Söndagslistan

 

Veckans höjdpunkt: Åh det är så många faktiskt. Men att jag har hunnit få mycket kompistid uppskattar jag massor. Middag med Sheila efter Guldbaggegalan i måndags, träffa Ida på galan i torsdags och middagen med vännerna på Arnolds igår. Det är inte ofta som jag är hemma en hel barnfri vecka i Sverige så jag ville verkligen passa på. Höjdpunkten i jobbet var nog middagen i fredags. Det är mycket som ska till för att allt ska klaffa men lyckas vi blir det stort.

Veckans hälsa: Jag har hunnit med tre pass med min PT vilket jag är tacksam över. Sedan har jag mediterat varje dag. Under helgen har jag mediterat 40 minuter om dagen, det är mitt personbästa och jag märker verkligen att det ger mig mycket. Nu när jag skriver personbästa och meditation i samma mening ser jag hur min bästis Sheila himlar med ögonen och säger ”typiskt dig att ha personbästa i något så osportsligt som meditation”. He he. Sheila sa en bra sak om meditationen under middagen igår ”Isabella, du borde meditera på morgonen istället för kvällen för meditation är precis som träning. Du vet ju hur bra du mår efteråt, så varför spara på den känslan tills när du ska sova?”. Hon har helt rätt i det. Imorgon kommer barnen hit så jag tänker att när de ligger och myser med iPad på morgonen i sängen en stund innan vi går upp så ska jag meditera under tiden i sängen.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Min söndag tillbringade jag här från 11.30 till 17.00… Jag älskar spa och idag unnade jag mig 90 minuters massage. Det behövdes!

Veckans lärdom: Eller det är väl inte veckans utan det visste jag redan – Men jag är en fruktansvärt dålig förlorare. Att då älska tävlingar gör det inte lätt för mig precis. Det var inte så roligt att åka hem i torsdags utan pris. Fy. Men min styrka är att göra om det till energi så efter varje nederlag lägger jag i en extraväxel.

Veckans tuffa: Helt klart rättegången. Jag mådde fruktansvärt dåligt under hela tisdagen för att jag var nervös inför onsdag morgon. Jag åkte hem tidigare från jobbet på tisdag för att jag kände mig så nere av allt. Usch. När min stalker kom in i rättssalen så hade han handfängsel på sig. Hela situationen kändes bisarr och jag vara helt skakig. Men både åklagaren och min advokat var så duktiga och fick mig att känna mig trygg. Jag är tacksam över att det blev en dom.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Hej från Grand! 

Veckans målbilder: Under hela veckan har jag just haft 90 minuters massagen som målbild. Som jag har längtat! Denna söndag har varit tillägnad till egen tid och det har varit underbart. Jag vaknade redan sju så det blev en lång dag, jag har läst i timmar, badat, sovit, mediterat, skrivit mål, ätit gott och spa:at. Jag hann till och med bli lite uttråkad och längta efter morgondagens jobb. Det är ett perfekt betyg på att jag är utvilad. Nästa veckans målbilder handlar mer om kvalitetstid med barnen. Jag vill gå ut och äta på någon restaurang vi tre och se på någon bra barnbio med dom nästa helg.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Gissa vem som somnade här i två timmar! 

Saker som väntar: Jag och barnen checkar in på hotell nästa söndag. Ett produktionsbolag ska nämligen låna mitt hus en vecka. Jag ska ändå ut och resa lite den veckan (barnfri) så det passar mig perfekt. När jag läste deckaren (som nu alltså blir till film) var handlingen läskigt nära allt som hände i mitt liv under vintern, produktionsbolaget bokade dock huset innan allt hade hänt vilket är lite kusligt såhär i efterhand.

Nu ska jag förbereda veckans jobb. Jag ska göra en stor kopp té och kvällsfika med jordnötssmör på bananskivor och en nypa havssalt. Ljuvligt gott trots att det är så enkelt. Kram på er!

