Min lördag

… Och så kom det ännu en helg med egentid. Förra helgen busade jag och barnen och myste hos Ida i Umeå och nu har jag två dagar med egentid. Fantastiskt! När jag vaknade igår insåg jag att jag hade sovit i 12 timmar. Det behövdes verkligen efter veckan jag tog mig igenom.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

… Men vid tolv var det dags för träning med Pontus. Vi försöker lägga in ett tredje pass dom helger som jag kan. Igår blev det överkropp. Styrkan i armarna kan verkligen ta slut och efter det blir det spagetti. Pontus pressade på mina gränser vilket jag såklart uppskattade efteråt för känslan var magisk. Vissa människor gillar militär-stilen hos sina personliga tränare men jag avskyr det, hellre peppa klokt mentalt på ett sätt som jag inspireras av. Pontus är duktig på det. Han vet att om han drar metaforer och liknelser med mitt jobb så går jag igång .. :- )

Efter träningen väntade långlunch med en vän men sedan blev det hem och ta en dusch innan Michaela knackade på. Michaela brukar göra ordning mig när Emelie (som är anställd hos mig) inte kan. Michaela och jag har också jobbat länge ihop så henne är jag trygg med.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

… Tada! Jag körde på kjol och stickad tröja igår. Men en festligare väska (clutch från Bottega Veneta) och höga skor till. Min vän Michaela (många Michaelor) kom också förbi en stund innan vi blev upphämtade av min säkerhetsvakt. När jag klev in i bilen så kände jag tacksamhet över att det var första helgen på länge som vi inte haft något obehagligt besök.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vi åkte mot Arnolds som är Stureplansgruppens senaste ställe! Det är i gamla La Roy-lokalen… Snacka om minnen! Jag hängde mycket där med falskt id i tonåren. Försökte söka i bloggen men hittade tyvärr inga bilder just nu från den tiden ..

… Kanske tur det!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag dricker ju inte alkohol så jag uppskattade denna sida av menyn mycket. Pluspoäng!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Fantastiska bartenders!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Så vackra drinkar! Min alkoholfria smakade som en vuxen citronlemonade fast med ingefära i. Den var helt magisk.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Att möta upp mina bästa vänner såhär på en bar en lördagskväll och dricka drinkar kändes lite som från ett avsnitt av SATC. Vi alla har haft en tuff period bakom oss men igår så var det som allas utmaningar äntligen hade gett med sig. Så mycket glädje och skratt under kvällen.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Min kloka vän

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag åt ostron till förrätt, fisk till varmrätt och chokladbomb till efterrätt. Mums!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Michaela var on fire under middagen. Hon kläckte ett nytt Hermine Hold bara sådär, så nu fångar Linus och jag upp det i vårt bolag Nordic Tech House och bolagiserar idéen tillsammans med Michaela. Så kul!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Gänget fortsatte ut utan mig, jag blev hemkörd vid midnatt. Jag har kämpat med torgskräck under de senaste åren, det kommer och går på grund av offentligheten. Men jag börjar lära mig mina cykler och hur mycket folk jag klarar av. Det är dels hormonellt (pms-tider), hur mycket offentliga saker jag har gjort och stressnivå. Eftersom jag visste att jag har varit ute bland folk i stort sett hela veckan så var det klokast att ha en trygg middag med vännerna men sedan åka hem. Hade jag gått vidare till en bar efteråt och känt mig utstirrad hade jag fått ångest. Det är skönt att ha vänner som jag aldrig behöver förklara mig för. De förstår.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Hur som helst var det underbart att få vakna upp till söndag. Halva helgen kvar ☺️

Vi hörs senare!

 1. Ingen stirrar på dig, lovar. Såg dig en gång på torget vid svampen. Ingen tittade … du behöver inte känna så

   1. Men herregud, torgskräck är panikångest. Fast ingen tittar kan man känna sig ut tittad och man kan få bl.a. hjärtklappning.

 2. Så skön dag, härligt med så mycket snö😍 det vill jag också ha men bor i Skåne så det blir inte så mycket av den varan😩
  Ha en trevlig söndag!

 3. Förlåt men det låter lite konstigt att ”någon gör i ordning dig” och att du ”blir hemkörd”. Ok du behöver säkerhet, men det är ju märkligt att du inte kan fixa till dig själv när du skall ut på en middag. Bara min tanke, finns inget hat eller avundsjuka i detta, så ni behöver inte svara med oförskämda kommentarer angående detta.

 4. Inte ett dugg avundsjuka nu i min kommentar. Men varför måste du piffas så bara för en enkel middag med vänner? Sen bilden på dig i pj,varför inte visat ditt ansikte? Du har verkligen satt ribban för högt för dig själv. Du är säkert supersöt som du är.

  1. Kan du hitta någonstans där hon säger hon är vegetarian? Eller anser du att ”jag äter helst plantbaserat/veg” är att vara vegetarian?

