Söndagslistan

 

Veckans höjdpunkt: Åh det är så många faktiskt. Men att jag har hunnit få mycket kompistid uppskattar jag massor. Middag med Sheila efter Guldbaggegalan i måndags, träffa Ida på galan i torsdags och middagen med vännerna på Arnolds igår. Det är inte ofta som jag är hemma en hel barnfri vecka i Sverige så jag ville verkligen passa på. Höjdpunkten i jobbet var nog middagen i fredags. Det är mycket som ska till för att allt ska klaffa men lyckas vi blir det stort.

Veckans hälsa: Jag har hunnit med tre pass med min PT vilket jag är tacksam över. Sedan har jag mediterat varje dag. Under helgen har jag mediterat 40 minuter om dagen, det är mitt personbästa och jag märker verkligen att det ger mig mycket. Nu när jag skriver personbästa och meditation i samma mening ser jag hur min bästis Sheila himlar med ögonen och säger ”typiskt dig att ha personbästa i något så osportsligt som meditation”. He he. Sheila sa en bra sak om meditationen under middagen igår ”Isabella, du borde meditera på morgonen istället för kvällen för meditation är precis som träning. Du vet ju hur bra du mår efteråt, så varför spara på den känslan tills när du ska sova?”. Hon har helt rätt i det. Imorgon kommer barnen hit så jag tänker att när de ligger och myser med iPad på morgonen i sängen en stund innan vi går upp så ska jag meditera under tiden i sängen.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Min söndag tillbringade jag här från 11.30 till 17.00… Jag älskar spa och idag unnade jag mig 90 minuters massage. Det behövdes!

Veckans lärdom: Eller det är väl inte veckans utan det visste jag redan – Men jag är en fruktansvärt dålig förlorare. Att då älska tävlingar gör det inte lätt för mig precis. Det var inte så roligt att åka hem i torsdags utan pris. Fy. Men min styrka är att göra om det till energi så efter varje nederlag lägger jag i en extraväxel.

Veckans tuffa: Helt klart rättegången. Jag mådde fruktansvärt dåligt under hela tisdagen för att jag var nervös inför onsdag morgon. Jag åkte hem tidigare från jobbet på tisdag för att jag kände mig så nere av allt. Usch. När min stalker kom in i rättssalen så hade han handfängsel på sig. Hela situationen kändes bisarr och jag vara helt skakig. Men både åklagaren och min advokat var så duktiga och fick mig att känna mig trygg. Jag är tacksam över att det blev en dom.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Hej från Grand! 

Veckans målbilder: Under hela veckan har jag just haft 90 minuters massagen som målbild. Som jag har längtat! Denna söndag har varit tillägnad till egen tid och det har varit underbart. Jag vaknade redan sju så det blev en lång dag, jag har läst i timmar, badat, sovit, mediterat, skrivit mål, ätit gott och spa:at. Jag hann till och med bli lite uttråkad och längta efter morgondagens jobb. Det är ett perfekt betyg på att jag är utvilad. Nästa veckans målbilder handlar mer om kvalitetstid med barnen. Jag vill gå ut och äta på någon restaurang vi tre och se på någon bra barnbio med dom nästa helg.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Gissa vem som somnade här i två timmar! 

Saker som väntar: Jag och barnen checkar in på hotell nästa söndag. Ett produktionsbolag ska nämligen låna mitt hus en vecka. Jag ska ändå ut och resa lite den veckan (barnfri) så det passar mig perfekt. När jag läste deckaren (som nu alltså blir till film) var handlingen läskigt nära allt som hände i mitt liv under vintern, produktionsbolaget bokade dock huset innan allt hade hänt vilket är lite kusligt såhär i efterhand.

Nu ska jag förbereda veckans jobb. Jag ska göra en stor kopp té och kvällsfika med jordnötssmör på bananskivor och en nypa havssalt. Ljuvligt gott trots att det är så enkelt. Kram på er!

 1. Att bli uttråkad som resultat av vila, kommer från mig och min coaching blogg, precis som att äta jordnötssmör med banan från mina erfarenheter från det amerikanska fängelset, också skrivet i blogg.

  Målbild är kortsiktigt och nära för dig med andra ord? Har du någon gång skapat en vision och följt den? Då skulle du nämligen varit innovativ och inte bara följt efter och kopierat från mig.

  Bra att stalkern åkt fast!

 2. Bävern skriver:

  Skönt att hotbilden är borta nu så du kan visa upp ditt hem på film! 🙂

  1. Anna skriver:

   Hade hon väl kunnat göra oavsett hotbild eller ej. Galningar, stalkers och andra vet ju redan ändå var hon bor och hur hennes hus ser ut. Det är enkelt att ta reda på var någon bor, det är offentliga handlingar för alla. Men ja det är skönt att stalkern från Frankrike är fast.

 3. Susanne skriver:

  Trots du är en dålig förlorare hade det varit på plats att i inlägget skriva vem som vann…..eller?

 4. Apropå meditationen så kan du ju göra den när som helst men det kanske är på kvällen du behöver den för att varva ner och sova bättre? Jag tycker att på morgonen är man lite i ett meditativt tillstånd när man vaknar nästan.

  1. Pytte skriver:

   Meditera och låta barnen hålla på med iPad (!!)varför inte ha en mysstund med barnen det är också meditativt. Mkt skärmtid för småbarn där.

   1. Monika skriver:

    Men lägg av! Har du ens förmågan att skriva något snällt, eller åtminstone låta bli att kritisera bara för att någon väljer att inte göra som du. Allt måste inte ifrågasättas och att meditera en stund på morgonen är inte fel. De hinner mysa ändå, och du har ingen aning om huruvida barnen har mycket skärmtid eller inte.

    1. Ann skriver:

     Den där Pytte är ihärdig med att klaga och leta fel, antagligen sektmedlem. Heja Isabella som är smart nog att meditera och göra smarta affärer istället för att klaga, kränka och försöka sänka andra kvinnor. Isabella kan gå med rak rygg och huvudet högt.

     1. Ninna skriver:

      Sektmedlemmar? Utveckla gärna!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..