USA och UK på besök

Jag har haft en lång dag, knappt hunnit andas känns det som. Men dagen har varit bra. Det har hänt mycket i alla bolag och i Löwengrip har vi haft en workshop med vår amerikanska distributör på Hotell Diplomat. Hjärnan är alltid helt mosig efter den typen av aktivitet.

Dagens workshop-gäng!

Skjorta Ralph Lauren, byxor Max Mara och scarfen är ifrån Hermine Hold

Löwengrip: Brand manager Hannah, marketing manager Sara och PR manager Jaclyn

Reagan från True

Erik är commercial director för Löwengrip. Jag är SÅ stolt över vårt team. Kloka huvuden runt bordet. Efter det väntade avstämning för Löwengrip Invest och sedan hoppade Pingis och jag in i min bil och åkte hem till mig. Om 30 minuter kommer Conde Nast hit. Vi har ett spännande projekt på gång så vi ska äta middag här hemma och jobba! Kock Matilda har kommit över och satt ihop en fantastisk meny. Det blir min första representationsmiddag här hemma.

Trevlig fredag på er allesammans!

LOADING..