   1. För fyra dagar sedan på hennes Instagram: ”celebrating 2.5 years as a vegetarian -best decision ever! 🌱”

    Försök inte få det till att se ut som att jag har satt en etikett på Isabella, det här är hennes egna ord 😉

   2. Japp. Senast i måndags när hon var på Teatergrillen. ”Celebrating 2.5 years as a vegetarian. Best decision ever.” Något mer du vill veta?

    1. Ni vet nog att hon menar att hon inte äter kött. Men fisk äter hon ju ibland och det är hon ju öppen med. Det kallas ju egentligen Pescetarian, vilket innebär vegetarian som äter fisk och skaldjur.

  1. Det är den troligtvis ja eftersom där är hon inte påpassad på samma sätt, ingen där som hånar och kränker henne dagligen, letar fel och påpekar varje rörelse och steg hon tar.

   1. Men helt ärligt så är hon inge påpassad här hemma heller?
    Hon vill att vi ska tror det ja, men enligt de som faktiskt ser henne irl så är det inte så stort uppbåd kring henne!

  2. ”Lustigt” att det helt plötsligt dyker upp några ”förståsigpåare” som gör allt för att försöka förminska det Isabella nu upplever och dessutom försöker få folk att på riktigt tro att Isabella inte är så känd som hon faktiskt är…………….. Eller vänta…………. Nu när jag tänker efter så är det inte ett dugg lustigt faktiskt. Bara tragiskt

 5. Har också sett sig flera gånger i sturegallerian. Ingen stirrade eller ens tittade.
  Så antingen storhetsvansinne eller lite psykiska problem ?

  1. Är det vad du ville se eller vad som faktiskt var sanningen??
   Tror nog Isabella och folk runt henne har lite större koll på situationen än du

  2. Torgskräck är ju en känsla av att alla stirrar på en fast man kanske inte blir ut-tittad, så det är precis som du säger ett slags ”psykiskt problem”. Kan också kallas för ”spotlight-effekten” (man tror att Alla kollar och ser och bryr sig om Allt man gör)

   1. Det kan du omöjligt veta bara för att du sett henne en eller ett par gånger. Hon blir ju t o m stalkad.

    Jag jobbar också vid stureplan och har både sett folk peka och viska om henne – och sett henne då det inte ser ut som om en enda människa lägger märke till henne.

  3. Du tittade ju, och ni vet att många kollar in henne och att hon är väldigt påpassad. Hon kan ju inte ställa sig upp på en tillställning eller skratta utan att det ska hånas offentligt. Hon är ständigt påpassad och inte konstigt att hon känner att det kan vara obekvämt bland folk. Hon hånas dagligen, trakasseras och har stalkers, det finns personer som gör allt för att håna, kränka och sänka henne. Hoppas ni anmäler trakasserier Isabella, det är inte okej, även kränkningar på instagram är bara att direkt anmäla där.

  4. Jag har torgskräck, är en totalt okänd, vanlig ”Svensson”. Som isabella förklarar så kan ert gå i perioder. Jag har perioder då jag kan gå på koncerter, restaurang, på stormarknader etc utan större problem, men sen har jag även perioder då jag inte ens klarar att gå till nätbutiken för att köpa mjölk utan extrema ångestkänslor. Det är ett psykologiskt problem och kan komma av depression och perioder av ångest. Det finns även situationer som kan trigga igång ångesten, helt utan att just den situationen där och då behöver vara hotfull.

 6. Jag har aldrig kommenterat i en blogg tidigare. Men jag vill säga att du verkar vara en helt fantastisk tjej! Du inspirerar! ❤️Så roligt att gå in och titta på ditt spännande liv och allt som du åstadkommit av egen kraft!👍❤️ Fortsatt lycka till 🌸

  1. Fantastiskt med egentid skrev hon Therese… De flesta föräldrar tycker det är skönt med egentid då och då men inte alla vågar säga det. Isabella tycker tid med barnen är fantastiskt också, hon är ärlig och postitiv något du borde försöka vara också Therese 😉

 7. Varför måste varje ny idé bolagiseras? Låter dyrt och mycket onödig admin med så många bolag. Finns andra sätt att bygga strukturer för olika affärsområden/produkter.

 8. Har beställt några av dina produkter och ser fram emot att få testa de speciellt schampoo Long Lasting. Kanske hittar man ett nytt favoprodukt. 🤗

 9. Undrar vad den nya idén var?
  Kanske en helt ny grej! Som att uppfinna hjulet på nytt? Och sälja det dyrt och satsa hårt på marknadsföring via influensers?

 10. Visst är det bra med kommentarsfält, men Isabella svarar ju aldrig på några kommentarer. Lite trist, men hon väljer ju själv.

 11. Undrar lite varför du inte lyfter Moa som vann Årets kvinnliga stjärnskott? Hon vann ju för något som du så ofta lyfter är väldigt viktigt för dig – alkoholfria alternativ. Man misstänker ju nästan att det ändå sved ganska mycket att du inte vann?

 12. Så härligt att se en offentlig person som är inverted triangle (kroppsformen alltså) Har aldrig tänkt på det förut men pyjamasbilden visar det tydligt. Då kan man sno lite klädidéer från dig/din stylist 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..