Världens godaste raw brownie och stolt chef!

Det blev en väldigt lyckad kväll igår med Condé Nast, allt var ju jobb så hjärnan gick på högvarv för att inte glömma några frågor samt kunna bevara på så mycket som möjligt. Förutom UK-gänget så var det jag, Pingis och Martina Bonnier. Väl hemma hjälpte Ida och Matilda till.

Matildas meny var sååå god:

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Efterrätten var bland de bästa jag ätit på länge. Jag var tvungen att smyga ut och fråga Matilda under middagen om det fanns fler, såg framför mig brownie-sällskap hela helgen ha ha..

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Pingis och jag redo för nya äventyr! Egentligen höll våra ögon på gå i kors av trötthet igår men det känns alltid tryggt att kunna luta sig åt varandra, ge stöd och hitta energi ihop. Under åren har det varit mycket så, en av oss behöver mer pepp än de andra för stunden och så stöttar den andra upp. Det är jag tacksam för.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Här kommer THE recept på raw brownie layer cake med kondenserad kokosmjölk

Botten

3 dl valnötter
1 dl jordnötter
4 dl dadlar (urkärnade)
2-3 msk kokosolja
1 krm salt
1 dl kakao

Mixa valnötter och jordnötter tills de är grovhackade. Tillsätt övriga ingredienser och mixa. Tryck ut massan i valfri form ungefär 14x 20 cm. Frys ca 20-30 min mellan de tre olika lagren.

Mitten

Kondenserad kokosmjölk (inte uppvärmd)

Bred ut över första lagret som den är.

Topping

2 mogna avokado
4-5 dadlar (urkärnade)
1 tsk vaniljpulver
Ca 1/2 dl agave sirap(smaka av)
2 msk kokosolja
1/2 dl kakao

Mixa allting slätt och bre över andra lagret.

Servera med björnbär, hallon och granatäppelkärnor, toppa med kakaonibs och havssalt!

Med kloka, modiga och vackra Martina

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

När jag vaknade imorse väntade ett efterlängtat bud. Det är nämligen så att min supersmarta och ambitiösa Hannah som är brand manager för Löwengrip (hon var Pingis och min första anställda) har tillsammans med Lina som blev vår försäljningschef vid 21 års ålder – De har idag lanserat ANYHERE! Jag är SÅ STOLT! Hannah jobbar kvar med Löwengrip men Lina har tyvärr gått vidare. Hur som helst så har jag fått sitta på första parkett och titta på när deras bolag har gått från idé till verklighet och dessa resor är de bästa jag vet. Jag har frågat om jag får vara en del av det och investera (det kliar ju i fingrarna när man ser en sådan bra affärsidé) men det fick jag inte! Svaret i sig gjorde mig glad. Däremot får jag ju pusha märket åt dom och det gör jag med glädje. Jag är så stolt över er Hannah och Lina.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

ANYHERE är ett märke som gör fina pyjamasar och hemmakläder. Hannah sa till mig i startfasen ”När jag är hemma i myskläder vill jag ändå kunna öppna dörren om de plingar på utan att skämmas”. Helt rätt!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Gå in här och kika på allt de tagit fram 🙂

 1. Jag gjorde brownie:n till alla hjärtans dag igår och vilken succé den var! Så otroligt god!! Tack för receptet 😘

 2. Vivi skriver:

  Jordnötterna ska de va salta eller naturella? Tacksam för svar

 3. Pytte skriver:

  Brukar du öppna dörren när det ringer ? Tror knappt att någon gör det nu för tiden speciellt inte du.

 4. Åsa skriver:

  Geez allt behöver inte va snyggt!!

 5. Molly skriver:

  Så otroligt tråkigt att kläderna är i polyester, billigt syntetmaterial som inte låter kroppen andas. Inte värt pengarna!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..