mindre konsumtion gör människor lyckligare på sikt. Den kortvariga lyckan som uppstår av konsumtion kan aldrig fylla det hålet många känner inom sig. Man tror att bara jag får de skorna, det huset, den grejen och den grejen så kommer jag bli den personen jag egentligen är/vill vara och då kommer jag bli lyckligare. Den konstanta strävan till nästa nivå är ett toppenrecept för att känna sig tom inombords.

  Det krävs egentligen bara sunt förnuft för att förstå detta eftersom de flesta av oss har uppöevt det – men om man vill ha mer info finns det massor av studier som bevisar precis det jag beskriver. Bara att googla consumption happiness relationship så får man fram hur många vetenskapliga artiklar som helst.

  Vill även rekommendera alla att se dokumentären Minimalism på Netflix 🙂

  1. Mie skriver:

   Den som siger lykken ikke kan købes, ved ikke hvor man skal handle 😉

 2. Härliga bilder, du ser glad ut. Och ja visst kan man fira alla hjärtans dag med sig själv, med sina vänner och varför inte med barnen också?? Mina barn är väldigt glada över en dag som är kärlekens dag. Att få skriva kärleksbrev till varandra, till oss, att rita och pyssla, vara och mysa lite extra med oss en sån dag. 🙂

  Kram fina

 3. chris skriver:

  Ah menh den blir ju fin, när man ska göra sig iordning 😊

 4. Clara skriver:

  Undrar verkligen hur mycket infuencers får i betalt för samarbeten med DW, mer än en klocka då. Med tanke på att ALLA gör det hela tiden, flera ggr.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..