   1. Jeg er hvad ? 😊 tænker det er fint at vise ens posivitet lige her på isabellas egen blog 😊 hvad kan du have imod det ?

 1. Vilken härlig söndagslista!
  Ha ha, det lät lite komiskt att du kör personligbästa på meditation, håller med Sheila, men rätt komiskt hur du fungerar, allt är en tävling. Så länge du mår bra av det så är det okej. Men bra att du stannar upp och reflekterar det då och då. 🙂
  Jag skulle väldigt gärna vilja meditera och göra yoga på morgonen men behöver se över hur mina arbetstider ska vara i sånt fall.
  Inte lätt att hinna med när man redan går upp 5:30..

  Skönt att ha rättegången avklarad, nu hoppas jag att du får lugn och ro.
  Kram fina och trevlig söndag.

 2. Förstår inte varför du hyr ut huset det känns ju inte som ett hem om det används kommersiellt. Du behöver väl inte hyra ut för ekonomin?

   1. Så det var en affärsidé att köpa huset att hyra ut det till olika ändamål, använda det som fotostudio osv. Du behöver lugn inte bo på ett affärsobjekt det är inte sunt.

   2. Kul att du skriver ”en kvarts miljon” istället för 250 000 kr. Allt för att det ska låta så dyrt och lyxigt som möjligt.

  1. Fast varför skulle det inte kännas som ett hem för det? Jag vet flera som har haft sina hus med i filmer och dom har inte mått dåligt av det

   1. Då en person som söker och behöver trygghet behöver en trygg plats inte en plats där massa främmande människor sprungit runt och fixat. En person som är trygg i sig själv kan klara det och se det som en extra inkomst men här finns ju pengarna (eller).

  2. Min kompis hyrde ut sitt hus i Lofoten till ett produktionsbolag för över 150 000,- för en vecka. Haha vem skulle tacka nej till det….? Inte jag, troligen inte Isabella heller 😉

  3. Varför skulle det inte kännas som ett hem? För hennes del blir det ju inte konstigare än om hon vore bortrest som vanligt en vecka. Det är många som hyr ut sina hus till diverse inspelningar för att de får betalt, tycker det är kul osv.

 3. Så oskönt med dåliga och missunnsamma förlorare. Är det en sak vi fick lära oss som små är det att alltid glädjas med andras framgångar! Allt annat är bara fult.

  1. Jenny : det visar bara på att du inte är en vinnarskalle. Det ska kännas jobbigt att förlora, det ska göra lite ont i själen för att istället få drivkraft och ännu mer motivation till att vinna vid nästa tillfälle.

   Det är inte att vara en dålig förlorare, det är att vara en vinnarskalle!

  2. Men varför skulle hon vara missunnsam Jenny, det är inte samma sak som dålig förlorare – de flesta vill väl vinna och blir besvikna om de förlorar, annat är hyckel – men Isabella om någon brukar ju unna och önska andra framgång. CC-sekten däremot verkar ha svårt att tolerera andras framgångar.

 4. Testa att vara ute mer! Alltså ute i friska vinterluften (inte ute i vimlet). Prova att, tillsammans med barnen, åka snowracer/pulka, åka skridskor och grilla korv, bygga snölykta på din stora tomt etc… Enkla saker! Ofta uppskattat hos barn. Bara det att du engagerar dig och ni gör det tillsammans. Värt mer än alla dyra aktiviteter i världen tror jag..

   1. Fast det var ingen pik – hon vet väl själv att hennes hus har många fönster?! Det har hon ju själv skrivit om dessutom😳

   1. Tänkte faktiskt också på den boken så ”Index” – lägg av! Huset med sina stora fönster är helt perfekt för den filmen, det är ju ingen kritik mot Bella. Jag tycker istället att det är svincoolt att ett produktionsbolag hyr ens hus! Bella har ju säkerhetspersonal och kameror så tvivlar på att hon är lika utsatt som kvinnan i boken!

    1. Hej Sofia. Jag tror dock inte hon skrev den kommentaren för hon var snäll och glad för Isabellas skull. Jag tror hon är sjukt avis o bitter och vill sprida oro.

