En tisdag i 100 km/h och collagenchoklad

Jag har haft en intensiv men rolig dag. Jag älskar att varje dag är så varierad. Idag har jag suttit i ledningsmöte för Löwengrip, fått bilder från våra första MYER-butiker i Australien, förberett mötet med H&M imorgon angående vårt lillasysterbolag LCC. Kikat på ny kollektion för Hermine Hold. Varit i telemöte angående projektet för Condé Nast. Hittat rätt formula för kroppsolja till Löwengrip samt börjat jobba på konsistens för kommande ansiktskräm i en ny serie för 2020. Spikat lanseringsdatum för min digitala klon Gabrielle samt jobbat upp en garderob för henne tillsammans med Sascha. Sascha och jag har även haft fitting för höstens garderob. Jag har sänt live för Kronas Apotek, gjort tre intervjuer angående vår CSR-tjänst. Jag har bokat ett sommarhus i fem veckor (skönt att stanna på samma ställe) och varit hos tandläkaren. Barnen hämtade jag 16.00. Efter det har vi ätit middag och gjort slime. Efter nattning har jag suttit i telefonmöte med Pingis om strategi.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Det jag inte har hunnit göra är att gå igenom alla CSR-mail samt sitta ner med vår HR angående det. Jag vill ju få ut en riktig jobbansökan så fort det går! Jag har inte heller hunnit testa LCC:s nya deodorant. Fabriken väntar på feedback. Sedan har jag faktiskt en HEL oläst mailinkorg som väntar. Det blir ju så när dagen går i ett.

Men nu så…!

Jag ska unna mig detta ikväll:

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Kock Matilda har gjort Collagen-choklad! Jag blev så inspirerad när min favorit Maria Ahlgren gjorde det. Jag har ju Oslo Skinlab:s kollagen hemma så det var ju perfekt!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

… Och ljuvligt gott! Nu väntar jobb ❤️

 1. Annica skriver:

  Synd att det är just Myer ni lyckats ta er in hos i Australien. Ser ju inte särskilt bra ut för den kedjan längre. Ska bli intressant att se om den lyckad överleva eller sjunker snart.

 2. Linda G skriver:

  Hej, Nyfiken på vad kollagenet har för källa? fisk eller nöt? 🙂

 3. wow vilket go du har!!
  otroligt fina bilder, du är så fin.
  Hoppas du får en bra dag

 4. Molly skriver:

  Får verkligen ont i ögonen av att hon skriver alla maträtter som en kratta. Särskrivning OCH svengelska

 5. Ida skriver:

  Sommarhus, Marbella?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..