Min lördag

… Och så kom det ännu en helg med egentid. Förra helgen busade jag och barnen och myste hos Ida i Umeå och nu har jag två dagar med egentid. Fantastiskt! När jag vaknade igår insåg jag att jag hade sovit i 12 timmar. Det behövdes verkligen efter veckan jag tog mig igenom.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

… Men vid tolv var det dags för träning med Pontus. Vi försöker lägga in ett tredje pass dom helger som jag kan. Igår blev det överkropp. Styrkan i armarna kan verkligen ta slut och efter det blir det spagetti. Pontus pressade på mina gränser vilket jag såklart uppskattade efteråt för känslan var magisk. Vissa människor gillar militär-stilen hos sina personliga tränare men jag avskyr det, hellre peppa klokt mentalt på ett sätt som jag inspireras av. Pontus är duktig på det. Han vet att om han drar metaforer och liknelser med mitt jobb så går jag igång .. :- )

Efter träningen väntade långlunch med en vän men sedan blev det hem och ta en dusch innan Michaela knackade på. Michaela brukar göra ordning mig när Emelie (som är anställd hos mig) inte kan. Michaela och jag har också jobbat länge ihop så henne är jag trygg med.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

… Tada! Jag körde på kjol och stickad tröja igår. Men en festligare väska (clutch från Bottega Veneta) och höga skor till. Min vän Michaela (många Michaelor) kom också förbi en stund innan vi blev upphämtade av min säkerhetsvakt. När jag klev in i bilen så kände jag tacksamhet över att det var första helgen på länge som vi inte haft något obehagligt besök.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vi åkte mot Arnolds som är Stureplansgruppens senaste ställe! Det är i gamla La Roy-lokalen… Snacka om minnen! Jag hängde mycket där med falskt id i tonåren. Försökte söka i bloggen men hittade tyvärr inga bilder just nu från den tiden ..

… Kanske tur det!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag dricker ju inte alkohol så jag uppskattade denna sida av menyn mycket. Pluspoäng!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Fantastiska bartenders!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Så vackra drinkar! Min alkoholfria smakade som en vuxen citronlemonade fast med ingefära i. Den var helt magisk.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Att möta upp mina bästa vänner såhär på en bar en lördagskväll och dricka drinkar kändes lite som från ett avsnitt av SATC. Vi alla har haft en tuff period bakom oss men igår så var det som allas utmaningar äntligen hade gett med sig. Så mycket glädje och skratt under kvällen.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Min kloka vän

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag åt ostron till förrätt, fisk till varmrätt och chokladbomb till efterrätt. Mums!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Michaela var on fire under middagen. Hon kläckte ett nytt Hermine Hold bara sådär, så nu fångar Linus och jag upp det i vårt bolag Nordic Tech House och bolagiserar idéen tillsammans med Michaela. Så kul!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Gänget fortsatte ut utan mig, jag blev hemkörd vid midnatt. Jag har kämpat med torgskräck under de senaste åren, det kommer och går på grund av offentligheten. Men jag börjar lära mig mina cykler och hur mycket folk jag klarar av. Det är dels hormonellt (pms-tider), hur mycket offentliga saker jag har gjort och stressnivå. Eftersom jag visste att jag har varit ute bland folk i stort sett hela veckan så var det klokast att ha en trygg middag med vännerna men sedan åka hem. Hade jag gått vidare till en bar efteråt och känt mig utstirrad hade jag fått ångest. Det är skönt att ha vänner som jag aldrig behöver förklara mig för. De förstår.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Hur som helst var det underbart att få vakna upp till söndag. Halva helgen kvar ☺️

Vi hörs senare!

 1. Sandra skriver:

  Var kommer den fina tröjan ifrån?

 2. Emma skriver:

  Så härligt att se en offentlig person som är inverted triangle (kroppsformen alltså) Har aldrig tänkt på det förut men pyjamasbilden visar det tydligt. Då kan man sno lite klädidéer från dig/din stylist 🙂

 3. Fisken skriver:

  Undrar lite varför du inte lyfter Moa som vann Årets kvinnliga stjärnskott? Hon vann ju för något som du så ofta lyfter är väldigt viktigt för dig – alkoholfria alternativ. Man misstänker ju nästan att det ändå sved ganska mycket att du inte vann?

 4. Gw skriver:

  Visst är det bra med kommentarsfält, men Isabella svarar ju aldrig på några kommentarer. Lite trist, men hon väljer ju själv.

  1. lia skriver:

   Hahahaha ja varför skulle hon svara alla elaka hånfulla och spydiga idioter som frågar saker här

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..