     1. Men oj- hur kan min kommentar tolkas som bitter och avundsjuk???
      Är väl extremt coolt att få hyra ut sitt hus till inspelningen – sen, om man har läst boken, så är det faktiskt ett hus som verkligen passar in!
      Så nej, inget hat från mig😊

    2. Finns ju en viss C som är sjukt otäck. Läskigt med besatta bitter-kärringar som skvallrar, letar fel och hittar på…riktigt obehagligt. De ville nog låna ett fint hus som såg lyxigt och speciellt ut, har nog inget med stalkers att göra.

     1. Men herregud – boken jag menar heter ”Stalker”….och Bella skrev själv att boken påminde om hennes liv, så min gissning är inte så clueless! Dessutom utspelar sig handlingen i ett hus med stora fönster.

      För övrigt är jag ingen otäck ”C”….förut kommenterade jag under namnet ”CHarlotte” och då fick jag massa skit för att jag skrev för trevliga kommentarer till Bella!

      Så skärp er ni era poliser – skjut mig!

 5. Känns det inte konstigt att inte fixa något där hemma. Ordna, städa, laga mat osv just det egna fixet gör det till mitt hem isf hotell…
  Är du inte rädd då du är ensam i ett stort hus?
  Saknar barnen kompisarna o leken ute från förra huset?

 6. Låter som om du hade en skönare massagestund än mig hahaha 🙂
  Jag passade på och unna mig en massage efter att gjort en stor tenta för ett par veckor sedan. Brukar boka in något roligt att se framemot när man behöver den där extra pushen, t.ex. efter att ha pluggat dag och kväll de senaste veckorna. Såg framför mig en härlig avslappnande massage men kvinnan jag var hos tyckte jag var så spänd så hon såg som mission att få bukt med minsta lilla muskelknuta så hon använde både fingrar, armbågar och knäna(!).
  Jag var så öm så hon fick hjälpa mig upp när massagen äntligen var över… Tror jag väljer en annan massör nästa gång hahaha!

  Önskar dig en fin vecka! //Tina
  http://www.nouw.com/ettriktliv

 7. Apropå meditationen så kan du ju göra den när som helst men det kanske är på kvällen du behöver den för att varva ner och sova bättre? Jag tycker att på morgonen är man lite i ett meditativt tillstånd när man vaknar nästan.

  1. Meditera och låta barnen hålla på med iPad (!!)varför inte ha en mysstund med barnen det är också meditativt. Mkt skärmtid för småbarn där.

   1. Men lägg av! Har du ens förmågan att skriva något snällt, eller åtminstone låta bli att kritisera bara för att någon väljer att inte göra som du. Allt måste inte ifrågasättas och att meditera en stund på morgonen är inte fel. De hinner mysa ändå, och du har ingen aning om huruvida barnen har mycket skärmtid eller inte.

    1. Den där Pytte är ihärdig med att klaga och leta fel, antagligen sektmedlem. Heja Isabella som är smart nog att meditera och göra smarta affärer istället för att klaga, kränka och försöka sänka andra kvinnor. Isabella kan gå med rak rygg och huvudet högt.

  1. Hade hon väl kunnat göra oavsett hotbild eller ej. Galningar, stalkers och andra vet ju redan ändå var hon bor och hur hennes hus ser ut. Det är enkelt att ta reda på var någon bor, det är offentliga handlingar för alla. Men ja det är skönt att stalkern från Frankrike är fast.

 8. Att bli uttråkad som resultat av vila, kommer från mig och min coaching blogg, precis som att äta jordnötssmör med banan från mina erfarenheter från det amerikanska fängelset, också skrivet i blogg.

  Målbild är kortsiktigt och nära för dig med andra ord? Har du någon gång skapat en vision och följt den? Då skulle du nämligen varit innovativ och inte bara följt efter och kopierat från mig.

  Bra att stalkern åkt fast!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..