ANNONS

EY

/

… Jag kom nyss innanför dörren! Blev körd av mitt säkerhetsteam som har varit med under kvällen. Pingis och jag vann inte Årets Kvinnliga Stjärnskott men det är helt okej. Jag var glad över att vara där med mina kollegor, min vän Ida och våra partners David och Reagan från NYC. Det blev en trevlig kväll ändå! Dessutom är det alltid roligt att få klä upp sig. Sascha valde ut såååå vackra saker till mig ikväll, en gammal klänning men nya ljuvliga accessoarer:

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Armband Vannbruun, örhängen och ring A.P Shaps. Herregud vad jag älskar diamanter (dock till låns men jag är sugen på att köpa loss ringen – varför vänta på ett frieri?) clutch Bottega Veneta och skor Manolo Blahnik.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Klänning Lilli Jahilo, en favorit

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Med kollegor på plats i Blå Hallen. Tack för att ni kom och stöttade! Nu ska jag sminka av mig och krypa ner i sängen. Imorgonbitti väntar träning!

22
153

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00