Löwengrip + Vogue i Australien

Måndag! Jag startade dagen med 15 minuter meditation i sängen. Väldigt bra start. Sedan väntade frukost innan jag satte mig i bilen och konstaterade att det var – 12 grader ute. Fy! Körde in mot mitt gym och tränade en timma med Pontus. Från att jag steg upp ur sängen tills att jag klev in på gymmet så plingade min telefon med jobb konstant så det var skönt att få låsa in min iPhone i skåpet en stund.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag tänkte att jag skippar en gym-bild idag igen och lägger upp denna istället. Den är ifrån ett samarbete med Ellos men klänningen är så fin. Den är lång men har en lång slits så den är väldigt festlig. Jag tycker egentligen inte att färgen svart är så kul att bära, jag föredrar ju ljusare färger men ibland känns svart rätt. Kikar man in i min garderob är majoriteten i olika beiga och vita nyanser. Jordnära varma färger tycker jag också om. Inga kalla nyanser.

En rolig sak! Om ni befinner er i Sydney så kom gärna på Löwengrips och Vogues Beauty Masterclass. Jag och och min make up artist Emelie är där och kommer att visa hur vi får till mitt glow i ansiktet och den perfekta hårföningen. Biljetterna hittar du här 🙂

 1. Isabella, jag undrar vad du har för verktyg för att inte påverkas av negativitet och energitjuvar? Jag har nått den punkten då jag inte TÅL negativitet då jag insett att det inte gynnar mig för fem öre. Så fort någon är det minsta negativ eller klagar på nånting så får jag smått panik. Jag orkar inte ta in det men vet inte hur jag ska agera då det finns överallt.

  Jag är inne i en period då jag inte ens klarar av att peppa någon som mår dåligt, jag bara orkar inte ta in någon annans ångest eller problem. Jag känner mig egoistisk och som en dålig vän men jag känner bara att jag behöver använda all min energi till positiva saker just nu. Det är när jag inte orkar ha negativ energi runt mig som jag inser hur mycket det finns av det. Jag fattar att det inte går att ta bort negativ energi då den finns överallt men kan man lära sig att stänga av och inte låta sig påverkas? Jag är för övrigt en väldigt känslostyrd människa som har lätt att dra åt mig andras energier.

   1. Jj, väldigt otrevlig kommentar till någon som mår dåligt. Svar nej, Isabella är ingen psykolog eller terapeut, men däremot blir hon konstant utsatt för negativa kommentare, påhopp osv. Med andra ord är sannolikheten stor att Isabella har verktyg eller tankesätt för att hantera detta och har förmodligen ett eller flera bra tips att dela med sig av.

    Linnéa, jag vet att din fråga var riktad till Isabella. Jag vill bara säga att jag funkar likadant som dig och att det kan vara jättejobbigt. En bra bok jag kan tipsa om är ”Drunkna inte i dina känslor”. Det gav i alla fall mig lite tips och nya perspektiv.

     1. @I vem är DU att säga åt mig att knipa?! Vill man skriva att någon bör söka experthjälp kan man göra det på ett betydligt trevligare och ett mer stöttande sätt. Så tröttsamt med dessa nedlåtande och dryga kommentarer. Vad får du och Jj ut av det?

 2. Toppen att börja dagen med meditation. För då glöms den inte bort. Meditation för sinnet är som gym för kroppen.

  1. Det ser verkligen inte förfärligt ut. Hon ser snygg ut oavsett. Det ni reagerar på tror jag är väldigt skarp contouring. Glowet är det väl inget konstigt med

  1. Hmmm. Man kan ju faktiskt träna ett riktigt hårt pass. Och sen ta en bild om man nu vill det? Finns ju hur många supertränade människor som helst som lägger ut gymbilder på nätet

 3. Var det bara jag som reagerade på ordet men?
  ” Den är ifrån ett samarbete med Ellos men klänningen är så fin”
  Hmm som att tyvärr så är den ifrån ellos.

  1. Det var väl mer att bilden inte hade något med inlägget att göra? ”Men jag vill lägga upp den ändå för klänningen är så fin” plus att hon måste nämna ayt det är i ett samarbete.
   Spännande hur man kan tolka saker olika.

  2. Nej jag reagerade också. Som att klänningen var fin TROTS att den var från Ellos. Vi får hoppas att det är Bellas läs- och skrivsvårigheter som spelat in. Annars skulle jag inte se på detta med blida ögon om jag var Ellos. De betalar henne dyra pengar och så uttrycker hon sig såhär… 🤔

   1. Jenny verkar alltid hitta fel haha. Bella skriver ju INTE trots – det är det du som gör Jenny och vinklar det till något dåligt. Bella menade ju uppenbart att bilden är tagen för ett Ellos-samarbete men att hon tycker klänningen är så fin och ändå ville lägga upp bilden, utan att det var bestämt för betalt samarbete. Väldigt fin bild måste jag säga, supersnygg där Bella, och fin klänning!

  3. Ja det var det nog. Jag tänkte mer att hon beskriver en gammal bild. Att hon inte ser ut såhär just nu men att det är värt att dela igen för klänningen är så fin.

 4. Hej Isabella! Jag bor i Sydney och skulle älska att komma på eventet- men det finns inga biljetter kvar. Finns det chans att få komma ändå?

 5. Hej Isabella!

  Jag bor i Sydney och jag blev så taggad när jag läste om eventet. Dessvärre är biljetterna slut (kul!) men undrar om det finns möjlighet att komma ändå? Om det kanske finns några fler platser?

  Fantastiskt att du ska komma ända hit!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..