Löwengrip + Vogue i Australien

Måndag! Jag startade dagen med 15 minuter meditation i sängen. Väldigt bra start. Sedan väntade frukost innan jag satte mig i bilen och konstaterade att det var – 12 grader ute. Fy! Körde in mot mitt gym och tränade en timma med Pontus. Från att jag steg upp ur sängen tills att jag klev in på gymmet så plingade min telefon med jobb konstant så det var skönt att få låsa in min iPhone i skåpet en stund.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag tänkte att jag skippar en gym-bild idag igen och lägger upp denna istället. Den är ifrån ett samarbete med Ellos men klänningen är så fin. Den är lång men har en lång slits så den är väldigt festlig. Jag tycker egentligen inte att färgen svart är så kul att bära, jag föredrar ju ljusare färger men ibland känns svart rätt. Kikar man in i min garderob är majoriteten i olika beiga och vita nyanser. Jordnära varma färger tycker jag också om. Inga kalla nyanser.

En rolig sak! Om ni befinner er i Sydney så kom gärna på Löwengrips och Vogues Beauty Masterclass. Jag och och min make up artist Emelie är där och kommer att visa hur vi får till mitt glow i ansiktet och den perfekta hårföningen. Biljetterna hittar du här 🙂

 1. Sandra skriver:

  – 12, vilken lyx! Här väntar jag på att det ska bli – 16 så jag kan ut och åka lite skidor.

  Kram

 2. Linnea skriver:

  Hej Isabella!

  Jag bor i Sydney och jag blev så taggad när jag läste om eventet. Dessvärre är biljetterna slut (kul!) men undrar om det finns möjlighet att komma ändå? Om det kanske finns några fler platser?

  Fantastiskt att du ska komma ända hit!

 3. Malin skriver:

  Hej Isabella! Jag bor i Sydney och skulle älska att komma på eventet- men det finns inga biljetter kvar. Finns det chans att få komma ändå?

 4. Härligt att få träna med en PT. Får vi veta mer om hur ni lägger upp träningen?

 5. Vivi skriver:

  Kjempefin kjole!!😊 men hvorfor er du så hvit rundt øynene ..? panda look!!?😉

  1. Det kan se ut så när man solat solarium med skydd för ögonen. Gissar att det är därför!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..