Snart lansering!

I samarbete med Hermine Hold

Jag har längtat så mycket efter att få skriva det här inlägget. Det är faktiskt så att vår lansering av Hermine Hold börjar närma sig med stormsteg. Den 20 februari är det dags och då lanseras första delen av första kollektionen! Nämligen alla silkesprodukter. Proverna som kommit är verkligen så fina, kvalitén är helt fantastisk. Det här ska bli så spännande!

Det känns som det inte var alls längesen när tanken slog mig. Ett helt nytt varumärke som skulle ta fram vackra och lyxiga håraccessoarer. Jag berättade idén för Nordic Tech House och på en gång började vi planera. Joachim och Filip på Ideal of Sweden gillade idén och vi bestämde oss för att göra det tillsammans. Det är en perfekt match att blanda Nordic Tech House och min kunskap om varumärken tillsammans med hela Ideal of Swedens kunskaper och erfarenhet om försäljning via sociala medier. Strax därefter anställde vi vår VD Katarina och sedan dess har teamet växt fort. Idag är de 7 personer. Ska bli kul att sitta tillsammans med dem igen när vi flyttar till vårt nya kontor.

4
1

Varje kollektion som Hermine Hold lanserar kommer vara inspirerad av en kvinnlig ikon – och den första är mig! Jag har till och med fått mitt egna mönster, som ni ser på första bilden. Min favorit bland dem som nu heter “Isabella”. Efter detta släpp kommer snart också olika hair clips i massa färger och varianter. Åh, ser så mycket fram emot detta.

3.jpg
2

Var skulle ni helst vilja se att det går att köpa Hermine Hold? Katarina och teamet håller just nu på med all införsäljning och vi skulle verkligen vilja veta vad ni tycker. Teamet letar också efter en person för tjänsten Paid Social Specialist, är det du så maila till work@herminehold.com

cam1

Processed with VSCO with a5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Boxarna kommer att se ut så här, med skydd över som det står H på.

IMG_2639 copy

Passa på att följa Hermine Hold på deras instagram här och skriv upp er för nyhetsbrevet här. Snart händer det och jag hoppas ni vill vara med på ännu en spännande företagsresa.

I samarbete med Hermine Hold

 1. Flu skriver:

  ICA och Coop vore bra. Lättillgängligt för den breda massan. Lyko vore bra med.

 2. Hanna skriver:

  Borde säljas på Åhléns helt klart!

 3. Ulrika skriver:

  Du måste visa prov på mycket mer hållbarhetstänkande i ditt företagande och liv. Jag tycker hela din livsstil börjar kännas direkt motbjudande. Därför väljer jag bort dina produkter. Vill inte sponsra en livsstil med 100-tals flygresor om året och en extrem lyxkonsumtion. Din veganska kost räcker inte långt. Sluta även med den där spray-tan grejen. Du är fin ändå.

  1. Grit skriver:

   Håller med om allt i den här kommentaren förutom din spray tan, här får du göra precis som du vill.
   Det finns nästan inget stort företag idag som inte har en CSR-ansvarig. Kanske har ni det men i så fall har den personen varit väldigt osynlig i dina kanaler och behöver nog steppa upp sitt arbete en eller två nivåer.

 4. Emma skriver:

  Åhlens känns som en passande butik att köpa scarfarna i!

 5. Siri skriver:

  Känns inte så nytänkande, att producera i Asien för att sedan fraktas hit och ska säljas dyrt. Sen tycker jag loggan ser ut som Hermés och mönsterna ser ut som om de är tagna från Tôteme. Tror din målgrupp söker mer miljömedvetna produkter och att göra hårklämmor i plast tillsammans med att de fraktas från andra sidan jorden känns ju verkligen inte i tiden.

  1. Sara skriver:

   Håller med

  1. Hanna skriver:

   Håller med helt! Hållbara material såsom metall och trä (finns ju en uppsjö fler tänkbara material), skippa plasten och närproducera. Helt absurt att frakta saker över hela jorden med onödiga förpackningar. Undviker allt i plast och plastförpackning i så lång utsträckning det går, gäller även Löwengrip-produkterna. Gör om gör rätt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..