ANNONS
Integritet på Tailsweep

Söndagslistan

/

Veckans höjdpunkt: Åh det är så många faktiskt. Men att jag har hunnit få mycket kompistid uppskattar jag massor. Middag med Sheila efter Guldbaggegalan i måndags, träffa Ida på galan i torsdags och middagen med vännerna på Arnolds igår. Det är inte ofta som jag är hemma en hel barnfri vecka i Sverige så jag ville verkligen passa på. Höjdpunkten i jobbet var nog middagen i fredags. Det är mycket som ska till för att allt ska klaffa men lyckas vi blir det stort.

Veckans hälsa: Jag har hunnit med tre pass med min PT vilket jag är tacksam över. Sedan har jag mediterat varje dag. Under helgen har jag mediterat 40 minuter om dagen, det är mitt personbästa och jag märker verkligen att det ger mig mycket. Nu när jag skriver personbästa och meditation i samma mening ser jag hur min bästis Sheila himlar med ögonen och säger ”typiskt dig att ha personbästa i något så osportsligt som meditation”. He he. Sheila sa en bra sak om meditationen under middagen igår ”Isabella, du borde meditera på morgonen istället för kvällen för meditation är precis som träning. Du vet ju hur bra du mår efteråt, så varför spara på den känslan tills när du ska sova?”. Hon har helt rätt i det. Imorgon kommer barnen hit så jag tänker att när de ligger och myser med iPad på morgonen i sängen en stund innan vi går upp så ska jag meditera under tiden i sängen.

Copyright 2019. All rights reserved.

Min söndag tillbringade jag här från 11.30 till 17.00… Jag älskar spa och idag unnade jag mig 90 minuters massage. Det behövdes!

Veckans lärdom: Eller det är väl inte veckans utan det visste jag redan – Men jag är en fruktansvärt dålig förlorare. Att då älska tävlingar gör det inte lätt för mig precis. Det var inte så roligt att åka hem i torsdags utan pris. Fy. Men min styrka är att göra om det till energi så efter varje nederlag lägger jag i en extraväxel.

Veckans tuffa: Helt klart rättegången. Jag mådde fruktansvärt dåligt under hela tisdagen för att jag var nervös inför onsdag morgon. Jag åkte hem tidigare från jobbet på tisdag för att jag kände mig så nere av allt. Usch. När min stalker kom in i rättssalen så hade han handfängsel på sig. Hela situationen kändes bisarr och jag vara helt skakig. Men både åklagaren och min advokat var så duktiga och fick mig att känna mig trygg. Jag är tacksam över att det blev en dom.

Copyright 2019. All rights reserved.

Hej från Grand! 

Veckans målbilder: Under hela veckan har jag just haft 90 minuters massagen som målbild.

Som jag har längtat! Denna söndag har varit tillägnad till egen tid och det har varit underbart. Jag vaknade redan sju så det blev en lång dag, jag har läst i timmar, badat, sovit, mediterat, skrivit mål, ätit gott och spa:at. Jag hann till och med bli lite uttråkad och längta efter morgondagens jobb. Det är ett perfekt betyg på att jag är utvilad. Nästa veckans målbilder handlar mer om kvalitetstid med barnen. Jag vill gå ut och äta på någon restaurang vi tre och se på någon bra barnbio med dom nästa helg.

Copyright 2019. All rights reserved.

Gissa vem som somnade här i två timmar! 

Saker som väntar: Jag och barnen checkar in på hotell nästa söndag. Ett produktionsbolag ska nämligen låna mitt hus en vecka. Jag ska ändå ut och resa lite den veckan (barnfri) så det passar mig perfekt. När jag läste deckaren (som nu alltså blir till film) var handlingen läskigt nära allt som hände i mitt liv under vintern, produktionsbolaget bokade dock huset innan allt hade hänt vilket är lite kusligt såhär i efterhand.Nu ska jag förbereda veckans jobb.

Jag ska göra en stor kopp té och kvällsfika med jordnötssmör på bananskivor och en nypa havssalt. Ljuvligt gott trots att det är så enkelt. Kram på er!

53

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00