ANNONS
Integritet på Tailsweep

Jag är inte aningslös – Här är min plan

/

Jag har sett era kommentarer om min miljöpåverkan, klurat och bollat med mina kollegor. Hur ska vi agera i vår bolagsgrupp för att vara en förebild för andra svenska bolag som växer internationellt? Vad jag kan göra för att kompensera för alla resor? Hur tar vi ett större långsiktigt grepp som är på allvar? Jag har inget svar idag men jag har bestämt mig för en sak:

Jag kommer att ta in en CSR Manager i ledningsnivå för min bolagsgrupp som ska ansvara för att allt vi gör har ett hållbart tänk.

Jag kan inte sluta resa men jag kan anställa en person som jobbar vid min sida för att se till att allt klimatkompenseras men  – Det ska inte stanna där. Personen ska jobba övergripande i hela koncernen, titta på allt Löwengrip och Hermine Hold gör. Titta på allas transport, hur vi kan hantera matsvinnet hemma och hur vi hanterar mina kläder. Allt allt allt. Jag vill att min CSR Manager sitter med på alla stora strategiska möten och med våra samarbetspartners och ser till att vi är hållbara i allt vi gör. Om inte hållbara så hållbarare. Det viktigaste är att vi får med ett medvetande i allt vi gör. Det är en början.

Jag vill att min bolagsgrupp ska vara en modern bolagsgrupp. Denna CSR manager som vi tar in kommer direkt in på ledningsnivå och får hjälpa mig att peta på allt som går. Men peta med ett innovativt och nytänkande sätt. Jag vill helst anställda någon erfaren som har jobbat med hållbarhet på storbolag i många år men som är sugen att ta sig an en ung koncern som växer snabbt och globalt. Vi kan bli en svensk förebild på en internationell nivå.Greta Thunberg och ni bakom Aningslösa Influencerns – Jag är imponerad över ert engagemang och jag är inte aningslös.

Jag har inte bara vetat hur jag ska göra långsiktigt. Jag vill ta mitt ansvar. Att anställa en CSR-manager i vår bolagsgrupp är mitt första steg att bli mer medveten och sakta men säkert se till att den hållbara frågan finns med i allt vi gör. Greta – Jag sträcker ut en hand till dig, kom gärna till våra bolag och hjälp oss.

Planen börjar idag. I min koncern letar vi alltså efter en erfaren och nytänkande CSR Manager. Jag kommer att gå ut med en riktig ansökan framöver men bara för att påbörja så vill jag ändå skriva att vi letar efter en person som kan ta plats i ledningen och titta på alla verksamheter. Alltifrån miljöpåverkan, till att godkänna våra samarbetspartners, titta på mitt privata liv samt hjälpa mig att starta igång andra delar inom CSR som har med mer välgörenhet att göra.

Skulle det vara så att du är perfekt för jobbet eller vet någon som är så släng iväg ett mail till mig isabella@lowengripinvest.se 

215

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00