Sju intensiva år

Nu är juryutfrågningen klar hos EY, nu kan Pingis och jag inte göra så mycket mer för att påverka kvällens utfall. Jag som har suttit i publiken i tio år samt lett galan i Stadshuset skulle ju dö av glädje om det nu blev så att vi kammade hem Årets kvinnliga entreprenör men konkurrensen är stenhård. Hur som helst väldigt spännande och det ska bli roligt att gå med några av vår anställda (vi lottade ut platser) och vår amerikanska distributör. Även Ida är på plats, så lite kompishäng också.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Dagens outfit, kappa Max Mara och skor Mango 

Pingis och jag har så mycket kul på gång. En viktig middag imorgon, spännande möten i Paris om 10 dagar och så vår Australien-lansering om tre veckor. Det var inte så länge sedan vi satte mål om att sälja Löwengrip utomlands och nu är vi där. Allt är verkligen möjligt.

59edec08-4d3b-4bcd-8206-c653e29349ad

Den här bilden hänger uppe på väggen inne på vårt kontor som ett fint minne av vår resa som snart firar sju år. Vi hade precis registrerat vårt första bolag Economista AB, år 2012. Där och då levde vi som singlar och dessutom grannar, Pingis på Grevgatan och jag på Riddargatan. Men vi skulle snart träffa en varsin kille som vi skulle gifta oss med året efter. Åren efter det har gått i rekordfart som ni vet och så kommer det att fortsätta. Det är en lång resa kvar tills Löwengrip blir ett nytt Estée Lauder men vi har inte ens börjat spurta. Energin finns och blir över.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Något som inte fanns 2012 men som finns nu är min enorma kärlek till vackra skor. Detta blir mitt 5:e par av Manolo Blahnik, eller är det 6e kanske? Hur som helst så längtar jag efter att få inviga dessa ovan ikväll! Min garderob är verkligen to die for. Bara vackra ting får stanna.

 1. Bibbi skriver:

  Jag tycker du är såååå mycket snyggare idag! Sträck på dig! Kappen är galet snygg och kunde jag så skulle jag också gå i dyra klackar och bara ben. Ditt hår och din lyster, wow sååå snyggt.

 2. anna skriver:

  Så fräsch snygg och naturlig du ser ut på bilden med er båda!
  Mera sådant! Jag tänkte först att ”äntligen har hon lagt av med (det överdrivna) sminket” innan jag insåg att det var en gammal bild (läste ej texten).
  Less is more!
  Fimpa spraytanen och mörka inte ögonbrynen som du gör. I all välmening du är snyggare utan!

 3. Ni är så fina på den ”gamla” bilden! Wow!
  Det är kul att få följa er resa. Jag håller på och testar mig igenom Löwengrips produkter, än så länge älskar jag ansiktstvätten Clean & Calm, The Cream och Silver Hair Mask.
  Bara kör på! Kram ❤️

 4. Anna skriver:

  Du är så naturligt fin på den gamla bilden med pingis. Skippa spraytan, mkt finare utan! Håller tummarna för att ni tar hem detta pris!

 5. Elin skriver:

  Du är mycket finare på den gamla bilden där du har naturligare makeup!

  1. Mie skriver:

   Klart jo 😉 for dengang lignede Isabella alle os! Nu er hun i en helt anden klasse… og smuk ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..