USA och UK på besök

Jag har haft en lång dag, knappt hunnit andas känns det som. Men dagen har varit bra. Det har hänt mycket i alla bolag och i Löwengrip har vi haft en workshop med vår amerikanska distributör på Hotell Diplomat. Hjärnan är alltid helt mosig efter den typen av aktivitet.

Dagens workshop-gäng!

Skjorta Ralph Lauren, byxor Max Mara och scarfen är ifrån Hermine Hold

Löwengrip: Brand manager Hannah, marketing manager Sara och PR manager Jaclyn

Reagan från True

Erik är commercial director för Löwengrip. Jag är SÅ stolt över vårt team. Kloka huvuden runt bordet. Efter det väntade avstämning för Löwengrip Invest och sedan hoppade Pingis och jag in i min bil och åkte hem till mig. Om 30 minuter kommer Conde Nast hit. Vi har ett spännande projekt på gång så vi ska äta middag här hemma och jobba! Kock Matilda har kommit över och satt ihop en fantastisk meny. Det blir min första representationsmiddag här hemma.

Trevlig fredag på er allesammans!

 1. Kristin skriver:

  Hej

  Isabella är en otroligt inspirerande kvinna. Jag har själv 2barn och förstår inte hur hon orkar med.
  Ett tips är att hon skriver vad hon gör för naturen. Att hon flyger hit och dit är inte det bästa….
  jag läste en artikel om en naturforskare på NASA. Han skriver att det är princip kört för vår värld men vi kan inte ge upp! Jag tänker på våra barn:(
  *göra eget sköljmedel
  *köpa tex såpa utan en massa farliga ämnen.
  Hoppas ni förstår vad jag menar.
  Tack

  1. I skriver:

   Du är på en affärskvinnas PR blogg. Det är antal klickar som genererar pengar. Vad som bekymrar dig och vad du tror och tycker är irrelevant, förstår du väl.

   1. J skriver:

    Nej, det är ett bra ställe att framföra sina tankar, just därför att det är en pr-blogg. Om kvinnan bakom bloggen dessutom skulle börja framföra det budskapet är det dubbel vinst ☺

 2. Det driver och snöar utomhus.. Så idag blir det sängmys med min sambo hela dagen, nytta tillfällena.

  Isabelle, sexbloggen

  Bilder6.bloggplatsen.se

  1. Sara skriver:

   ”Det driver och snöar ute..” ???

 3. Åh vad roligt Isabella. Det låter verkligen som att du njuter just nu 🙂 Med all rätt också👍🏻

 4. My skriver:

  Hej Isabella, du är en stor inspiration och jag tycker det är fantastisk att du skapat det liv du lever trots att du är så ung. Jag tänker bara på ditt varumärke som är du, det känns som du använder en aning för mycket brun utan sol, du vet när man på bilderna bara tänker på hur brun du är och inte på nått annat. Det blir liksom inte så lyxig känsla när det är för mycket. Kanske ser det mycket bättre ut i verkligheten, men kameran gör den inte rätt
  visavisa. Jag har själv varit en busberoende och när jag ser gamla kort så skäms jag nästan😊 tror andra länder ser det exotiskt att se din naturliga ljusa hud under vinterhalvåret😊 tusen tack för att vi får följa dig i bloggen! Ha en fin dag

 5. Eva skriver:

  All lycka till med middagen, det blir säkert kanon 👍🤗

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..