American Girl, egen tid i badrummet och MYER!

Gillis hade egentid hos Odd igår, han har en pappaperiod och Sally är mammig så Gillis brukar vara en dag extra hos Odd under min mammavecka. I framtiden kanske de ändras men just nu så fungerar det bra. Barnen får bestämma. Det är väldigt mysigt med en Sallydag. Igår åt vi middag ihop (Matilda lagade mat) och sedan låg vi och tittade in American Girls hemsida. Jag blev själv som ett barn igen. Det finns så mycket kul. Jag tänkte att nästa gång jag är i USA ska jag köpa en sådan docka till henne, Sally blir ju fyra år i vår. Igår fick hon välja hur dockan skulle se ut och titta på kläder. Så roligt! Någon gång när barnen får följa med mig till USA så ska vi gå på dock-spa ihop, dockan får sitt hår fixat och så kan man fika. Jag tycker allt sånt är så himla roligt, Sally med.

Imorse så åt vi en lång frukost ihop utan stress men sedan gick hon iväg med Lovisa för att göra ordning sig och jag tog en dusch i lugn och ro. När Sally var klar knackade hon på och frågade om hon fick komma in (är noga med att i badrummet så har man egen tid, de är så stora nu att de kan vänta en stund utanför eller be Lovisa om hjälp. När jag skilde mig och fick sätta egna regler som förälder bestämde jag mig för att aldrig mer behöva kissa med publik) och då ville hon stolt visa dagens outfit. Egentligen är det inte en optimal förskoleklädsel men jag ville inte be henne att byta när hon var så glad så det fick bli så (la ombyte på hyllan).

Nu är jag på kontoret och alla är så glada och peppade på bolagsgruppens nya satsning. Det har trillat in mail och jag har bett vår HR-ansvarig att börja gå igenom allt. Men jag kommer att gå ut med en riktig ansökan också. Nu väntar telefonmöte med MYER i Australien, titta, äntligen finns vi på alla deras butiker:

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

…. Tänk, ett mål är nått – Löwengrip säljs i Australien! Allt är möjligt!

 1. Anna skriver:

  Jaaa Hon kommer älska American Girl !!
  Mina tjejer har en varsin och vi brukade åka på spa och lunch med dockorna. Det fanns en Svensk docka som hette Kirsten men hon är retired nu.

  Kram!

 2. Lena skriver:

  Menar du ansökan eller annons?..

 3. Ann skriver:

  Så fin Sally är! Så häftigt att Löwengrip nu säljs i Australien Bella!

 4. Johanna skriver:

  Åååå vad nostalgisk jag blev när jag läste detta inlägget – när jag var liten och boddd utomlands (95-01) så hade jag två stycken American Girl och massa kläder och möbler! Så underbara minnen – alla mina tjejkompisar hade 1-2 dockor som vi lekte med jämt! Butiken i NYC är en riktig dröm när man är liten!!!!

 5. emilia skriver:

  Varför säger du till aftonbladet att du har varit vegetarian i flera år? Det är du ju inte alls.

  1. Mie skriver:

   Få dig dog et liv!

  1. Ann skriver:

   Hon äter ju inte kött sedan några år så jo det är hon ju även om hon dock äter fisk.

   1. Emilia skriver:

    Äter man fisk, skaldjur och mejeriprodukter så är man inte vegetarian, nej.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..